Hvad koster en powerbank

Hvad koster en powerbank og hvilken skal jeg vælge

Hvad koster en powerbank, og hvilken powerbank skal jeg vælge?

En powerbank kan købes for under 100 kr., hvis du blot har brug for at kunne lade din mobiltelefon en ekstra gang.

Hvis du skal bruge din powerbank en uge på Roskilde Festival, så skal du vælge en kraftig powerbank med mange mAh til måske 600 kr. – 800 kr.

En powerbanks kapacitet og en enheds forbrug (f.eks. en mobil) måles i mAh. Når du skal finde ud af hvor mange mAh din powerbank skal have, skal du kende din mobils forbrug (søg på nettet, eller kig i specifikationerne).

Når du kender forbruget, skal du kigge på dit behov. Jo flere opladninger du ønsker, jo flere mAh skal din powerbank have.

LÆS OGSÅ: Hvad er en powerbank og hvordan virker den

Hvad koster en powerbank

Powerbank GreyLime Power Tough 2.600 mAh

Som nævnt kun du sagtens købe en powerbank til under 100 kr. De små og billige powerbanks kan typisk lade din mobiltelefon en enkelt gang. De fylder ikke særlig meget, og er lette at have med sig. På grund af den begrænsede kapacitet, kan man forholdsvis hurtigt oplade en lille powerbank

En powerbank med lille kapacitet passer godt til dem, der har brug for lidt ekstra power sidst på dagen, og vil sikre at de altid har lidt ekstra strøm i nærheden.

Jeg bruger selv en lille billig powerbank på 2.600 mAh, når jeg er på farten. Klik på billedet herover for at læse mere, eller se prisen i bunden af artiklen.

Kapacitet, pris og kvalitet hænger sammen

Sandberg Powerbank 18200

Prisen på en powerbank stiger med antallet af mAh. Da batteriet naturligvis skal være større for at have mere kapacitet, stiger både vægt og fysisk størrelse også.

Powerbanken på billedet her har en kapacitet på 18.200 mAh, hvilket er en temmelig kraftig powerbank, som vil kunne lade en iPhone 6S ca. 6-7 gange. Nogle mobiler bruger mere strøm, så undersøg selv forbruget på din mobil.

Kvalitet er en vigtig faktor for prisen. Billige “Kina produkter” lover ofte høj kapacitet til billige priser. Disse powerbanks er ofte af dårlig kvalitet, har højt strømtab og har ofte ikke den kapacitet, de reklamerer med.

Hvad koster en powerbank med høj kapacitet

PowerAdd Apollo Pro 23000 mAh

Når du skal ud og købe en ny powerbank, så skal du først og fremmest overveje hvad du vil bruge den til, og hvilket behov du har.

Hvis behovet er høj kapacitet til mange opladninger, så skal du op i den lidt dyrere ende.

Den viste powerbank med solceller har en kapacitet på hele 23.ooo mAh. Solcellerne gør at du kan lade powerbanken, når du er f.eks. er på camping, festival og vandreture.

Opladning via solen, er et udmærket supplement til almindelig opladning, men du skal regne med noget længere ladetid.

Priser på powerbanks

Her kan du se priser på 3 forskellige powerbanks. Hvis du vil se priser på flere powerbanks, kan jeg anbefale, at du kigger hos Powerbanken.dk

Powerbank GreyLime Power Tough 2.600 mAh

Powerbank GreyLime Power Tough 2.600 mAh Powerbank fra det danske firma GreyLime med en kapacitet på 2.600 mAh.
GreyLime Power Tough er designet til et aktivt liv og er fremstillet med et robust aluminiumkabinet.
Batteriet har en høj konverteringseffekt og et lavt energitab. Power Tough er kraftig nok til at lave en fuldopladning af en almindelig smartphone.
Super lækker powerbank, som jeg selv anvender.

69,00

Til shop

Sandberg Powerbank 18200

Sandberg Powerbank 18200 Sandberg powerbank 18200 mAh er et kraftigt transportabelt backup batteri, der kan oplade en smartphone op til 7-8 gange.
Powerbanken har 3 USB porte, så du kan oplade flere enheder på én gang.
Denne powerbank er perfekt til camping og festival, hvor man er væk fra stikkontakten i længere tid, eller til familien der vil oplade flere enheder ad gangen.
Powerbanken oplades via computerens USB port eller i stikkontakten. En fuld opladning tager ca. 20 timer ved opladning i stikkontakten.
Sandberg 18200 har indbygget lommelygte og et LCD display der viser den aktuelle batteristatus.
En lækker powerbank til brugeren der har brug for power, lidt ud over det sædvanlige.
Læs mere om powerbanks og deres anvendelsesmuligheder her - Hvad er en powerbank og hvordan virker den

476,00

Til shop

PowerAdd Apollo Pro 23000 mAh

PowerAdd Apollo Pro 23000 mAh PowerAdd Apollo Pro er en meget kraftig powerbank på ikke mindre end 23.000 mAh. Dette er powerbanken til den krævende bruger der har brug for meget ekstra strøm.
PowerAdd Apollo Pro har indbyggede solceller til alternativ opladning af powerbanken. Det tager lang tid at oplade powerbanken fuldt ud via solcellepanelet, men det fungerer godt som backup løsning. Ladetiden i stikkontakt er ca. 19 timer for en fuld opladning.
I LED displayet kan du aflæse den aktuelle batteristatus .
Apollo Pro’s dimensioner er 224,8 x 124,9 x 21,8mm og den vejer 653 gram.
Læs mere om powerbanks og deres anvendelsesmuligheder her - Hvad er en powerbank og hvordan virker den

979,00

Til shop

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

Skriv en kommentar