Simkort nummer på iPhone – Sådan finder du det

Find simkort nummer på iPhone uden at fjerne simkortet fra telefonen.

Hvis du nogensinde har haft brug for at skulle aflæse dit simkort nummer, så ved du hvor besværligt det er.

Først skal man finde en speciel dims til at få skubbet “skuffen” op, og når man endelig har simkortet ude, så er tallene så små, at de næsten er ulæselige.

Hvis du ejer en iPhone, så kan du heldigvis aflæse simkort nummeret direkte på din iPhones skærm.

Du behøver ikke at tage simkortet ud af telefonen.

Aflæsning af simkort nummer på iPhone

Iphone IndstillingerGå ind i din iPhones indstillinger ved at trykke på ikonet for Indstillinger.

I Indstillinger-menuen trykker du på knappen Generelt og derefter på Om.

Kør ned til punktet ICCID. Her kan du aflæse dit simkort nummer.

LÆS OGSÅ: Hvad fylder på din IOS enhed, og hvordan undgår du at løbe tør for plads?

Andre oplysninger i iPhone Om-menuen

Udover simkort nummeret, kan du i Om-menuen få oplysninger om hvor mange sange, videoer, fotos og apps, du har liggende på din iPhone.

Du kan også se hvor meget lagerplads din iPhone har i alt, og hvor meget plads du stadig har tilgængelig.

En anden vigtig oplysning er din iPhones IMEI nummer, som er vigtigt at kende hvis din telefon bliver stjålet, da det er IMEI nummer der bruges til at identificere telefonen. Husk at du ved hjælp af Find min iPhone altid, kan slette alt indhold på din iPhone. Også selvom du ikke er i nærheden af telefonen.

Her kan du se en masse andre artikler om IT, som du måske vil synes om. Hvis du synes godt om en artikel, vil det være en stor hjælp, hvis du vil dele den på dine sociale medier.

GreyLime Power Solar powerbank på 8.000 mAh

GreyLime Power Solar powerbank på 8.000 mAh GreyLime Power Solar powerbank på 8.000 mAh er god at have med på jagtture, sejladser og på rygsækrejser. Som backpacker, festivalsgæst og udemenneske, skal du vælge en powerbank der kan klare strabadserne. Power Solar er en god powerbank til dig, der ofte er udendørs, for powerbankens 1,2W solcellepanel samler den strøm i løbet af dagen, så du aldrig løber helt tør. Og så har den tilmed også en effektiv LED-lygte med 3 forskellige funktioner. Kapaciteten på 8.000 mAh, giver dig 3-4 opladninger af din mobil, og med den medfølgende karabinhage kan GreyLime Power Solar fastgøres på din taske, så lader den op på turen. Powerbanken er robust og holder til at blive tabt. Den specielle plastic, der dækker alle kanter, beskytter elektronikken og dækker for ind- og udgange, så powerbanken bliver afvisende overfor vand, støv og andet skidt.

399,00

Til shop

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

Skriv en kommentar