7 must-have apps til bilejeren

Senest opdateret:

Annonce

Nu er sommeren snart over os, og for mange bilejere betyder det, at det er tid til ture ud i det ganske danske land eller måske langt sydpå med hele familien.

Apps til bilejeren

Uanset hvor ofte og hvor langt du kommer til at køre denne sommer, vil du blive virkelig glad for at have disse syv apps ved hånden.

Sådan får du et GoMore lift

Gomore - apps til bilejeren1. GoMore
Hvis du har plads til en ekstra passager i bilen, er GoMore en super løsning. På appen kan du nemt og hurtigt tilbyde et lift til brugere, der skal samme vej som dig, og så får du tilmed et tilskud til benzinen. På appen kan du chatte med potentielle passagerer og klare betalingen, så alt er samlet ét sted.

Med GoMore er det også muligt at leje bilen ud på time-, dags-, uge- eller månedsbasis. Hvis du rejser på sommerferie uden bilen, og den derfor bare står i garagen og samler støv, kan udlejning give dig et godt tilskud til ferien.

Waze app med livetrafik advarsler

Waze - apps til bilejeren2. Waze
De bedste til at fortælle om vejforhold og genveje er andre bilister. Derfor er Waze et navigationssystem, der er baseret på et stort trafikfællesskab. Her hjælper bilister hinanden ved at advare om kødannelser, uheld, fartkontrol og afspærringer.

Informationerne om din rute er altid opdaterede, og hvis der indrapporteres om noget, der ændrer trafiksituationen på din rute, bliver du automatisk omdirigeret.

Din rute bliver således mere effektiv og benzinøkonomisk takket være appens brugere.

FDM Benzinpriser spottes af brugerne

FDM - apps til bilejeren3. FDM Benzinpriser
Det er ikke en nyhed, at prisen på både benzin og diesel svinger tankstationerne imellem. Med FDMs app kan du let se, hvilke tankstationer i dit lokalområde der tilbyder den billigste pris den pågældende dag.

Det er brugerne, der indrapporterer priserne og for at sikre en jævn strøm af priser, udloddes der præmier til de brugere, der er mest aktive. Priserne er alle maksimalt 24 timer gamle, og hvis du vælger en given tankstation, kan du se, hvornår prisen er indrapporteret.

På appen kan du desuden vælge dine favoritstationer, der eksempelvis ligger på din daglige rute, så du hurtigt kan se, hvor det er billigst at tanke.

Få besked når det er tid til bil service

AutoCare - apps til bilejeren4. Auto Care Free
Hvor tit skal man skifte olie på bilen? Hvornår skal der fyldes mere kølervæske på? Med Auto Care Free vil du få notifikationer, når det er tid til at du skal foretage dig noget.

Du får altså hjælp til at vedligeholde din bil, så den både holder længere og kører mere benzinøkonomisk.

Når du downloader appen bliver du bedt om at oprette dine biler i systemet, og så fungerer appen ellers som en form for bil-dagbog, hvor du indrapporterer om eftersyn og optankninger.

Sådan kan du holde øje med din brændstoføkonomi, se hvor langt bilen har kørt samt se, hvad bilen koster dig. Hvis du vælger at opgradere til den betalte udgave overføres al din data automatisk.

EasyPark parkeringsapp

Easypark - apps til bilejeren5. Easypark
Nu er det slut med at betale for parkeringstid du ikke bruger, at have mønter med dig overalt og at få parkeringsbøder fordi du ankommer til din bil 3 minutter efter parkeringsbilletten udløb.

Med EasyParks parkeringsapp betaler du kun for den tid, du faktisk parkerer. Når du påbegynder din parkering indtaster du områdenummeret, dit registreringsnummer og vælger en estimeret holdetid.

Det er dog altid muligt at afslutte eller forlænge parkeringen, hvis det skulle blive nødvendigt. Når parkeringen er afsluttet, modtager du en kvittering, og beløbet bliver trukket på dit kreditkort.

Find min bil app viser vej til bilen

Find Min Bil - apps til bilejeren6. Find min bil
Hvis du aldrig kan huske, hvor du parkerer din bil, eller hvis du er i en by, du ikke kender, bliver appen Find min bil din redning.

Med denne app gemmer du GPS-placeringen for din bil, når du parkerer, så du let kan finde tilbage til den senere. Når du skal bruge bilen igen, fortæller den dig ikke kun, hvor bilen holder, men hvordan du lettest og hurtigst når frem til din parkerede bil.

For at undgå parkeringsbøder, kan appen endda fortælle dig, hvor langt der er tilbage til bilen, og hvornår din parkering udløber.

Rødt SOS kort på mobilen

Rødt Kort - apps til bilejeren7. Rødt kort
Hvis du går i stå på den jyske motorvej, eller på vej igennem Tyskland, er det uundværligt at have appen Rødt kort ved hånden.

Appen er udarbejdet af SOS International og er din genvej til hurtig vejhjælp i alle de lande i Europa, hvor det røde kort dækker.

For at benytte appen skal du oprette en bruger med bilens registreringsnummer, dit navn og dit telefonnummer. Hvis uheldet er ude, opretter du en assistanceanmeldelse ved at gennemgå en trin-for-trin guide på skærmen, hvorefter du vil blive ringet op af vagtcentralen.

Du kan desuden bruge appen til at finde vigtige informationer om blandt andet forsikringsvilkår, vejhjælp og kontaktoplysninger på myndighederne i det pågældende land.

Skrevet af Jeanette Broe fra mikonomi.dk.

Annonce

Skriv en kommentar