Beskyt telefonens skærm mod uheld

Beskyt skærmen på din telefon, så den ikke smadrer, hvis du er uheldig at tabe mobilen. Udskiftning af en skærm på en moderne smartphone kan snildt løbe op i flere tusinde kroner. Derfor gælder det om at beskytte skærmen bedst muligt. Måske synes du at et beskyttelsesglas til 200 kr. er dyrt, men sammenholdt med udskiftning af telefonens skærm, er det en yderst overkommelig pris.

Når en kat falder ned fra et bord lander den altid på benene, men hvis din telefon falder ned, så lander den altid med skærmen nedad – Eller sådan føles det i hvert fald. Der er nok ikke videnskabeligt belæg for påstanden, men faktum er, at en ny original skærm er urimelig dyr, i forhold til telefonens pris. Et beskyttelsesglas kan sammenlignes med en forsikring, der er god at have, hvis uheldet er ude.

Hvad er beskyttelsesglas til mobiler?

Beskyttelsesglasset klæbes uden på mobilens skærm, uden at den forringer touchmuligheden og billedkvaliteten på skærmen. Glasset beskytter ikke kun din mobil, hvis du taber den. Den beskytter også skærmen mod ridser, når du har den i lommen eller i tasken. En skærm uden ridser kan have stor betydning for værdien, hvis du på et tidspunkt vælger at sælge telefonen.

Beskyttelsesglas af god kvalitet er lavet af rigtigt glas, som er blevet hærdet. Hærdning bevirker at du får et materiale af særlig stærk karakter, som er mange gange stærkere end almindeligt glas.

Forarbejdningen gør samtidig glasset smidigt og bøjeligt, så det ikke knækker, når du sætter det på telefonen.

Beskyttelsesglas kan godt gå i stykker. Hvis telefonen får et meget hårdt slag, vil det være beskyttelsesglasset der går i stykker, frem for telefonens skærm – Og det er jo hele idéen.

3 grunde til at du skal bruge beskyttelsesglas

  • Undgå udgift til ny skærm – Du kan sikkert godt finde noget andet at bruge penge på
  • Højere gensalgsværdi – Få flere penge for mobilen, hvis du vælger at sælge den igen
  • Du kan selv sætte det på – Monteringen er ligetil, så du kan selv sætte glasset på

Som nævnt kan en ny mobilskærm være en bekostelig affære. Jeg er sikker på, at du hellere vil bruge pengene til noget der er lidt sjovere.

Det er meget almindeligt at sælge sin brugte telefon, og bruge pengene som tilskud til en nyere model. En telefon med en fejlfri skærm, er mere værd end en telefon med mange ridser.

Selve monteringen af skærmbeskyttelsen er super let, og du kan sagtens selv sætte det på. Scroll lidt længere ned, og videoen der viser, hvordan du gør.

Hvad koster skærmbeskyttelsesglas?

Beskyttelsesglas er fremstillet, så det passer præcist til de forskellige telefoner. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du køber et glas, der passer til din mobil.

Alt efter hvilken telefon du har, koster beskyttelsesglas af god kvalitet fra ca. 70-80 kr. og til godt 200 kr. Du kan sagtens finde beskyttelsesglas der er billigere, men ofte har de billige produkter intet med glas at gøre, men er blot en billig efterligning.

Hvordan sætter man beskyttelsesglas på mobiltelefonen?

Der er super let at montere skærmbeskyttelse, så du kan sagtens gøre det selv, og alt du skal bruge følger med når du køber beskyttelsesglas her.

Det er meget vigtigt, at din skærm er helt ren og fri for snavs, fedt og støv. Der må ikke sidde støvkorn osv. under glasset.

Denne video viser hvordan du sætter skærmbeskyttelse på telefonen.

Sådan monterer du beskyttelsesglas på din telefon (Panzerscreen.dk)

Hvis du foretrækker en skriftlig vejledning, så find den her.

Hvordan fjerner man beskyttelsesglas?

Hvis du vil have dit beskyttelsesglas af, så kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Glasset sidder godt fast, så du skal være meget forsigtig, når du tager det af.

Skub en negl eller lignende blødt materiale ind under det ene hjørne, og træk forsigtigt glasset af. Hvis du skal bruge glasset igen, er det meget vigtigt, at der ikke kommer støv på den side der klistrer.

Køb beskyttelsesglas i dag

Find et kæmpe udvalg af beskyttelsesglas til mange forskellige telefoner – Læs mere og køb her

I shoppen finder du også en masse andet tilbehør til mobiltelefoner.

På Helpdesken.dk finder du mange guider med tips og tricks – Se alle guiderne her