Bankrolls og units: Bliv en bedre oddser med bettingsystemer

Bliv en bedre oddser – Hvis du gerne vil blive en bedre oddser, kan det være en god ide at have et system over dine spil. Den teknologiske udvikling har nemlig ført til markant flere spilmuligheder hos bookmakerne, og det er derfor nødvendigt at holde tungen lige i munden, når du spiller. Her kommer derfor fire gode råd, til dig der gerne vil blive en bedre oddser.

Find din egen niche på spilmarkederne

Den teknologiske udvikling inden for bettingbranchen gør, at der hele tiden kommer flere statistikker og spilmuligheder til. Hvis du gerne vil se din vindrate gå op, kan det derfor være nødvendigt at specialisere dig i specifikke aspekter af spilmarkederne.

Er det eksempelvis en fodboldkamp du gerne vil spille på, så prøv at identificer trends i måden hvorpå de forskellige hold spiller, og udnyt det til din fordel. Ved du eksempelvis at Atletico Madrid spiller defensivt, kan du satse på, at der kommer få mål i deres kampe. Brug også hjemmesider der tilbyder fodboldstatistikker, for at få et klarere billede.

Det kunne også være at du havde spottet, at en specifik angriber er i exceptionel målform, som det var tilfældet med Bayern München-angriberen Robert Lewandowski i sidste sæson. Her kunne et spil på målscorer være interessant. Find ud af hvad der virker for dig, og hold dig til det.

Udnyt bonustilbud hos bookmakerne

Mange bookmakere tilbyder bonusser til nye og eksisterende spillere, og det bør du selvfølgelig udnytte. Takket være teknologi, er det blevet utroligt nemt at bruge bonusser, da det blot er en kode du skal taste ind hos bookmakeren.

Man kan ofte finde stor værdi i bonusser, der både kan være i form af gratis spil og indbetalingsbonusser. Hvis du er i tvivl om hvor du finder disse bonusser, og hvordan du kan bruge dem, er der hjælp at hente. Hos BonusFinder Danmark finder man nemlig en oversigt over de forskellige bookmakeres tilgængelige tilbud. Det gør det nemt for dig at finde den rigtige bonus hos den rette bookmaker.

Byg et godt bankroll-system

For mange kan det være en god ide at have et bankroll-system, for at styre hvordan og hvor meget der spilles på hvert væddemål.

Start derfor med at finde ud af hvor stor din bankroll skal være. Bankroll dækker over det totale beløb, som du sætter ind på din bettingkonto. Det kunne eksempelvis være 1.000 kr.

Begynd at tænke i units når du spiller

Når du har fundet ud af hvor stor din bankroll skal være, er det tid til at begynde at tænke i units, når du spiller. Units dækker over, hvor stort et beløb du vil satse, på hvert væddemål du indgår.

Aftal med dig selv hvor meget du maksimum vil satse på dine væddemål, ved at sætte en grænse for hvor mange units, du kan satse. Det kunne eksempelvis være mellem en til fem units per væddemål. Jo mere sikker du er på et væddemål, jo flere units kan du satse, men altså maksimum fem.

Lad os fortsætte med eksemplet fra tidligere, hvor vi havde sat vores bankroll til 1.000 kr. Det anbefales at have 100 units, og i dette tilfælde vil en unit derfor være 10 kr. Du vil derfor kunne satse mellem 10-50kr. per væddemål, som du indgår.

Ved at følge dette system, vil du ikke kunne tabe store summer på enkelte væddemål, og du vil også meget nemmere kunne vurdere, hvor meget du bør satse.

Følger du disse fire råd, vil du forøge dine chancer for at vinde, hvilket kun vil gøre det sjovere for dig at spille.

Læs også disse artikler på Helpdesken.dk

På Helpdesken.dk kan du læse en masse forskellige guider og trin for trin vejledninger. Se bl.a. disse eller tjek alle guider på Helpdesken.dk