Bluetooth pulsbælte til Endomondo og andre apps

Senest opdateret:

Annonce

Med et Bluetooth pulsbælte til Endomondo, eller en anden træningsapp der understøtter pulsmåling, kan du nemt aflæse og gemme dine pulsmålinger.

Selvom du ikke har et dyrt pulsur, kan du sagtens træne efter puls alligevel. Hvis du bruger Endomondo, Runkeeper eller en anden app på din mobiltelefon, kan pulsbæltet tilsluttes via Bluetooth.

På den måde har du mulighed for at lave avanceret pulstræning og træne i pulszoner.

Bluetooth pulsbælte til Endomondo og andre apps

Bluetooth pulsbælte til Endomondo - Cykelpartner.dk
Bluetooth pulsbælte til Endomondo

Pulsmålinger i f.eks. Endomondo er muligt i den gratis version af app’en. Du behøver ikke købe Premium udgaven af Endomondo for at få glæde af pulsfunktionen.

Du skal købe et pulsbælte med Bluetooth, som efterhånden findes i rigtig mange udgaver, og kan købes i de fleste elektronikforretninger og varehuse.

Priserne ligge på ca. 300-400,- kr. alt efter mærke og model.

Jeg har selv købt mit hos Cykelpartner.dk. Se priserne ved at klikke på reklamen her.

Jeg valgte Wahoo TICKR modellen til ca. 400,- kr. og det virker super godt. Man kan klikke selve pulsmåleren af og vaske bæltet, hvilket er en god mulighed.

Bæltet bæres direkte på huden, og kan let komme til at lugte, når man sveder.

Tilslutning af Bluetooth Pulsbælte til mobil

Når du skal tilslutte dit Bluetooth pulsbælte til Endomondo eller en af de andre motionsapps, skal det først tilsluttes til din telefon.

Pulsbæltet tilsluttes ligesom enhver anden Bluetooth enhed.

Sørg for at Bluetooth er tændt på din telefon og at pulsbæltet er tændt og aktivt. Selve tilslutningen foregår lidt forskelligt alt efter hvilket pulsbælte du køber, og om din mobil er en iPhone eller en Android telefon. Læs vejledningen til pulsbæltet for at få mere info.

Når pulsbæltet er parret med din telefon, skal det sættes op i din træningsapp.

Hvis du bruger Endomondo skal du åbne app’en, trykke på Mere i nederste højre hjørne, vælge Indstillinger og Pulsbælte. Her søger du efter pulsbæltet og tilslutter det.

Jeg brugte 5-10 minutter på hele opsætningen. Det er rimelig nemt og ligetil.

Annonce

Pulstræning

Nu er du klar til at gå i gang med pulstræningen. Hvis du ikke tidligere har trænet efter puls, vil jeg foreslå at du sætter dig ind i hvad pulstræning, pulszoner osv. betyder.

Start eventuelt med at læse denne artikel fra VoresPuls.dk der giver en god forklaring – Sådan arbejder du med pulstræning

Andre artikler om apps og udstyr til træning

Jeg har skrevet et par andre artikler om apps og udstyr til træning, som du måske kunne tænke dig at læse:

Annonce

Skriv en kommentar