Gaven til manden der har alt

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Gaven til manden behøver ikke være strømper og underbukser – I hvert fald ikke hver gang.

Når nu mænd er så dårlige til at skrive en ønskeseddel, så er her en liste med nogle gaver som med garanti vil vække glæde hos de fleste mænd.

Samtidig har jeg forsøgt at finde nogle gode priser, hos anerkendte danske webshops.

God fornøjelse med at finde gaven til din mand.

Gaven til manden

Gaven til din far, kæreste, onkel eller bror kan være svær at købe, men heldigvis elsker de fleste mænd teknik og gadgets.

Her vil jeg forsøge at komme med lidt gaveinspiration fra den teknologiske verden.

Braun Oral-B Genius 8000 – Tandbørste med app

julegaven til manden - Braun Oral-B Genius 8000 tandbørste

Kan man få en app til tandbørsten? Ja Ja – Det kan man da. Oral-B Genius 8000 el-tandbørste har indbygget Bluetooth og en tilhørende app, som findes til både iPhone og Android. Start app’en når du begynder at børste tænder, så den fortæller dig når du har børstet længe nok, og giver dig mulighed for at forbedre tandbørstningen.
En enkelt opladning er nok til ca. 2 ugers tandbørstning.


GreyLime Power Stone – 10.400 mAh

julegaven til manden - GreyLime Power Stone 10.400 mAh

Med en powerbank i lommen, løber din telefon aldrig tør for strøm. Denne GreyLime Power Stone har en kapacitet på 10.400 mAh, hvilket er nok til at oplade f.eks. en iPhone 3-4 gange. Powerbanken har et lækkert, men lidt usædvanligt design, idet Power Stone faktisk ligner en sten. Overfladen er dog dejlig blød og med en vægt på kun 235 gram, mærker du knapt nok, at du har den i lommen.


Beurer BF700 – Badevægt med kropsanalyse

julegaven til manden - Billig badevægt med kropsanalyse - Beurer BF700

Beurer BF700 er en lækker digital badevægt, til en virkelig konkurrencedygtig pris. Badevægten har indbygget kropsanalyse og kan overføre data til din telefon via Bluetooth. Kropsanalysen måler din fedtprocent, knogle- og muskelmasse og meget mere og kan analysere dine data i den gratis app. 


Google Chromecast – Streaming til TV’et

Google Chromecast 3. gen
Google Chromecast

Sæt Google Chromecast i HDMI-porten på dit TV og brug din mobiltelefon, tablet eller computer til at afspille film fra f.eks. Netflix, ViaPlay eller en anden streamingtjeneste, direkte op på den store skærm.
Chromecast kan bruges sammen med iPhone, iPad, Android-telefoner og -tablets, Mac og Windows computere. En lækker gadget til billige penge.


Jabra Freeway – Tal håndfrit i bilen

julegaven til manden - Bluetooth i bil - Jabra Freeway

Med Jabra Freeway kan du tale i håndfri telefon i bilen, så du kan koncentrere dig om at køre sikkert i trafikken og (naturligvis) undgå en bøde.
Jabra Freeway har virtuel surround sound fra de 3 indbyggede højtalere der yder i alt 7W, og sikrer at alle samtaler går klart igennem.
Taletiden er helt op til 14 timer og standbytiden op til 40 dage. 


Miiego M1 – Trådløse høretelefoner

julegaven til manden - Miiego M1 - Trådløse høretelefoner

Miiego M1 trådløse Bluetooth høretelefoner, der er specielt beregnet til sport. Miiego M1 vejer kun 21 gram, de er behagelige at have på og pasformen kan justeres, så de sidder godt fast. M1 har indbygget Noise Isolation der lukker udefrakommende støj ude.  Skift af sang og lydstyrke kan styres med knapper på siden af høretelefonerne. Der er indbygget mikrofon, så du kan bruge M1 til at tale i telefon.


Orbit Key Finder – Finder dine nøgler

Orbit Key Finder er en lille elegant aluminiums “dims” du sætter i din nøglering. Hvis du taber dine nøgler, eller du bare har forlagt dem, kan du finde dem ved hjælp af en app på din telefon.
Hvis det er din telefon der er blevet væk, så kan Orbit Key Finder finde den for dig. Et tryk på knappen, og telefonen begynder at ring og blinke.
Gaven til manden der er lidt distræt.


Lækker computertaske i læder

Julegaven til manden - Computertaske i læder

Din mand fortjener en lækker og blød computertaske i læder.
En flot computertaske kan både bruges af den studerende, og af den travle forretningsmand, og vil få enhver til at se eksklusiv og smart ud.
Udvalget i computertasker er stort, men du betaler ikke meget mere for at få en flot taske i læder, som han helt sikkert bliver glad for.


Fandt du Gaven til manden i dit liv

Jeg håber at disse gaveidéer har givet dig inspiration til at finde gaven til manden i dit liv.

Hvis du vil søge mere inspiration, kan jeg anbefale at du tager et kig på siden Made4Men, der er den ultimative “mande-side”