Gør dine Chrome udvidelser synlige i menuen

Efter en af de seneste opdateringer til Google Chrome,  forsvandt ikonerne til mine udvidelser.

Udvidelserne blev tidligere vist i øverste højre hjørne på skærmen, lige ved siden af adresselinjen. For at se ikonerne nu, skal man klikke på et rullepanel, hvorefter de bliver synlige.

Flere af mine udvidelser viser realtime data, for eksempel kan jeg løbende se hvor mange besøgende, der har været på Helpdesken.dk, men fidusen ryger, når man først skal klikke på rullepanelet.

Et godt trick når Google Chrome opfører sig underligt er, at nulstille Chrome og gendanne standardindstillingerne. Det virkede dog ikke i dette tilfælde.

Læs videre og få løsningen.

Gør dine Chrome udvidelser synlige i menuen

Efter at have kigget alle indstillingerne igennem, uden at finde en løsning,  lykkedes det alligevel, at få gjort ikonerne synlige igen, og løsningen var næsten pinlig let.

Gør dine Chrome udvidelser synlige igen

Hold musen over de to pile der indikerer rullepanelet (uden at klikke) og kør musen mod venstre, indtil der vises en dobbeltrettet pil.

Klik på venstre musetast og træk pilen til venstre, indtil dine ikoner er synlige igen. Hvis du vil lægge ikonerne tilbage i rullepanelet, trækker du bare dobbeltpilen mod højre, så de forsvinder de igen.

En enkelt løsning, på et meget irriterende problem 🙂

Vidste du i øvrigt at du automatisk kan udfyld formularer med Goggle Chrome Autofyld

Shop IT produkter med Helpdesken.dk

 Alle de IT produkter der beskrives i artiklerne her på Helpdesken.dk, har jeg samlet på en enkelt side, så du kan tjekke produkterne, og se hvad de koster hos Helpdesken.dk’s samarbejdspartnere – Se siden med IT Produkter

Hvis du køber et produkt via et link her på siden modtager Helpdesken.dk en lille kommision, som er med til at betale omkostningerne ved at drive siden. Produktet bliver ikke dyrere for dig.

Se f.eks. denne powerbank med solceller, der giver dig ekstra strøm på mobilen.

GreyLime Power Solar powerbank på 8.000 mAh

GreyLime Power Solar powerbank på 8.000 mAh GreyLime Power Solar powerbank på 8.000 mAh er god at have med på jagtture, sejladser og på rygsækrejser. Som backpacker, festivalsgæst og udemenneske, skal du vælge en powerbank der kan klare strabadserne. Power Solar er en god powerbank til dig, der ofte er udendørs, for powerbankens 1,2W solcellepanel samler den strøm i løbet af dagen, så du aldrig løber helt tør. Og så har den tilmed også en effektiv LED-lygte med 3 forskellige funktioner. Kapaciteten på 8.000 mAh, giver dig 3-4 opladninger af din mobil, og med den medfølgende karabinhage kan GreyLime Power Solar fastgøres på din taske, så lader den op på turen. Powerbanken er robust og holder til at blive tabt. Den specielle plastic, der dækker alle kanter, beskytter elektronikken og dækker for ind- og udgange, så powerbanken bliver afvisende overfor vand, støv og andet skidt.

399,00

Til shop

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

3 kommentarer til “Gør dine Chrome udvidelser synlige i menuen

  • Hej Henrik

   Kan du se rullepanelet med dine ikoner, når du klikker på knappen der ser således ud >> ?
   Kør musen lidt til venstre for knappen >> så ser du den dobbeltrettede pil. Når du kan se pilen, så hold venstre musetast nede, og træk mod venstre, så skulle du kunne se dine ikoner igen.

   Vh
   Stig

 1. Jeg har samme problem. Eller. Min kæreste har 2 udvidelser synlige på sin bruger. Men jeg prøver at få mine synlige. Der er ikke engang et rullepanel. Selvom jeg på min liste over tilføjelser har en hel masse. Er der noget særligt jeg skal gøre? Da jeg tilføjede en fra min skole (HF og VUC Fyn) fløj den op i hjørnet. Men det er ligesom om de andre ikke vil derop 🙁

Skriv en kommentar