Har du brug for en ny smartphone? Den nye OnePlus 9 Pro ligger med i toppen

I de seneste år har Apple og Samsung taget os med storm, når det kommer til innovative smartphones med masser af lækre features. Men i går kunne vi også byde velkommen til OnePlus 9 Pro, der er en smartphone i absolut topklasse, og som kan være med, når de helt store spænder musklerne.

Er du på jagt efter en ny telefon, er du landet det helt rette sted. Her kan du læse mere om, hvad OnePlus kan, og hvorfor du bør købe OnePlus 9 Pro.

Banebrydende kamera og 5G

Lad os starte med nogle af de største kvaliteter, som du finder i den nye OnePlus. Der er hård konkurrence, når det gælder imponerende kameraegenskaber, men OnePlus 9 Pro kan sagtens følge med. Den har nemlig fået et 50 MP-kamera med ultravidvinkel, så du får alle vinkler med. Du kan også optage video i 8K takket være Hasselblad, der står bag kameraet.

Men det er ikke det eneste, for du får også 149 MP-vidvinkelkamera, som er det hidtil mest imponerende kamera i en telefon.

Hasselblad er interessant, når det gælder OnePlus. De har mere end 80 års erfaring inden for fototeknologi, og de har blandt andet haft en finger med i månelandingen i 1969. Derfor får du en gennemtænkt teknologi i et lille og kompakt kamera.

Om du vælger OnePlus 9 Pro med eller uden abonnement, er op til dig, men der er en fordel ved at vælge et abonnement. OnePlus er nemlig 5G-ready, så du kan nyde godt af den lynhurtige forbindelse med det samme.

Strømbesparende så du aldrig går tør

Et andet element, der er imponerende i OnePlus 9 Pro, er de små teknologier, der får hele maskineriet til at køre. Her finder vi blandt andet en LTPO-teknologi, der får din smartphone til at bruge op mod 50 % mindre strøm end de ældre modeller.

Det betyder ikke, at du skal vinke farvel til den høje opløsning. Du får stadigvæk en skarp opdateringsfrekvens og en fantastisk 120 Hz-oplevelse. Du får også Color Tone-teknologi, der justerer farve og intensitet automatisk på skærmen, så den passer til de omkringliggende farver.

Ligesom Apple præsenterede en ny A13-chip, får du også her en helt særlig af slagsen. Med Qualcomm Snapdragon 888 får du en utrolig stærk processor, der giver dig en lynhurtig forbindelse, hvad end du bruger apps eller streamer.

Få den bedste pris med et abonnement

Der kan være god grund til at overveje, om du skal købe en OnePlus 9 Pro med eller uden abonnement. Vælger du at købe et abonnement, vil du ofte få glæde af en god mobilrabat, så du betaler meget mindre for din smartphone.

Ved at vælge med abonnement får du også en løsning, der passer til funktionerne i telefonen. Du vil få adgang til 5G, fri data og meget andet. Det giver dig de bedste muligheder for at komme godt i gang med at bruge din nye OnePlus.

Hjælp mig med at dele artiklen