Hvilken powerbank er bedst i forhold til pris og kapacitet

Hvilken powerbank er bedst til prisen, og hvilken skal jeg vælge?

Når du skal vælge den powerbank der passer bedst til dig, skal du vurdere hvilke krav og behov du har.

De mest almindelige krav kan f.eks. være:

Hvis du f.eks. ønsker en powerbank der er specielt designet til iPhones, så findes der også et større udvalg, indenfor det felt.

Hvilken powerbank er bedst – pris og kvalitet

Når du har overvejet hvilke kriterier du skal lægge vægt på, for at vælge den bedste powerbank, kan du prøve at kigge på eksemplerne herunder.

Her har jeg valgt 3 powerbanks, hvor du både får kvalitet og kapacitet for pengene.

GreyLime power Stone powerbank – Bedst i test

Powerbanken GreyLime Power Stone er blevet kåret som testvinder hos både Politiken og Ekstra Bladet. Powerstone har en kapacitet på 10.400 mAh, så her får du virkelig noget for pengene.

GreyLime Power Stone 10.400 mAh

GreyLime Power Stone 10.400 mAh Powerbank i et lækkert, og lidt usædvanligt design. Power Stone ligner faktisk en sten, og den bløde overflade gør den lækker at røre ved.
Selvom den store GreyLime Power Stone er på 10.400 mAh, er det lykkedes at holde vægten nede på 235 gram. 10.400 mAh er nok til at lade en iPhone 6 fra 0-100% ca. 4 gange. Power Stone kan også bruges til at oplade andre enheder f.eks. Bluetooth højtalere, tablets, kameraer osv. Power Stone 10.400 mAh har to USB udgange, så du kan oplade to enheder samtidig. 4 lamper viser batteristatus

349,00

Til shop

En powerbank med stor kapacitet – sværvægteren

Hvis kravet er, at du skal kunne oplade din telefon adskillige gange, eller måske endda din computer, så er Anker PowerCore+ et virkeligt godt bud.

Prisen er måske nok i den høje ende, men så får du også en sværvægter af en powerbank, og du går ikke ned på strøm foreløbig.

Anker PowerCore+ 26.800 mAh

Anker PowerCore+ 26.800 mAh Anker PowerCore+ 26.800 mAh med Quick Charge 3.0 & PowerPort+ hører til i denne tunge ende af powerbank skalaen. Med en kapacitet på hele 26.800 mAh har den power nok til at lade en 12” Macbook eller en iPad Pro fra bunden. Powerbanken har 3 USB udgange, så du kan lade flere enheder på én gang. I pakken får du også en PowerPort+ 1 QC 3.0, som kan lade powerbanken fra bunden på ca. 6,5 time. Hvis du vil benytte Quick Charge teknologien til at lade din telefon, skal telefonen understøtte denne teknologi.

899,00

Til shop

Powerbank i kreditkortstørrelse

Smart lille powerbank til din iPhone, der giver dig en smule ekstra strøm, når du har brug for det. Powerbank der er beregnet til iPhones, er lille, handy og billig. Til gengæld får du også kun strøm til en halv opladning af en iPhone.

Powerbank i kreditkortstørrelse

Powerbank i kreditkortstørrelse Powerbank i kreditkortstørrelse med indbygget lightning kabel der passer til iPhone og iPad.
Med sin størrelse på 63 x 92 mm, en tykkelse på kun 5 mm og en vægt på beskedne 40 g. er powerbanken let at have med sig.
Kapaciteten er på 1350 mAh (en smartphone bruger ca. 2000 mAh til en fuld opladning)
Powerbanken oplades med det medfølgende mikro USB kabel, og en indbygget indikator viser hvor lagt opladningen er nået.
Enheden slukkes automatisk, når den ikke bruges, og sørger dermed for et minimalt energitab.
Denne powerbank giver dig lige det ekstra strøm, der ofte er brug for, inden du kommer i nærheden af en stikkontakt.
Læs mere om powerbanks og deres anvendelsesmuligheder her - Hvad er en powerbank og hvordan virker den

307,00

Til shop

Så – Hvilken powerbank er bedst

Det kommer helt an på dit behov og dine ønsker. Hvis ingen af disse powerbanks falder i din smag, Så prøv at kigge på nogle af de øvrige powerbanks der er anmeldt her på siden – Powerbanks

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

Skriv en kommentar