Hvordan forbinder man Garmin og Endomondo

Ved at forbinde Garmin og Endomondo, kan du synkronisere træningerne fra dit Garmin ur til din Endomondo konto.

Hvis du bruger et Garmin ur når du træner, får du dine træningspas registreret i Garmin’s træningsportal – Garmin Connect.

Hvis du samtidig gerne vil have registreret dine træningspas i Endomondo, så kan du opsætte en synkronisering mellem Garmin Connect og Endomondo. Synkroniseringen sker helt automatisk, når du har uploadet dine træningspas til Garmin Connect.

Mange danskere benytter Endomondo til at dele træningspas. Hvad enten du er ny motionist, eller mere erfaren, kan det virke meget motiverende, at dele sine resultater med andre.

Forbind dit Garmin løbeur med Garmin Connect

Garmin Connect er Garmin’s træningsportal, hvor du kan se dine træningspas, oprette ruter, tracke udstyr osv. Hvis du endnu ikke har oprettet en konto hos Garmin Connect, skal du starte med at gøre det. Det er ganske gratis, og alle Garmin løbeure og pulsure kan bruges sammen med Connect.

Gå til Garmin Connect på din computer eller installer Connect app’en på din telefon og opret et brugernavn og password.

Når du er logget ind på Garmin Connect, skal du have forbundet dit Garmin løbeur med din computer. Alt efter hvilket ur du har, kan det enten ske trådløst via app’en eller ved hjælp af et kabel til computeren. Hvis du er i tvivl om hvordan du forbinder uret, så se i brugervejledningen. Se Garmin brugervejledningerne online

Hvis du forbinder dit ur til computeren, skal du bruge et program der hedder Garmin Express, før du kan sende data til Garmin Connect. Du kan downloade Garmin Express her

Når du har downloadet og installeret programmet eller app’en, skal du sikre dig, at dine træningspas bliver synkroniseret fra uret til Garmin Connect.

Nu er du klar til at forbinde Garmin Connect og Endomondo.

Sådan forbinder du Garmin og Endomondo

Log ind på din Endomondo konto og tryk på knappen Mere.

Tryk på Indstillinger -> Tilslut & Del -> Find Garmin -> Forbind

Forbind Garmin og Endomondo

I næste skærmbillede vælger du Authorize, og indtaster dit brugernavn og password til Garmin Connect.

Nu er dine to profiler på Garmin og Endomondo forbundet, og alle træningspas du fremover uploader til Garmin Connect, bliver automatisk lagt over på din Endomondo profil, uden du nogensinde behøver at logge på din Connect konto – smart ikke 🙂

Jeg har selv benyttet mig af denne metode gennem længere tid, og jeg må sige at det virker upåklageligt. Det går super hurtigt fra data ligger på Garmin Connect, til de kan ses på Endomondo.

Som du kan se på billedet herover, kan du også forbinde flere andre applikationer med din Endomondo konto, hvis du måtte have lyst til det.

Afbryd forbindelsen mellem Garmin Connect og Endomondo

Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at afbryde forbindelsen mellem Garmin Connect og Endomondo, så kan du naturligvis også gøre det.

Her skal du blot gå ind i menuen Tilslut & Del igen, og trykke på knappen Fjern forbindelse.

Problemer med at oprette forbindelse mellem Garmin Connect og Endomondo

I kommentarsporet herunder kan du se, at flere har problemer med at synkronisere træningerne fra deres Garmin ur ind i Endomondo.

Det er vigtigt at forstå sammenhængen i opsætningen, der er således:

 • Et træningspas registreres på dit Garmin ur
 • Træningspasset synkroniseres med Garmin Connect
 • Garmin Connect og Endomondo udveksler data
 • Dit træningspas bliver synligt i Endomondo

Prøv at følge denne tjekliste, hvis synkroniseringen driller:

Har du oprettet forbindelse mellem uret og Garmin Connect?

Du skal have en aktiv konto på Garmin Connect, og dit ur skal være forbundet med Connect.
Har du endnu ingen konto, så kan du oprette den her – Garmin Connect

Kan du se dine træningspas i Garmin Connect?

Dine træningspas skal synkronisere med Garmin Connect. Du skal derfor sikre dig, at dine træninger bliver synlige i Connect.
Hvis du ikke kan se dine træningspas i Garmin Connect, så prøv at genstarte både ur og telefon / computer. Hvis du stadig ikke kan se dine træninger så tjek Garmin Support Center

Har du en Endomondo konto?

Du skal naturligvis også have en konto på Endomondo. Den kan du oprette her

Træningerne kan ses i Connect, men ikke i Endomondo

Har du forbundet de to programmer som forklaret i artiklen herover?
Hvis programmerne er forbundet, så prøv at logge ud af begge apps. Genstart telefonen og log ind igen.

Det virker stadig ikke

Problemer med Garmin – Kontakt Garmin Support Center
Problemer med Endomondo – Kontakt Endomondo

Lignende artikler med gode tips

Her har du nogle links til andre artikler her på Helpdesken.dk, som du sikkert vil synes om.

Du kan læse alle artiklerne i kategorien Guider her, eller du kan hoppe tilbage til forsiden og tjekke alle artiklerne på siden.

24 kommentarer til “Hvordan forbinder man Garmin og Endomondo”

 1. Jeg kan ikke finde et ur, gider ikke have tlf med altid, der kan bruges til gang, stavgang, cykling, sjipning m.m og derefter overfør til endomondo. Jeg har skæv ben og kan ikke løbe.
  Kan du like til nogen.
  På forhånd tak for hjælpen

  • Hej Mari-Ann

   Jeg bruger selv et Garmin Fenix, som er et ur der kan bruges til de fleste sportsgrene, også svømning. Du kan få uret med indbygget pulsmåler, hvilket er en stor fordel. Jeg har prøvet forskellige mærker, men jeg synes personligt bedst om Garmin.

   Hvis du ikke har brug for et rigtigt sportsur, kan moderne aktivitetsure også mange af de ting du efterlyser. Jeg har beskrevet et par af dem her – De bedste skridttæller armbånd og aktivitetsmålere

   Jeg vil meget gerne høre, hvad du finder frem til.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 2. Tak for hjælpen
  Jeg har valgt at købe en vivoactive 3 Music, så håber jeg den er god og kan det jeg har brug for.
  Mvh Mari-Ann

  • Det var så lidt 🙂

   Det ur ser super lækkert ud. Jeg håber du bliver glad for det. Jeg har i hvert fald altid været godt tilfreds med Garmin.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 3. hej
  når jeg trykker forbind Garmin connect til i Endomondo så viser den bare en hvid side hvor der i toppen står forbind del ? og så sker der ikke mere øv øv
  det er da bare mega træls på godt jysk, er der noget der skal ændres i indstillinger ? eller er der andre gode forslag.

  • Hej Morten

   Jeg har også selv har problemer med at oprette forbindelse. En genstart af både telefon og Garmin ur løste problemet.

   Har du prøvet det?

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

   • Hej Stig

    Jeg oplever samme problem, men jeg opnår intet resultat ved at genstarte samt opdatere både telefon og ur
    Håber, du kan hjælpe!

    MVH Emmely

    • Hej Emmely

     Der er to steder, det kan fejle. Enten ved synkronisering mellem dit ur og Garmin Connect, eller mellem Connect og Endomondo.

     Derfor skal du starte med at sikre dig, at alle dine data ligger i Garmin Connect. Gør de det?

     Hilsen
     Stig – Helpdesken.dk

 4. Hej Stig
  Efter at have opdateret Garmin Express (min pc fortalte, at der var en opdatering) virker overførsel mellem Garmin Connect og min Endomondo profil pludselig ikke, når jeg bruger kabel mellem ur og pc. Min træning kommer fint over i Garmin Connect, men ikke til Endomondo. Det underlige er, at hvis jeg overfører via bluetooth fra ur til min Garmin App på min mobiltelefon, bliver min træning synkroniseret med Endomondo. Kan du forklare det? Og har du en løsning?

  Vh. Peer

  • Hej Peer

   Det siger mig desværre ikke noget, og jeg tænker at du allerede har prøvet den sædvanlige genstart at både ur og computer.

   Garmin har denne vejledning, men det eneste de siger er, at din ANT stick skal sidde direkte i computeren (ikke i USB hub eller lignende), og at du skal bruge det rigtige kabel. Da det har virket tidligere, går jeg ikke ud fra at det er problemet.

   Du kan prøve at kontakte Garmin Support – Det har jeg tidligere haft gode erfaringer med.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 5. Hejsa,

  Jeg har netop synkroniseret med endomondo og Garmin, men data overføres ikke. Jeg kan ikke se mine løb fra Garmin i Endomondo

  Hvad kan være galt?

  • Hej Jacob

   Jeg har ikke selv oplevet problemer, men der må være noget med forbindelsen mellem programmerne, som ikke fungerer korrekt. Mit bedste bud er at slette forbindelsen mellem de to apps, genstarte telefonen og forsøge igen.

   Håber det lykkes.

   Venlig hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 6. Hej
  Jeg har et vivomove style ur og kan ikke forbinde. Der er hvid skærm som en anden også har beskrevet. Hva kan jeg gøre? Er det min garmin model der ikke kan Connecte til endomondo?

  • Hej Tenna

   Det er ikke dit ur der forbinder med Endomondo, men derimod Garmin Connect. Du skal først sikre dig at dine data overføres til Garmin Connect. Hvis det fungerer som det skal, må problemet være synkroniseringen mellem Endomondo og Connect. Prøv evt. at logge ud af begge apps, genstart telefonen og prøv igen. Du kan også forsøge at lave forbindelsen på Endomondo’s hjemmeside i stedet for i app’en.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 7. Hej.
  Kan man få sit træningspas fra Endomondo overført til sit Garmin ur? Træner “fra sofa til 5k” og gider ikke have min tlf på mig ved løb, har købt Garmin ur og er Superglad for at bruge det til løb. I Endomondo kan man se de forskellige træningspas men jeg kan ikke se nogen steder, hvor lang tid de røde og grå streger indikerer! Jeg har af og til “sjusset” mig til en tid/pause i et træningspas og indstillet mit Garmin ur som jeg mente, at tiden ville være, men jeg ville smadder gerne løbe det rigtige træningspas efter mit ur. Har forsøgt om jeg kunne finde det på nettet men uden held…

  Mvh. Helle Nielsen

  • Hej Helle

   Det letteste vil nok være at indtaste dine træningspas i Garmin Connect. Så vil uret advare dig hver gang en aktivitet skal mellem løb og gang osv.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 8. Hej support
  Jeg har en for ordning om, at der er lidt udfordringer med udveksling af data fra Garmin til Endomondo i øjeblikket – har selv samme problemer som Jacob Svarrer og har forsøgt alt fra genstart af mobil, nulstil, fjerne “forbind til” og oprette forbindelsen igen. Intet virker 😩
  Har I mon andre forslag?

 9. Min viser også bare hvis skærm, hvis jeg forbinder på telefonen, men jeg kan godt forbinde, hvis jeg gør det fra computeren.

 10. Jeg er en af de MANGE som har svært ved at forstå, hvorfor de registreringer jeg har på min Garmin enhed (i mit tilfælde Garmin Egde 530) – nogle gange overføres Connect, og (tiltagende) andre gange ikke.
  Har I, hos Garmin, overvejet, at fejlen kan ligge i jeres systemer, og/eller i jer nye/opdaterede features ??
  MEGET utilfredsstillende, at det ikke fungerer.

  • Hej Frank

   Jamen, det må da også være rigtig irriterende. Det ser ud som om du tror, at du har skrevet til Garmin, men det har du IKKE.

   Du har skrevet til Helpdesken.dk, som er en side med tips og tricks til programmer, apps, gadgets osv.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

Der er lukket for kommentarer.