iPhone vækkeur app vækker dig til sød musik

Med app’en iPhone Vækkeur (My Alarm Clock) fra Apalon Apps, kan du lave din IOS og Android enhed om til et super lækkert vækkeur, med en masse brugbare funktioner.

Udover et flot vækkeur med mange forskellige temaer, får du nemlig snooze funktion, sleeptimer, vejrstation og lommelygte.

Smid dit gamle vækkeur ud, og brug denne fantastiske app. Den er næsten ikke er til at undvære, når man først har prøvet den.

iPhone vækkeur app funktioner

iPhone vækkeursapp
Super lækker iPhone vækkeurs app

iPhone vækkeur app’en leveres med flere forskellige temaer, så hvis du ikke bryder dig om det almindelige digitalur, så kan du f.eks. vælge et almindeligt ur med visere, og du kan endda få uret til at tikke, hvis du vil det.

Der er i skrivende stund 10 forskellige ure at vælge imellem, så det skulle være muligt at finde et der falder i din smag.

Du kan skrue op og ned for baggrundslyset ved at køre en finger hen over skærmen.

Vækkeuret har flere forskellige alarmtoner, og du kan vælge at blive vækket til en bestemt sang eller til en af dine playlister.

Uret har selvfølgelig snoozefunktion som du kan aktivere på en knap på skærmen, eller ved rystefunktion. Du bestemmer selv intervallet for, hvornår alarmen skal gå i gang igen efter snooze.

Med den indbyggede sleeptimer kan du vælge, at falde i søvn til din ynglingsmusik eller til White Noise. Du indstiller bare sleeptimeren til at slukke efter et bestemt antal timer eller minutter.

Lommelygtefunktionen aktiverer du ved at tappe to gange på skærmen.

Vejrstationen viser dig udendørstemperaturen, vindhastigheden og det aktuelle vejr (Sol, regn, sne osv.)

Klik på linket her, og gå direkte til App Store, for at hente app’en, eller klik her for Android versionen.

Andre apps til iPhone og Android

Der er flere andre artikler om apps på Helpdesken.dk. Bl.a. kan du læse om de 10 bedste apps til rejsen, apps der gør dig til en bedre løber og 112 app’en der fortæller alarmcentralen, hvor du befinder dig, når du ringer op.