Med rabatkoden XFN2BG får du 3 måneders gratis hosting

Har du brug for at lave en hjemmeside, så kan du nu både få et billigt webhotel, men du kan derudover også få dig ekstra rabat oveni hatten når du vælger at bruge rabatkoden ”XFN2BG”, som giver dig 3 måneder gratis webhotel.

Hjemmesider er for alle – find det billigste webhotel

Det er stort set alle der kan have gavn af en hjemmeside. Både virksomheder men også private personer kan bedre nå ud til folk med en hjemmeside, så man kan dele de informationer man ikke kan få ud med viral markedsføring. Med UnoEuro gratis oprettelse får du ikke bare en billigere form for webhotel, men du får ovenikøbet 3 måneders gratis webhotel.

Hvis du har startet din egen virksomhed, er det vigtigt at du forstår dig på markedsføringen. Normalt tror folk at det er bogholderiet der vil drille når man går selvstændig, men også selve markedsføringen kan være lidt af en gåde at støde på.

Markedsføring er en lige så vigtig del af din virksomhed som bogføring er. Selv de mindste virksomheder kan have brug for egen hjemmeside, hvor vigtige informationer og skriv med billeder kan være med til at oplyse en evt. kunde tilstrækkeligt til at der kan tages stilling om et køb eller en ydelse fra virksomheden.

Husk at udnytte dit domæne

Mange virksomheder uden en hjemmeside oplever at kunden går videre til en anden mulighed som er konkurrent, fordi det for det første virker som en mere troværdig virksomhed når der er en fin hjemmeside, men der er også mulighed for at dykke længere ned i hvad det er for en virksomhed man har mellem hænderne, når der er en informativ hjemmeside.

Nogle personer vælger at købe et domæne uanset om der er tale om at skulle bruge en hjemmeside nu og her med det formål, at skabe kontaktmuligheden mellem kunden og virksomheden eller om der bare er tale om et godt domæne som passer lige ind på fremtidige projekter.

En god idé til virksomhedsejeren der netop er startet op som selvstændig er, at der købes et domæne forholdsvis hurtigt, hvis der er tale om et domæne der passer perfekt til kommende planer. Hvis domænet er ledigt, så er det først til mølle med at få købt domænet.

Når du har købt et domæne, så er det dit. Det er dog vigtigt at du benytter domænet indenfor en kort periode, da det stadig kan blive solgt hvis der er tale om at du ikke udnytter dit domæne og at der er en anden der ønsker dit domæne. Sørg derfor for at du ikke har et domæne der ikke bliver udnyttet.

Brug rabatkoden uanset hvilket webhotel du anvender

Når du skal vælge et webhotel, så har prisen selvfølgelig meget at sige og det kan derfor for de fleste godt betyde stor besparelse når du lige bruger lidt ekstra energi på at finde det bedste der er på markedet nu og her. På UnoEuro er der mulighed for at vælge forskellige webhoteller til forskellige priser.

Et webhotel er der hvor du kan skaffe dine domæner igennem. Du kan sagtens have flere hjemmesider på et webhotel og hos UnoEuro er der allerede lavet et tilbud i den pris du ellers skulle have betalt, så når du oveni anvender rabatkoden ” XFN2BG”, så er der tale om tilbud der ikke rigtig kan blive billigere.

Selve rabatkoden udløser en rabat på 3 måneders gratis hosting. Når man skal købe hosting, så vil det som regel være for en periode på 12 måneder. Har du valgt at bruge rabatkoden under din bestilling af et webhotel så kan det sagtens tænkes at du først betaler for at have en dette webhotel i 12 måneder, men efter de 12 måneder får du de 3 måneders gratis hosting oveni.