Tilmeld dig nyhedsbrevet på Helpdesken.dk

Få computer tips og tricks, IT nyheder og produktanmeldelser direkte i din mailboks

Du skal forvente at modtage 2-3- mails om året baseret på de interesser du vælger herunder. Du skal minimum vælge ét emne, men du er naturligvis velkommen til at vælge flere.

Du kan altid ændre dine valg (der er et link i den bekræftelse, du modtager om lidt) og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

* Disse felter skal udfyldes
Dine primære interesser

Jeg ønsker at tilmelde mig Helpdesken.dk’s elektroniske nyhedsbrev, der indeholder tips og tricks inden for de emner du har valgt samt tilbud, nyheder, konkurrencer og rabatkoder.

Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i mine mails. Klik her for information om privatlivspolitik på Helpdesken.dk

Helpdesken.dk bruger Mailchimp til at udsende nyhedsbreve. Ved at tilmelde dig giver du tilladelse til at dine informationer bliver sendt til Mailchimp. Læs mere om Mailchimp’s privatlivspolitik her.

Hvis du har gode idéer til emner, du synes der skal laves artikler eller et nyhedsbrev om, så er du meget velkommen til at skrive til mig. Det gør du lettest via kontaktformularen her på siden.

God fornøjelse 🙂