Sådan finder du det helt rette iPhone 11 cover

Er dit cover ved at være lidt slidt i kanten, eller har du ikke fundet præcis det cover, der passer perfekt til dig? Et let og stilrent cover, man næsten ikke bemærker på mobilen? Eller det lidt større lædercover, hvor der både er plads til fitnesskortet og dankortet?

Uanset hvad er der rigtig mange gode muligheder for at finde telefoncovers til iPhone 11 online. Du kan finde et stort udvalg på telefoncovers.dk i forskellige materialer, former og farver. Det kan dog hurtigt blive en jungle, da udvalget er så stort. Så herunder vil vi forsøge at hjælpe dig i mål ved at komme lidt ind på de muligheder, der er, og hvad du bør overveje, inden du køber.

Er du til eksklusivitet og de mere smarte covers? Overvej læder- og flipcovers

Mobilen er oftest der, du har samlet alle de vigtige ting. Både dankort, kørekort og sygesikringsbevis kan efterhånden opbevares i covers til ens telefon. Det er dejligt praktisk og hurtigt i en i forvejen travl hverdag. Det kan du oftest få ved at købe et flipcover – og vil du gerne have noget mere eksklusivt, kan du vælge det i læder.

Det gode ved læder er, at det er fleksibelt, varmeafvisende og kan give et lækkert og tidløst design, der får patina med årene.

Hvis du er til læder, men ikke ønsker den helt store pakke med et flipcover, kan du nøjes med et lettere cover i læder, der omslutter din telefon helt elegant. Desuden kan du gå efter et vintagecover, der også giver din iPhone 11 et mere eksklusivt look.

Du kan få lædercovers, som har en fin syning hele vejen langs kanten, hvilket giver det et helt særligt look. Når det handler om designet, er farven selvfølgelig også vigtig, og du kan typisk vælge både sort og brunt læder.

Er du mere til det minimalistiske look? Overvej silikonecovers

Er du til det mere minimalistiske, kan du kaste dig over et bumper silikonecover, som er nærmest usynligt på telefonen. Det er nemlig et cover, der kun går rundt i kanten, men stadig sørger for, at både bagskærmen og forskærmen er beskyttet.

Det giver din iPhone en slankende effekt – selv når coveret er på. I hjørnerne vil der desuden typisk være ekstra beskyttelse af kameraet via en forhøjning af coveret. Her er der åbent for højtaleren, kameraet og blitzen, og man kan både tilslutte hovedtelefoner og oplader, mens coveret er på.

Ellers kan du vælge et andet let og elegant cover i silikone, som er et helt klassisk cover, der dækker bagsiden. Det er det mest populære og moderne cover for tiden. Selvom denne type cover dækker lydstyrke- og slukknappen, er det meget let at trykke dem ned. Fordi coveret dækker bagsiden og kanterne, formindskes skade, hvis du taber telefonen, eller hvis den uheldigvis får et slag. Silikone er et ufatteligt slidstærkt og let og lækkert materiale, hvorfor det er så populært til iPhone covers.

Husk også et beskyttelsesglas!

De fleste af os har nok prøvet at tabe vores telefon i hvert fald én gang. Hver gang giver det et sug i maven og man tør næsten ikke tager den op og kigge på skærmen. Hvis du gerne vil undgå den bekymring eller bare gøre din iPhone 11 lidt mere sikker imod tab og slag, kan du sikre din skærm ved at købe et beskyttelsesglas. Det er ideelt at tilkøbe et beskyttelsesglas, da de færreste covers kan beskytte selve skærmen.

Så gå ikke ned på sikkerheden – og det kan du heldigvis gøre, uden du behøver gå på kompromis med selve designet eller looket på din iPhone, da du stort set ikke kan se eller bemærker et beskyttelsesglas.