Hvad er de bedste online sportsstreaming sider?

Det bliver mere og mere almindeligt at streame, og især sportsstreaming vinder frem. Ifølge undersøgelser fra Gallup har 32 procent af unge under 30 år ikke et Tv i hjemmet, og 85 procent af samme målgruppe streamer derfor ugentligt.

Der dukker hele tiden nye online streaming sider op, og fordi sport er så populær en genre, er der streamingtjenester, som fokuserer udelukkende på sport, og de vinder mere og mere frem.

Vi ser her på nogle af de bedste online sportsstreaming sider på markedet lige nu, og hvad de kan tilbyde.

Strive Sport

Strive Sport er en streamingtjeneste, som både tilbyder adgang døgnet rundt til de bedste fodboldligaer i Spanien, Italien og USA samt regelmæssige livebegivenheder fra La Liga og Serie A.

Sportsstreamingtjenesten måtte i begyndelsen lægge navn til massiv kritik på grund af tekniske problemer, men Strive Sport har lovet, at der er kommet styr på det.

På positivsiden kan nævnes en meget attraktiv pris på bare 500 kroner om året, og så bliver kampene også kommenteret af danske kommentatorer.

Kampene kan ses på både Android, iOS, Chromecast og Apple TV

Betfair video

Betfair har meldt sig på banen af sportsstreamingudbydere, hvor du kan se nogle af de bedste sportsbegivenheder, og de fleste af dem er gratis.

Du kan se fodbold fra nogle af de største europæiske ligaer, grand slamturneringer i tennis samt begivenheder inden for andre sportsgrene som hestevæddeløb, håndbold og world snooker.

Fordelen ved denne streamingtjeneste – udover at de fleste sportsevents er gratis – er, at du kan spille live betting med Betfair samtidig med, at du ser begivenhederne udfolde sig på sportsbanerne.

Det tilføjer lige et ekstra element af spænding, og med et bet kan du få gratis adgang til endnu flere af de kampe som Betfair tilbyder.

Sportsstreaming er mere populært end nogensinde
Eurosport 3D” (CC BY-ND 2.0) by Global Sports Forum
Sportsstreaming er mere populært end nogensinde

Eurosport Player

Eurosport har været en af mastodonterne inden for sports-tv siden grundlæggelsen i 1989.

Kanalen har i mange år haft rettighederne til en række sportsgrene som motorsport, fodbold, tennis og basketball, og henvender sig dermed i højere grad til folk med en bredere sportsinteresse.

Sportskanalen har dog været tvunget til at følge med tiden og med de mange nye sportsstreamingtjenester, der er dukket op, så i 2008 lancerede de Eurosport Player.

Her kan man både følge med i fodbold fra f.eks. Superligaen og Premier League, cykelløb fra Giro d’Italia og Tour de France samt de internationale grand slam-turneringer i tennis.

Herudover byder de på live streaming af sportsbegivenheder, sportsmagasiner samt genudsendelser. 

TV 2 Play

TV 2 Play er ikke udelukkende fokuseret på sport, men vi nævner den alligevel, da de har sikret sig rettighederne til slutrunderne i fodbold.

TV2 Play viste samtlige kampe ved VM i Rusland i 2018, både med mulighed for at se dem live og genudsendt, og de viser også OL hver fjerde år.

Fordelen ved TV 2 Play er, at du også får andet type indhold med i købet, hvis du indimellem trænger til en pause fra sporten. 

Som det ses, findes der flere forskellige streamingtjenester rettet mod forskellige behov. Derfor kan det være en god idé at overveje, hvilke behov man har i forhold til pris, sportstype og dækning, før man tilmelder sig en tjeneste.

Andre læser også disse artikler

Hvis du kunne lide artikler om sportsstreaming, så kast et blik på nogle af de øvrige artikler om streaming, der ligger her på helpdesken.dk, eller hop til forsiden, og se alle artiklerne.