3 ting du skal huske på når du laver din egen WordPress hjemmeside

WordPress er en meget populær page builder at bruge, når man skal lave sin egen hjemmeside. Før du går i gang, er der nogle ting, som det kan være godt at være opmærksom på. Her får du 3 tips til ting, du skal huske, når du laver en hjemmeside i WordPress. 

Hvis du overvejer at lave din egen hjemmeside, har du garanteret hørt om WordPress. Det er nemlig en page builder, som er meget populær at bruge. Det er der flere gode grunde til, for WordPress har en række fordele for både IT-hajen og nybegynderen. 

Før du går i gang med at lave din hjemmeside, kan det imidlertid være fint at være lidt på forkant. Så vil hele processen nemlig glide lidt nemmere. Læs med her og lær WordPress bedre at kende med vores 3 huskeregler. 

1# Elementor kan være en stor hjælp 

Når du skal lave din WordPress-hjemmeside, kan det først og fremmest være en god idé at finde en grundig wordpress hjemmeside guide af én, som har forstand på emnet. Her kan du få en hel række tips og tricks til, hvordan page builderen fungerer. 

Producer, rediger og opsæt dit indhold på samme tid 

Én af de ting, der kan være gode at vide er, at kan få Elementor til WordPress. Elementor er en page builder, som gør det endnu nemmere at arbejde i WordPress. Her kan du arbejde endnu mere intuitivt. Det er blandt andet, fordi du kan redigere live. Det vil sige, at du på én gang producerer, redigerer og designer indhold. På den måde kan du altid se, hvordan dit indhold tager sig ud, uden du er nødt til at bruge preview-funktionen igen og igen. 

2# Din WordPress hjemmeside skal være brugervenlig 

Huskeregel nummer to går ud på, at du skal designe din hjemmeside til brugerne. Vi mennesker har en helt bestemt måde at begå os på internettet på, og den kan være god at kende. Det kan gøre dig en hel del klogere på, hvordan du skal lave din hjemmeside, og hvad for noget indhold du skal producere. 

Skriv letforståeligt og overskueligt 

Fx er det et kendt faktum, at vi har det med at skimme indhold. Derfor skal dit indhold være skrevet i en let, og ikke mindst let-forståelig tone. Det skal også være sat op med masser af afsnit, overskrifter, billeder og lignende, der gør det overskueligt at se på. På den måde vil dine brugere få størst glæde af din side, og så vil den rent faktisk blive besøgt. 

Kend din målgruppe 

For at dine brugere får mest værdi ud af din hjemmeside, er det også godt at kende din målgruppe. På den måde kan du bedre regne ud, hvordan din hjemmeside bliver mest brugervenlig. Tænk over, hvem din målgruppe er, så du kan finde ud af, præcis hvilken slags indhold, der vil være relevante og skabe værdi for netop dem. 

3# Stift bekendtskab med SEO 

I samme forbindelse kan det siges, at det kan være en god idé at vide noget om SEO – i hvert fald hvis du ønsker at få succes med din hjemmeside. Det kan være af største betydning, hvis du fx skal bruge hjemmesiden til at markedsføre et produkt, en ydelse eller lignende. 

Skal dine brugere eller kunder kunne finde dig? 

Men også hvis du laver en blog, og du håber på at få læsere, er SEO af den største nødvendighed. SEO står for Search Engine Optimization, og det betyder søgemaskineoptimering på dansk. Det handler om at producere noget indhold, som søgemaskinerne vurderer som relevant og værdifuldt. Så vil det nemlig komme højt op på fx Google, og så kan potentielle brugere og kunder finde dig. 

Hjælp mig med at dele artiklen