Guider

Guider

Kategorien Guider er meget alsidig, og her finder du guides til IT produkter, programmer, online tjenester og meget mere, som relaterer sig til computere, mobiler og internet.

Guiderne er opbygget, så de på en letforståelig måde hjælper dig igennem det program eller produkts funktioner, som guiden dækker over. Ved hjælp af billeder og tekst bliver du trin for trin ledt frem til det endelige resultat.

Et af de oprindelige formål med Helpdesken.dk var netop at skrive guider som alle kan give sig i kast med, og som ikke kræver nogen særlig IT teknisk baggrund at forstå.

Gå på opdagelse i kategorien Guider og find den vejledning eller beskrivelse du mangler.

3 grunde til at læse guider fra Helpdesken.dk

Der ligger tonsvis af guider til alt mellem himmel og jord på nettet, men ofte er de dårligt beskrevet, og skrevet i et sprog med alt for mange IT tekniske ord.

Guiderne fra Helpdesken.dk fokuserer især på:

  • Letforståelige vejledninger som du kan bruge uden at have indgående teknisk viden
  • Trin for trin vejledninger som beskriver fremgangsmåder, hvor der skal klikke osv.
  • Hjælp til helt almindelige problemstillinger og udfordringer, som du møder hver dag

Mange af guiderne giver helt basal viden og vejledning i brug af programmer og internettjenester. Hvis det er nødvendigt at bruge tekniske ord, er det beskrevet hvad begreberne dækker over, og hvad de betyder.

Mange af guiderne er skrevet som trinvise vejledninger, der leder dig igennem installationen, opsætningen eller hvad guider nu handler om.

Få løst nogle af de dagligdags IT tekniske udfordringer, og få mest muligt ud af dine programmer og produkter.

Find guider og vejledninger vedr. computere, mobiler og internet

Indholdet i kategorien Guider er temmelig alsidig, og det er svært at beskrive, hvad du præcis kan forvente at finde. For at give dig en idé om indholdet og hvilken type vejledninger der ligger på Helpdesken.dk, kan vi give en forsmag på et par stykker.

Ved du f.eks.:

Som du kan se, er emnerne ret forskellige, og det er kun nogle få eksempler på de vejledninger, du kan finde i denne kategori.

Hvordan finder jeg den guide, jeg mangler?

Når du skal lede efter en beskrivelse, er den mest oplagte løsning at søge efter den på Google – Sådan vil jeg også selv starte.

En anden mulighed er, at du tilmelder dig nyhedsbrevet her på Helpdesken.dk. Så vil du modtage en mail, hver gang der er nyt indhold på siden. På den måde får du også tips og inspiration til emner, som du måske ikke var bekendt med.

Rul op på siden og find den IT vejledning du mangler, eller brug søgefunktionen øverst på siden.

Du kan altid hoppe tilbage til forsiden, og tjekke de øvrige kategorier på siden.

Vil du selv skrive en guide?

Hvis du selv har lyst til at udgive en guide på Helpdesken.dk, så har du også mulighed for det. Hvis du sidder med god og nyttig viden, som andre kan have glæde af, så skriv endelig til mig.

Hop tilbage til starten af kategorien