Hvad koster en powerbank og hvilken skal jeg vælge

Hvad koster en powerbank, og hvilken powerbank skal jeg vælge?

En powerbank kan købes for under 100 kr., hvis du blot har brug for at kunne lade din mobiltelefon en ekstra gang.

Hvis du skal bruge din powerbank en uge på Roskilde Festival, så skal du vælge en kraftig powerbank med mange mAh til måske 600 kr. – 800 kr.

En powerbanks kapacitet og en enheds forbrug (f.eks. en mobil) måles i mAh. Når du skal finde ud af hvor mange mAh din powerbank skal have, skal du kende din mobils forbrug (søg på nettet, eller kig i specifikationerne).

Når du kender forbruget, skal du kigge på dit behov. Jo flere opladninger du ønsker, jo flere mAh skal din powerbank have.

LÆS OGSÅ: Hvad er en powerbank og hvordan virker den

Hvad koster en powerbank

Powerbank GreyLime Power Tough 2.600 mAh

Som nævnt kun du sagtens købe en powerbank til under 100 kr. De små og billige powerbanks kan typisk lade din mobiltelefon en enkelt gang. De fylder ikke særlig meget, og er lette at have med sig. På grund af den begrænsede kapacitet, kan man forholdsvis hurtigt oplade en lille powerbank

En powerbank med lille kapacitet passer godt til dem, der har brug for lidt ekstra power sidst på dagen, og vil sikre at de altid har lidt ekstra strøm i nærheden.

Jeg bruger selv en lille billig powerbank på 2.600 mAh, når jeg er på farten. Klik på billedet herover for at læse mere, eller se prisen i bunden af artiklen.

Det er også muligt at vælge en powerbank med solceller. Solcellerne gør at du kan lade powerbanken, når du er f.eks. er på camping, festival og vandreture.

Opladning via solen, er et udmærket supplement til almindelig opladning, men du skal regne med noget længere ladetid.

Kapacitet, pris og kvalitet hænger sammen

Sandberg Powerbank 18200

Prisen på en powerbank stiger med antallet af mAh. Da batteriet naturligvis skal være større for at have mere kapacitet, stiger både vægt og fysisk størrelse også.

Powerbanken på billedet her har en kapacitet på 18.200 mAh, hvilket er en temmelig kraftig powerbank, som vil kunne lade en iPhone 6S ca. 6-7 gange. Nogle mobiler bruger mere strøm, så undersøg selv forbruget på din mobil.

Kvalitet er en vigtig faktor for prisen. Billige “Kina produkter” lover ofte høj kapacitet til billige priser. Disse powerbanks er ofte af dårlig kvalitet, har højt strømtab og har ofte ikke den kapacitet, de reklamerer med.

Hvad koster en powerbank med høj kapacitet

Anker PowerCore+ 26.800 mAh

Når du skal ud og købe en ny powerbank, så skal du først og fremmest overveje hvad du vil bruge den til, og hvilket behov du har.

Hvis behovet er høj kapacitet til mange opladninger, så skal du op i den lidt dyrere ende.

Den viste powerbank er en Anker PowerCore+ med en kapacitet på hele 26.800 mAh. Den store kapacitet vil dække langt de flestes behov på de lange ture. PowerCore+ er også perfekt, hvis hele familien skal lade deres enheder.

 

Priser på powerbanks

Her kan du se priser på 3 forskellige powerbanks. Hvis du vil se priser på flere powerbanks, kan jeg anbefale, at du kigger hos Powerbanken.dk

Powerbank GreyLime Power Tough 2.600 mAh

Powerbank GreyLime Power Tough 2.600 mAh Powerbank fra det danske firma GreyLime med en kapacitet på 2.600 mAh.
GreyLime Power Tough er designet til et aktivt liv og er fremstillet med et robust aluminiumkabinet.
Batteriet har en høj konverteringseffekt og et lavt energitab. Power Tough er kraftig nok til at lave en fuldopladning af en almindelig smartphone.
Super lækker powerbank, som jeg selv anvender.

99,00

Til shop

Sandberg Powerbank 18200

Sandberg Powerbank 18200 Sandberg powerbank 18200 mAh er et kraftigt transportabelt backup batteri, der kan oplade en smartphone op til 7-8 gange.
Powerbanken har 3 USB porte, så du kan oplade flere enheder på én gang.
Denne powerbank er perfekt til camping og festival, hvor man er væk fra stikkontakten i længere tid, eller til familien der vil oplade flere enheder ad gangen.
Powerbanken oplades via computerens USB port eller i stikkontakten. En fuld opladning tager ca. 20 timer ved opladning i stikkontakten.
Sandberg 18200 har indbygget lommelygte og et LCD display der viser den aktuelle batteristatus.
En lækker powerbank til brugeren der har brug for power, lidt ud over det sædvanlige.
Læs mere om powerbanks og deres anvendelsesmuligheder her - Hvad er en powerbank og hvordan virker den

439,95

Til shop

Anker PowerCore+ 26.800 mAh

Anker PowerCore+ 26.800 mAh Anker PowerCore+ 26.800 mAh med Quick Charge 3.0 & PowerPort+ hører til i denne tunge ende af powerbank skalaen. Med en kapacitet på hele 26.800 mAh har den power nok til at lade en 12” Macbook eller en iPad Pro fra bunden. Powerbanken har 3 USB udgange, så du kan lade flere enheder på én gang. I pakken får du også en PowerPort+ 1 QC 3.0, som kan lade powerbanken fra bunden på ca. 6,5 time. Hvis du vil benytte Quick Charge teknologien til at lade din telefon, skal telefonen understøtte denne teknologi.

899,00

Til shop

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

Skriv en kommentar