Test af billig powerbank i ministørrelse

Test af billig powerbank med kapacitet på 2600 mAh, som kan holde din mobil kørende, når det kniber med strøm. En billig powerbank behøver hverken at være grim eller i dårlig kvalitet. her viser jeg dig flere forskellige modeller af de mindste powerbanks.

Alle kender problemet med, at telefonen går død midt i en samtale, eller når man skal til at betale med MobilePay osv. En powerbank sikrer, at du undgår at løbe tør for strøm på mobilen, når du ikke er i nærheden af en stikkontakt.

En lille og handy powerbank giver ekstra strøm til din smartphone, så du kan holden kørende dagen igennem.

Hvis du vil blive klogere på hvad en Powerbank er, og hvad du kan bruge den til, så klik på linket her og læs artiklen.

Billig powerbank i mobil ministørrelse

En powerbank på 2600 mAh er ikke nogen sværvægter inden for powerbanks, men til gengæld får du en super handy og billig powerbank.

Med en begrænset størrelse og minimal vægt, kan du let have en af de små powerbanks i lommen eller i tasken.

Powerbanken er beskyttet af et alu- eller plastikkabinet som gør den robust og sikrer, at den ikke tager skade af at rulle rundt i tasken. Designet er ofte enkelt, flot og stilrent, og uden for mange knaper, lamper eller lignende der kan gå i stykker.

Opladning af powerbank

Opladning af powerbanken sker ved hjælp af det medfølgende Micro USB kabel. Du skal bruge en USB lader til stikkontakten, hvor kablet skal tilsluttes. Du kan bruge den lader der fulgte med din telefon, eller du kan købe en USB lader her. Alternativt kan du lade powerbanken i en computers USB port.

En fuld opladning i en bærbar computers almindelige USB port tager ca. 2-3 timer. Hvis du bruger en USB lader til stikkontakten, går opladningen hurtigere.

2.600 mAh giver en halv til en hel en ekstra opladning

Når du vil lade din mobil, sætter du blot dit USB kabel i powerbanken og den anden ende i mobilen, hvorefter opladningen starter.

Der skal ikke trykkes på knapper eller lignende, hvilket gør powerbanks meget brugervenlige.

Det er svært at måle præcis hvor meget strøm du får ud af en powerbank, og de små modeller har ofte ingen batteriindikator, der angiver hvor meget strøm der er tilbage.

Jeg har testet en powerbank med 2600 mAh med iPhone 6S, som i flg. specifikationerne skal bruge 1.715 mAh til en fuld opladning.

Til sammenligning skal en iPhone 7 Plus bruge 2.900 mAh til en fuld opladning, så du skal kigge på din telefons specifikationer, inden du beslutter dig for hvilken powerbank du skal købe

Jeg ladede min iPhone fra 0% til 94%, inden powerbanken døde. Opladning tog ca. 2 timer. Telefonen var tændt under opladningen, hvilket selvfølgelig kræver lidt ekstra power. Jeg lavede testen 2 gange, med præcis samme resultat.

Jeg har også testet de små powerbanks på en iPad Mini, som skal bruge 4.490 mAh til en fuld opladning. Jeg ladede iPad’en fra absolut 0 til 27% før powerbanken døde.

Test af billig powerbank – Konklusion

Hvis du har brug for en lille, let og billig powerbank, der kan give dig en ekstra opladning af din mobil, så er en lille powerbank perfekt til dig. Hvis du skal på vandretur i flere dage, hvor du er uden strøm, så skal du vælge en powerbank med større kapacitet, eller evt. en powerbank med solceller.

Størrelsen og vægten gør, at de mindre powerbanks er lette at have med sig.

Med de små modeller får du en billig mobil powerbank, som kan købes til en særdeles fornuftig pris.

Fordele

  • Lille og let
  • Billig
  • Forholdsvis hurtig at oplade
  • Robust
  • Flot design

Ulemper

  • Begrænset kapacitet
  • Ingen indikator der viser batteristatus