Billig powerbank i ministørrelse

Få en billig powerbank med kapacitet nok til, at kan holde din mobil kørende, når det kniber med strøm. En billig powerbank behøver hverken at være grim eller i dårlig kvalitet. her viser jeg dig flere forskellige modeller af de mindste powerbanks.

Du kender helt sikkert problemet med, at telefonen går død midt i en samtale, eller når man skal til at betale med MobilePay osv. En powerbank sikrer, at du ikke løber tør for strøm på mobilen, når du ikke er i nærheden af en stikkontakt.

Billig powerbank i transportabel ministørrelse

Jeg kan anbefale at tage et kig på GreyLime Power Stone ll 2600mAh. En powerbank på 2600 mAh er ikke nogen sværvægter inden for powerbanks, men til gengæld får du en superhandy og billig powerbank.

Med en begrænset størrelse og minimal vægt, kan du let have en af de små powerbanks i lommen eller i tasken.

Powerbanken er beskyttet af et stærkt kabinet som gør den robust og sikrer, og ikke tager skade af at rulle rundt i tasken. Designet er enkelt, flot og stilrent, og uden for mange knapper, lamper eller lignende, der kan gå i stykker.

Opladning af powerbank

Opladning af powerbanken sker ved hjælp af et Micro USB kabel. Du skal bruge en USB lader til stikkontakten, hvor kablet skal tilsluttes. Du kan bruge den lader, der fulgte med din telefon, eller du kan købe en USB lader her. Alternativt kan du lade powerbanken i en computers USB port.

En fuld opladning i en bærbar computers almindelige USB port tager ca. 2-3 timer. Hvis du bruger en USB lader til stikkontakten, går opladningen hurtigere.

2.600 mAh giver en halv til en hel en ekstra opladning

Når du vil lade din mobil, sætter du blot dit USB kabel i powerbanken og den anden ende i mobilen, hvorefter opladningen starter.

Der skal ikke trykkes på knapper eller lignende, hvilket gør powerbanks meget brugervenlige.

Det er svært at måle præcis hvor meget strøm du får ud af en powerbank, og de små modeller har ofte ingen batteriindikator, der angiver hvor meget strøm der er tilbage.

Jeg har testet en powerbank med 2600 mAh på en ældre iPhone 6S, som i flg. specifikationerne skal bruge 1.715 mAh til en fuld opladning.

Jeg ladede telefonen fra 0% til 94%, inden powerbanken døde. Opladning tog ca. 2 timer. Telefonen var tændt under opladningen, hvilket selvfølgelig kræver lidt ekstra power. Jeg lavede testen 2 gange, med præcis samme resultat.

Jeg har også testet en 2600 mAh powerbank, på en enhed der skulle bruge 4.490 mAh til en fuld opladning. Jeg ladede den fra absolut 0 til 27% før powerbanken døde.

Billig powerbank – Konklusion

Hvis du har brug for en lille, let og billig powerbank, der kan give dig en ekstra opladning af din mobil, så er en powerbank med en kapacitet på 2600 mAh perfekt til dig. Hvis du skal på vandretur i flere dage, hvor du er uden strøm, så skal du vælge en powerbank med større kapacitet, eller evt. en powerbank med solceller.

Størrelsen og vægten gør, at de mindre powerbanks er lette at have med sig.

Med de små modeller får du en billig mobil powerbank, som kan købes til en særdeles fornuftig pris.

Fordele

  • Lille og let
  • Billig
  • Forholdsvis hurtig at oplade
  • Robust
  • Flot design

Ulemper

  • Begrænset kapacitet
  • Ingen indikator der viser batteristatus

Du kan købe GreyLime Power Stone ll 2600mAh og mange andre powerbanks direkte hos Greylime (annoncelink)

Hvis du vil blive klogere på hvad en Powerbank er, og hvad du kan bruge den til, så klik på linket her og læs artiklen.

Hjælp mig med at dele artiklen