Test af billig powerbank i ministørrelse

Test af billig powerbank fra det danske firma GreyLime, der har en vision om at tilbyde kvalitetsprodukter til det danske marked. En billig powerbank behøver hverken at være grim eller i dårlig kvalitet. Her tester jeg Power Tough 2.600 mAh powerbank.

Alle kender problemet med, at telefonen går død midt i en samtale, eller når man skal til at betale med MobilePay osv. En powerbank sikrer, at du undgår at løbe tør for strøm på mobilen, når du ikke er i nærheden af en stikkontakt.

GreyLime Power Tough er en lille og handy powerbank, der kan give en fuld opladning af en almindelig smartphone.

Hvis du vil blive klogere på hvad en Powerbank er, og hvad du kan bruge den til, så klik på linket og læs artiklen.

Test af Greylime Power Tough – Billig powerbank i mobil ministørrelse

GreyLime Power Tough, 2600 mAh powerbank
GreyLime
Power Tough

Greylime Power Tough er set hos Powerbanken.dk
annoncelink

GreyLime Power Tough er ikke nogen sværvægter inden for powerbanks, men til gengæld får du en super handy og billig powerbank.

Med en længde på ca. 93 mm, en diameter på 22 mm og en vægt på kun 70 gram, kan du let have Power Tough i lommen eller i tasken.

Powerbanken er beskyttet af et aluminiumskabinet som gør den robust og sikrer, at den ikke tager skade af at rulle rundt i tasken.

Det enkle cylinderdesign er flot og stilrent, og der er ingen knapper, lamper eller lignende der kan gå i stykker.

GreyLime Power Tough findes i farverne sølv, blå, lilla og sort – Klik på billedet eller på linket nederst i artiklen, for at gå til forhandleren

Opladning af GreyLime Power Tough

Opladning af powerbanken sker ved hjælp af det medfølgende Micro USB kabel. Du skal bruge en USB lader til stikkontakten, hvor kablet skal tilsluttes. Du kan bruge den lader der fulgte med din telefon, eller du kan købe en USB lader her. Alternativt kan du lade powerbanken i en computers USB port.

Når du lader Power Tough, er der en lille rød lampe i USB stikket der blinker, for at indikere at opladningen er i gang.

Når opladningen er færdig lyser den røde lampe konstant

En fuld opladning i min bærbare Lenovo computers almindelige USB port tager ca. 3,5 timer. Hvis du bruger en USB lader til stikkontakten, går opladningen hurtigere.

2.600 mAh giver ca. en ekstra opladning

Når du vil lade din mobil, sætter du blot dit USB kabel i powerbanken og den anden ende i mobilen, hvorefter opladningen starter.

Der skal ikke trykkes på knapper eller lignende, hvilket gør Power Tough meget brugervenlig.

En blå lampe indikerer at opladningen er i gang. Når den blå lampe begynder at blinke, er det tegn på at powerbanken er ved at løbe tør for strøm.

Det er svært at måle præcis hvor meget strøm du får ud af en powerbank, og Power Tough har ingen batteriindikator, der angiver hvor meget strøm der er tilbage.

Jeg har testet Power Tough med min iPhone 6S, som i flg. specifikationerne skal bruge 1.715 mAh til en fuld opladning.

Til sammenligning skal en iPhone 7 Plus bruge 2.900 mAh til en fuld opladning, så du skal kigge på din telefons specifikationer, inden du beslutter dig for hvilken powerbank du skal købe

Jeg ladede min iPhone fra 0% til 94%, inden powerbanken døde. Opladning tog ca. 2 timer. Telefonen var tændt under opladningen, hvilket selvfølgelig kræver lidt ekstra power. Jeg lavede testen 2 gange, med præcis samme resultat.

Jeg har også testet Power Tough på en iPad Mini, som skal bruge 4.490 mAh til en fuld opladning. Jeg ladede iPad’en fra absolut 0 til 27% før powerbanken døde.

Test af billig powerbank – GreyLime Power Tough 2.600 mAh – Konklusion

Hvis du har brug for en lille, let og billig powerbank, der kan give dig en ekstra opladning af din mobil, så er Power Tough perfekt til dig. Hvis du skal på vandretur i flere dage, hvor du er uden strøm, så skal du vælge en powerbank med større kapacitet, eller evt. en powerbank med solceller.

Størrelsen og vægten gør, at Power Tough er let at have med sig.

Powerbanken er fra et anderkendt dansk firma. Den har et elegant design, og er robust og utrolig brugervenlig.

Power Tough er en billig mobil powerbank, som kan købes til en særdeles fornuftig pris. Der findes andre billige powerbanks til under 100 kr., men denne er et godt valg.

Fordele

  • Lille og let
  • Billig
  • Forholdsvis hurtig at oplade
  • Robust
  • Flot design

Ulemper

  • Begrænset kapacitet
  • Ingen indikator der viser batteristatus

Greylime Power Tough er set hos Powerbanken.dk
annoncelink

GreyLime Power Stone – Powerbank bedst i test

Hvis du leder efter en powerbank med en smule mere power, så har Greylime Power Tough en storebror.

Greylime Power Stone er blevet kåret som bedst i en powerbank test af både Politikken og Ekstrabladet.

Læs min anmeldelse af Greylime Powerstone her – Og køb den her.