Test af Sandberg Outdoor Powerbank med solceller

Sandberg Outdoor solar er en serie solcelle powerbanks som er designet til udelivet, og derfor er perfekt til vandreture i naturen, på spejderlejr, festivals og andre steder, hvor du ikke lige kommer i nærheden af en stikkontakt.

Opladning med solceller tager noget længere tid end almindelig opladning i stikkontakten, og flere faktorer spiller ind, når du lader ved hjælp af solens stråler. Solcellernes vinkel på solen og UV styrken har stor indflydelse på, hvor lang tid en opladningen af powerbanken tager, men solcellerne kan fungere som et udmærket alternativ og supplement.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Test af powerbank Sandberg Outdoor Solar

Powerbank Sandberg Outdoor Solar er powerbanks med solceller, som kan oplade eller supplere batteriet med strøm, men du kan selvfølgelig også oplade powerbanken i en stikkontakt eller i USB porten på en computer.

En stor powerbank til udelivet

Sandberg Outdoor Solar er forholdsvis store sammenlignet med andre powerbanks, og den hører til i den tunge ende, så den kan fylde meget i en jakkelomme.

Powerbankens styrker og fordele ligger helt klart i robusthed og power. Hvis du skal bruge en powerbank til at slæbe frem og tilbage til skolen, så vælg en mindre og lettere model fra Powerbanken.dk.

Hvis du derimod skal på camping, spejderlejr, fisketur eller på festival, så er Sandberg Outdoor Solar et oplagt valg.

Måske er den “stor og klodset”, men den klarer både støv på festivalen, sand på stranden og vand på camping- og fisketuren uden problemer.

IP67 koden betyder at powerbanken er fuldstændig støvtæt, og den kan tåle at ligge i 1 meter dybt vand, i op til 30 minutter – Hvis man da skulle få brug for det. Oversat betyder det, at Sandberg Outdoor Solar kan overleve både den mest tørre og den mest våde Roskilde festival, uden problemer. Hvis du spilder på den, eller den bliver beskidt, så vasken du den bare under vandhanen.

Sandberg Outdoor er en særdeles kraftig og robust powerbank, der er skabt til udelivet. I fuldt opladet tilstand kan Outdoor Solar oplade en almindelig standard smartphone flere gange. Hertil kommer den ekstra strøm, som solcellepanelet kan give dig.

Oplad to enheder samme tid

Flere modeller har 2 USB stik, så du kan oplade 2 telefoner samtidig. Du kan selvfølgelig også oplade andre enheder som f.eks. Bluetooth højtalere, løbeure og andre mindre elektroniske enheder. Det kræver kun at enheden du skal oplade, kan lade via USB stikket.

Stik 1 har en ofte en højere output strømstyrke, og lader dermed hurtigere end stik 2, der typisk har et lavere output.

Indbygget kraftig lommelygte

Flere modeller har tillige indbygget lommelygte består af LED pærer, der giver et særdeles kraftigt lys.

Lommelygten er praktisk på den mørke teltplads, og andre steder hvor du har brug for at finde vej i mørket.

Klik her og se flere powerbanks, med og uden solceller.

Solcelle powerbank – Konklusion

Der er både fordele og ulemper forbundet med solcelle opladning, som skal tages i betragtning, når du skal finde den rigtige powerbank.

En powerbank med solceller er helt sikkert vejen frem, men spørgsmålet er, om teknologien er udviklet nok.

Det tager stadig lang tid hvis du udelukkende vil lade via solen, men det kan give et godt supplement til stikkontakten, og det kan forlænge powerbankens batteritid væsentligt.

Beredsskabsstyrelsen har fornylig opdateret deres beredsskabsråd i forbindelse med kriser og katastrofer, hvor de anbefaler at man har en powerbank klar. I sådanne tilfælde vil en solcelle powerbank være perfekt.

Fordele ved powerbank med solar

  • Grøn og gratis energi
  • Du kan klare dig længere tid uden en stikkontakt
  • Perfekt til vandre- og jagtture, sejlads og andet udendørsliv
  • Powerbanks med indbyggede solceller er ikke meget dyrere end almindelige powerbanks

Ulemper ved powerbank med solar

  • Opladning via solen tager forholdsvis lang tid
  • Du kan kun oplade om dagen (og hvis solen skinner)

Køb Køb Køb

Hvis du er til udeliv, og har brug for en robust powerbank med et kraftigt batteri, så er Sandberg Outdoor Solar absolut en oplagt mulighed.