Anmeldelser

Anmeldelser

I kategorien Anmeldelser kan du læse produktanmeldelser og test af IT relaterede produkter og tjenester lige fra mobilholdere til løbeturen til intelligente stikkontakter, gadgets og online services.

Mange produkter findes i flere udgaver og varianter, og derfor er det ofte nødvendigt at du sætter dig grundigt ind i funktioner og features, for at kunne vælge den helt rigtige model. I anmeldelserne belyses de enkelte produkters kvaliteter og fordele, og jeg forsøger at fremhæve de funktioner, du bør fokusere på, inden du køber produktet.

I mange til fælde vil du kunne finde priser i artiklen og links til de webshops der forhandler produkterne.

3 grunde til at læse anmeldelser inden du køber

Der vil være rigtig ærgerligt at komme til at købe et produkt, som ikke opfylder dine krav til funktioner og kvalitet. Derfor er der mange god e grunde til at læse om det enkelte produkt, inden du køber. 3 gode grunde er f.eks.:

  • Du får en basisviden om produktets funktioner og anvendelsesmuligheder
  • Du får info om de fordele og ulemper der er ved produktet inden du køber
  • Du får hjælp til at vælge den model der passer bedst til dine ønsker og behov

Læs om IT relaterede produkter og tjenester

IT, internet, elektroniske apparater og gadgets er en stor del af vores hverdag. Mange af disse produkter kan vi efterhånden ikke undvære, og andre produkter ved du måske endnu ikke eksisterer.

Læs med og bliv klogere på nogle af de mange elektroniske enheder og webbaserede tjenester, nye som ældre, der bliver anmeldt i denne kategori.

Hvis du selv har erfaringer med nogle af de anmeldte produkter, er du meget velkommen til at skrive en kommentar i bunden af de pågældende artikler. Det kan også være, at du kan skrive en hel artikel om et produkt eller en internettjeneste, så meld dig som skribent, og få udgivet din anmeldelse her på siden.

Anmeldelser af IT produkter og webtjenester

Du kender sikkert det med at søge information på nettet om et produkt eller en tjeneste, inden du køber en vare til flere hundrede, eller måske endda flere tusinde kroner.

Du har sikkert ofte spørgsmål til produktets funktioner og anvendelsesmuligheder, som du ønsker besvaret, så du kan bedømme om produktet opfylder dine ønsker og krav.

I kategorien Anmeldelser forsøger jeg at besvare nogle af dine spørgsmål, så du har den bedste forudsætninger til at vælge rigtigt.

IT Produktanmeldelser

Når jeg omtaler IT produkter menes fysiske produkter som du kan købe i en butik eller webshop.

Som nævnt ovenfor er produkterne der anmeldes her på Helpdesken.dk meget forskelligartede.

Blandt andet finder du anmeldelser om:

Anmeldelser af online webtjenester

Ud over de fysiske produkter, finder du også artikler der anmelder online webtjenester og ydelser.

F.eks. kan nævnes tjenester som:

Hvad sker der når jeg klikker på produkt her på siden?

Ved mange produkter finder du links direkte til webshoppen, der forhandler produktet.

I nogle tilfælde vil Helpdesken.dk have et samarbejde med den enkelte shop, hvilket udløser en mindre kommission, hvis du vælger at købe produktet. Du betaler hverken mere eller mindre af den grund, men kommissionen gør det muligt at skrive endnu flere anmeldelser af spændende IT relaterede produkter.

I andre tilfælde beskriver jeg blot en tjeneste eller et produkt, som jeg selv er begejstreret for, og som jeg synes andre bør kende til.

God fornøjelse med produktanmeldelserne

God fornøjelse med de anmeldelser der findes i kategorien indtil videre. Antallet af anmeldelser udvides hele tiden, så kig snart forbi igen.

Der kommer hele tiden nye anmeldelser til, så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du ikke går glip af en artikel.

Du kan altid hoppe tilbage til forsiden, og læse artiklerne fra nogle af de øvrige kategorier.