Overføre billeder fra iPhone til USB nøgle

Nu kan du overføre billeder og videoer fra iPhone til USB nøgle, uden at skulle igennem en besværlig kopieringsproces først. Med SanDisk iXpand kan du flytte og kopiere filer mellem iPhone, iPad og computer

Jeg er stor fan af iPhone, men det kan være noget bøvlet at flytte og kopiere billeder. En mulighed er selvfølgelig at kopiere billederne op i iCloud, men medmindre du betaler for ekstra plads, så har du kun 5 GB lagerplads til rådighed.

Heldigvis er der lanceret en USB nøgle med Lightning stik, der passer i din iPhone, så du let kan kopiere billeder fra iPhone og iPad til computeren. På den måde kan du springe Cloud-tjenesterne over, og hurtigt flytte billeder og videoer.

Sandisk iXpand USB nøgle med Lightning stik

Sandisk iXpand har et USB stik i den ene ende, og et Lightning stik, der passer i din iPhone og iPad, i den anden ende.

Sandisk iXpand Go findes med 64, 128 og 256 GB lagerplads – Se dem hos Proshop.dk (annoncelink)

Når du vil flytte eller sikkerhedskopiere billeder på din iPhone sætter du iXpand i telefonen, og flytter billeder og video ned på USB nøglen. Derved kan du frigive plads på din iPhone, så du kan tage nye billeder.

Hvis du har iXpand siddende i din iPhone, kan du gemme direkte på USB nøglen, når du tager et billede, eller optager en video.

Hvis du vil se billeder der ligger på iXpand på en anden iPhone eller iPad, så kan det også lade sig gøre. Du kan endog flytte billeder mellem 2 iPhones.

Hvis du gemmer film på USB nøglen, kan du afspille dem på en iPhone eller iPad, hvilket gør iXpand særdeles populær på bilturen eller i sommerhuset, når I får lyst til at se en film.

Det hele foregår i iXpand app’en

For at bruge USB Nøglen på din iPhone, skal du have installeret Sandisk iXpand Drive app’en, som kan hentes i App Store.

Det er igennem app’en du kopierer og flytter filer, afspiller videoer osv.

USB 3.0 giver hurtigere overførsel af filer

Sandisk iXpand har USB 3.0, hvilket betyder, at der kan overføres filer til computeren med den høj hastighed.

USB 3.0 har en teoretisk overførselshastighed på ca. 300 MB/s, hvilket er 10 hurtigere end USB 2.0.

Bemærk at den høje overførselshastighed kræver, at du også har et USB 3.0 stik i din computer. Du kan sagtens nøjes med USB 2.0, men for at opnå den høje hastighed, skal der være USB 3.0 i begge ender.

Konklusion på iPhone USB nøgle

Sandisk iXpand USB nøglen er en super let måde at flytte eller kopiere billeder og videoer. Du skal ikke bøvle med internetforbindelser eller Cloud-tjenester, der virker bare hver gang. 

Sammenlignet med almindelige USB nøgler, ligger prisen for en iXpand ligger i den høje ende. Alligevel er de ikke dyrere end de fleste kan være med.

Opsummering af de vigtigste funktioner:

  • Nem backup af billeder og videoer i gratis app
  • Afspiller de mest populære videoformater
  • USB 3.0 sikrer filoverførsel med høj hastighed
  • Gem billeder og video direkte på USB nøglen
  • Vælg mellem 64, 128 og 256 GB lagerplads

Jeg er fan 🙂

Det har aldrig været lettere at overføre billeder fra iPhone til USB nøgle.

Vidste du i øvrigt at:

Sandisk også har lavet en trådløs USB nøgle – Læs mere om Sandisk Connect Wireless

Hjælp mig med at dele artiklen