Overføre billeder fra iPhone til USB nøgle

Nu kan du overføre billeder fra iPhone til USB nøgle, uden at skulle igennem en besværlig kopieringsproces først.

Jeg er stor fan af iPhone, men det kan være noget bøvlet at flytte og kopiere billeder. En mulighed er selvfølgelig at kopiere billederne op i iCloud, men medmindre du betaler for ekstra plads, så har du kun 5 GB lagerplads til rådighed.

Heldigvis er der lanceret en USB nøgle med Lightning stik, som passer i din iPhone, så alle let kan kopiere billeder fra iPhone og iPad til computeren. På den måde kan du springe Cloud-tjenesterne over, og hurtigt flytte billeder og videoer.

Sandisk iXpand USB nøgle med Lightning stik

Overføre billeder fra iPhone til USB nøgle med Sandisk iXpand
Overføre billeder fra iPhone til USB nøgle med Sandisk iXpand

Sandisk iXpand har et almindeligt USB stik i den ene ende, og et Lightning stik, der passer i din iPhone og iPad, i den anden ende.

Når du vil flytte eller sikkerhedskopiere billeder på din iPhone sætter du iXpand i telefonen, og flytter billeder og video ned på USB nøglen. Derved kan du frigive plads på din iPhone, så du kan tage nye billeder.

Hvis du har iXpand siddende i din iPhone, kan du gemme direkte på USB nøglen, når du tager et billede, eller optager en video.

Hvis du vil se billeder der ligger på iXpand på en anden iPhone eller iPad, så kan det også lade sig gøre. Du kan endog flytte billeder mellem 2 iPhones.

Hvis du gemmer film på USB nøglen, kan du afspille dem på en iPhone eller iPad, hvilket gør iXpand særdeles populær på bilturen eller i sommerhuset, når I får lyst til at se en film.

Det hele foregår i iXpand app’en

For at bruge USB Nøglen på din iPhone, skal du have installeret Sandisk iXpand Drive app’en, som kan hentes i App Store.

Det er igennem app’en du kopierer og flytter filer, afspiller videoer osv.

USB 3.0 giver hurtigere overførsel af filer

Sandisk iXpand har USB 3.0, hvilket betyder at der kan overføres filer til computeren med den høj hastighed.

USB 3.0 har en teoretisk overførselshastighed på ca. 300 MB/s, hvilket er 10 hurtigere end USB 2.0.

Bemærk at den høje overførselshastighed kræver, at du også har et USB 3.0 stik i din computer. Du kan sagtens nøjes med USB 2.0, men for at opnå den høje hastighed, skal der være USB 3.0 i begge ender.

Køb Sandisk iXpand med USB stik til iPhone

Overføre billeder fra iPhone til USB nøgle med Sandisk iXpand
Sandisk iXpand – 16 GB

Set hos Proshop.dk – *Annoncelink*

Sandisk iXpand findes også med 32, 64, 128 og 256 GB.

Konklusion på iPhone USB nøgle

Sandisk iXpand USB nøglen er en super let måde at flytte eller kopiere billeder og videoer. Du skal ikke bøvle med internetforbindelser eller Cloud-tjenester, der virker bare hver gang. 

Sammenlignet med almindelige USB nøgler, ligger prisen for en iXpand ligger i den høje ende. Alligevel er de ikke dyrere end de fleste kan være med.

Opsummering af de vigtigste funktioner:

 • Nem backup af billeder og videoer i gratis app
 • Afspiller de mest populære videoformater
 • USB 3.0 sikrer filoverførsel med høj hastighed
 • Gem billeder og video direkte på USB nøglen
 • Vælg mellem 16, 32, 64, 128 og 256 GB lagerplads

Jeg er fan 🙂

Det har aldrig været lettere at overføre billeder fra iPhone til USB nøgle.

Hvis du vil læse mere om iXpand kan du finde information på Sandisk’s hjemmeside

Vidste du i øvrigt at:

Sandisk også har lavet en trådløs USB nøgle – Læs mere om Sandisk Connect Wireless

12 kommentarer til “Overføre billeder fra iPhone til USB nøgle”

 1. Hej, er det også muligt at sætte lightning stikket i en pc og på den måde eksportere billederne fra lightning stikket til pc’en?

 2. hej
  Efter den fine anmeldelse, købte jeg en sandisk iXpand, og det gik så fint med at få billederne og videoer overfør fra iphone til sandisk, MEN når jeg skal se dem på PC er det kun en meget lille del jeg kan se, videoer kan jeg slet ikke se. de er lagt ind i et eller andet underligt format. så hjælper det jo ikke meget. Godt jeg ikke slettede dem på mobilen 😉
  Og med meeeegt lange filnavne.
  Kan du hjælpe ?

  VH Gitte

   • Hej Stig

    Tak for at du vil hjælpe, men tror faktisk selv jeg har fundet årsagen. Det er fordi min iphone X efter en opdatering er begyndt at tage billeder i HEIC format.
    Det har jeg nu ændret i opsætningen, men måske du kan anbefale et gratis konverteringsprogram til de billeder der er taget i HEIC format??

    God dag og pas på derude

 3. Hej Stig
  Jeg har købt en iXpand Flash Drive 64GB fra Sandisk. Når jeg tilslutter den til min iPhone, står der “Arranging your content so you don’t have to…”. Der sker intet andet, og den har været tilsluttet i ca. 5 timer. Er det normalt, og er der noget vi skal gøre anderledes? App’en har jeg downloaded.
  Mvh
  Gabriella

  • Hej Gabriella

   Jeg er ikke selv støt på det problem. Jeg vil foreslå, at du kontakter forhandleren, hvor du har købt produktet, eller evt. Sandisk support direkte.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 4. Hej.
  Kan man slette alle de billeder fra sandisk iXpand man har overført fra sin iphone?
  Vh Mia

Der er lukket for kommentarer.