Hjemmesider

Hvis du har din egen hjemmeside eller blog, eller du påtænker at lave en webside, så kan du finde tips her i kategorien Hjemmesider.

Opbygningen af en hjemmeside er slet ikke så svært som mange forestiller sig, og der findes en masse hjælp at hente på nettet.

Uanset om du sidder med et budskab der skal ud, eller du bare har lyst til lære at opbygge en hjemmeside, så har de fleste brug for vejledning til at komme i gang.

Læs med og find idéer og nyttig viden til hjemmesidebygningen.

Tips til din hjemmeside

Der er mange ting du skal arbejde med, når du skal lave en side på nettet. I kategorien Hjemmesider, finder du artikler med tips og tricks til at opbygge din egen hjemmeside.

Her finder du blandt andet en vejledning i at vælge det rigtige domæne og en beskrivelse af hvad en blog egentlig er, og hvordan du selv kan blive blogger.

Selvom du i forvejen er rigtig dygtig til at skrive, så er der en masse små tricks du skal kende. Ofte handler det om at bruge nogle bestemte ord og vendinger, så din artikel bliver interessant for andre at læse.

Du skal også sørge for at siden åbner hurtigt, så dine besøgende ikke bliver utålmodige og klikker væk. Det kræver blandt meget andet, at de billeder du bruger, er tilpassede og komprimerede.

Tjen penge på din hjemmeside

Når først du har fået stablet en side på benene, og du begynder at få besøgende, så er der et spørgsmål der ofte melder sig – Kan jeg tjene penge på min hjemmeside?

Og ja, det kan du. Det kræver naturligvis, at du har en masse godt indhold, og at du har meget trafik på siden.

Hvis du vil tjene penge på din hjemmeside, så kan du læse om, hvordan du får reklamer fra Google Adsense på din side, tjener penge ved at henvise til produkter og andre tips til, hvordan du kan skabe en ekstra indkomst.

Wordpress tips

Wordpress er uden sammenligning det hjemmesidesystem som de fleste blogs og hjemmesider bygger på. Wordpress er et CMS (Content Management System), som kan bruges ganske gratis, og mulighederne for personlig tilpasning er uendelige.

En stor fordel ved Wordpress er tillige, at du ikke behøver at kunne programmere for at bruge systemet. På ganske få minutter kan du udgive en hjemmeside – og så kan du komme i gang med at skrive indhold.

Helpdesken.dk er også bygget med Wordpress, og mange af artiklerne bygger på erfaringen med at opbygge denne og tilsvarende hjemmesider.

Bl.a. kan du finde artikler om Wordpress plugins, hvordan du øger sikkerheden på din installation og hvordan du sikrer, at din hjemmeside loader hurtigt og uden forsinkelser.

Der er tillige tips til at vælge et godt tema til bloggen, og vejledning i at tage backup af siden.

Ved du selv noget om hjemmesider og Wordpress?

Ved du selv noget om Wordpress eller om hjemmesider generelt? – Så skriv en uddybende artikel, og få den udgivet på Helpdesken.dk.

På Helpdesken.dk kan jeg altid bruge gode artikler, som kan interessere læserne. Du må gerne lave et link tilbage til din egen private hjemmeside, så du kan opbygge lidt trafik og troværdighed på denne måde.

Gå til starten af kategorien og tjek alle artiklerne.