Sociale medier

Sociale medier

I denne kategori kan du finde artikler om nogle af de populære sociale medier, der findes på nettet. Inden for ganske få år, er sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram blevet utroligt populære, og er efterhånden en stor del af vores liv.

De sociale medier på nettet gør det let for os at holde kontakten med familie, venner og bekendte fra nær og fjern.

Tjek alle artiklerne herunder og få gode tips til nogle af de mest populære sociale medier. De mest populære artikler handler om hvordan man opretter sig på Facebook og Instagram, hvor gammel man skal være, og hvordan man lukker sin konto igen.

Tips til Sociale medier

Udviklingen indenfor de sociale medier går stærkt, og det kan godt være svært at følge med. Der bliver hele tiden udviklet nye og smarte funktioner, som du kan have gavn af at kende.

Måske er du aldrig rigtigt kommet i gang med at bruge Facebook og Instagram, og så kan artiklerne hjælpe dig videre. Du kan få stor glæde af at dele nogle af de store øjeblikke med andre. Ligesom du har mulighed for at følge med i andres liv, interesser og oplevelser.

Se nogle af de mest læste artikler her:

Få flere følgere på Instagram

Hvis jeg skal fremhæve nogle af de mest populære artikler i denne kategori, så vil jeg anbefale artikelserien der handler om at få flere følgere på Instragram.

Instagram er et fantastisk medie, som jeg selv bruger en del. Det er meget inspirerende at se de billeder, der bliver lagt op, og ikke mindst at dele billeder selv.

Det er dog ikke meget ved at dele billeder, hvis ingen ser dem. Derfor gælder det om at skabe sig en følgerskare. Hvis du bare tager nogle gode billeder, og lægger nogle stykker op om ugen, så skal du nok få følgere, men du kan selv speede processen lidt op. Her får du 5 artikler der forklarer og fortæller, hvordan du let kan skaffe flere følgere og dermed få flere likes.

Facebook

Der ligger også en del artikler, der handler om Facebook, og Facebooks funktioner og features. Bl.a. kan du læse artiklen der afslører alt hvad du har lagt på Facebook i tidens løb. Du kan sikkert ikke huske alt, du har lagt op, kommenteret osv. Det kan du få et overblik over, når du har læst denne artikel.

Du kan også læse om vigtigheden af at have et godt profilbillede. Et godt profilbillede tiltrækker opmærksomhed, og her får du en masse tips til at tage det perfekte billede til din profil.

Har du selv tips du vil dele?

I øjeblikket ligger der flest artikler med tips til Facebook og Instagram i denne kategori.

Hvis du selv har tips om disse to medier, eller om nogle af de andre populære medier, så kunne du måske tænke dig at skrive en artikel. Artiklen bliver udgivet her på Helpdesken.dk, hvor der er mange læsere hver dag.

Lyder det interessant? Så klik her – Sådan bliver du skribent på Helpdesken.dk

Husk også at følge Helpdesken.dk på Facebook