Download dine oplysninger på Facebook

Download dine oplysninger på Facebook - Se alt hvad du har foretaget dig på Facebook

Download dine oplysninger på Facebook – Kan du huske alle de billeder du har lagt på Facebook, og hvilke kommentarer der er kommet til dem, og kan du huske hvilke annoncer, du har klikket på, og hvilke “venner” du har slettet? Det kan du sikkert ikke i detaljer – jeg kan i hvert fald ikke.

Download dine oplysninger på Facebook, og få en oversigt, der viser alle dine aktiviteter, og alt hvad du har lagt på Facebook, lige siden du oprettede din konto. Samtidig får du kopier af de billeder du har lagt op, så oversigten kan også bruges som en slags backup.

Funktionen er god hvis du vil have genopfrisket dine minder eller hvis du vil kontrollere, hvad du egentlig har liggende på Facebook. Hvis du overvejer at lukke din Facebook konto, kan du bruge funktionen til at gemme dine opslag og billeder.

Hvilke oplysninger kan du hente på Facebook?

I rapporten du downloader kan du bl.a. se:

 • Profil – Her kan du se dato og klokkeslæt for hvornår du oprettede din profil, og alle profiloplysninger du har indtastet som fødselsdag, familie, by, uddannelse, arbejdsgiver, telefonnr. og mailadresse. Du kan også se hvilke sider du har “liket”, hvilke grupper du er med i, hvilke apps der har adgang til din profil og hvilke Facebook sider du evt. er administrator på.
 • Kontaktoplysninger – Mailadresser, mobilnummer osv. som du har indtastet
 • Tidslinje – I Tidslinjen kan du se hvilke opslag du har lavet, kommentarer du har skrevet, og hvilke personer du er blevet venner med. Du kan se nøjagtige tidspunkter og datoer for alle handlingerne.
 • Billeder og videoer – Alle billeder og videoer du har lagt op, inkl. de kommentarer der er skrevet til hvert enkelt billede.
 • Venner – Liste over alle dine venner og følgere samt afslåede venneanmodninger og hvilke venner du har slettet.
 • Beskeder – Udskrift af alle samtaler du har liggende.
 • Begivenheder – Alle begivenheder du er blevet inviteret til, og alle du har deltaget i.
 • Sikkerhed – Oversigt over hvornår der er blevet logget på din konto.
 • Annoncer – Oversigt over annoncer du har klikket på, og over hvilke annoncører der har dine kontaktoplysninger.

Det kan være lidt skræmmende at alle disse oplysninger er gemt. I den forbindelse skal det nævnes, at det kun er oplysninger du aktuelt har liggende, der vises. Slettede beskeder, billeder osv. vises ikke, men lur mig om ikke Facebook også gemmer dem.

Jeg brugte oplysningerne til at rydde grundigt op på min profil. F.eks. slettede jeg gamle beskeder, grupper jeg ikke længere ønskede at være med i, og sider jeg ikke længere havde lyst til at følge. Jeg benyttede også chancen til at opdatere min profil med nye oplysninger, og slette et par uaktuelle billeder.

Download dine oplysninger på Facebook

For at kunne downloade dine Facebook data, skal du logge på Facebook på en computer. Det er ikke muligt at hente data på mobile enheder.

Du kan ikke selv udvælge hvilke data du vil hente, så du er nødt til at downloade hele filen.

 • Klik på trekanten (pil nedad) i øverste højre hjørne
 • Vælg “Indstillinger”
 • Klik på “Download en kopi af dine Facebook data”
 • Vælg “Start mit arkiv”
Download dine oplysninger på Facebook
Download dine oplysninger på Facebook

Nu går Facebook i gang med at indsamle alle dine data.

Når filen er klar til download, modtager du en mail med et link, som du skal klikke på. Linket fører til en Facebook side med en knap hvor der står “Download arkiv”. Klik på knappen for at hente din arkiv fil.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal du indtaste adgangskoden til din Facebook profil for at downloade filen.

Dine data downloades i en Zip fil, som skal pakkes ud, inden du kan læse de enkelte filer. Hvis du skal bruge hjælp til at udpakke filen, kan du læse mere her – Lær at komprimere og pakke filer til zipfiler

Se hvad du har lagt på Facebook

Når filerne er pakket ud, har du en mappe der indeholder disse filer.

Download dine oplysninger på Facebook som en Zip fil

Dobbeltklik på index.htm for at åbne forsiden, og for at klikke dig ind på de enkelte kategorier.

Dine billeder og videoer ligger i mapperne Photos og Videos.

God fornøjelse med at gennemgå de opslag og kommentarer, som du har lagt på Facebook. Der kan godt gå lidt tid med det 🙂

Andre artikler om tips til Facebook

Her er et par andre artikler med tips til Facebook:

Hjælp mig med at dele artiklen