Mobil

Mobil

En mobil og en tablet kan bruges til meget mere end telefonopkald og SMS, og de muligheder kan vi lige så godt udnytte til fulde.

For få år siden var en lommeregner, et kamera, en lommelygte, en MP3 afspiller, en videoafspiller, et kompas osv. hver sit apparat. Nu har du det hele samlet i den samme enhed, som du ovenikøbet kan have i lommen.

I Mobil kategorien finder du tips til alt om smartphone, tablets, apps og meget mere. Du får gode råd og idéer til at udnytte teknologien på bedste vis.

Tjek alle artiklerne her.

Tips til Mobiltelefon og tablet

I Mobil kategorien finder du tips og tricks til de mange funktioner der er tilgængelige på smartphones og tablets.

Her finder du bl.a. tips og guider vedrørende:

Apps til alt mellem himmel og jord

Ud over standardfunktionerne kan du selvfølgelig installere en masse forskellige apps, som kan bruges til alt mellem himmel og jord. Det kan du læse mere om i Apps kategorien.

I Apps kategorien kan du tillige læse anmeldelser af forskellige apps til smartphone og tablets. Der er næsten ingen grænser for hvad apps kan bruges til, og hvordan de kan hjælpe dig i hverdagen.

Apps kan bruges til at styre din støvsuger, finde en parkeringsplads, forbedre din træning, finde gode tilbud og meget meget mere.

Mange apps er gratis, mens andre koster et mindre beløb.

Udnyt Bluetooth og Wi-Fi teknologien

Din smartphone åbner helt nye muligheder, når du tilkobler udstyr til telefonen ved hjælp af Bluetooth eller Wi-Fi.

Disse teknologier lader dig f.eks. spille musik og få lyden sendt trådløst ud igennem en stor højtaler, eller et par trådløse høre telefoner.

Ved hjælp af den trådløse teknologi kan du også skabe forbindelse til en masse andre elektroniske apparater.

Bl.a. kan du bruge forskellige apparater og gadgets til at styrke din sundhed og over din træning. Du kan f.eks. tilkoble en trådløs blodtryksmåler, en kropsanalysevægt og en elektronisk skridttæller. Ved at samle alle oplysningerne fra de enkelte apparater, kan du nøje følge og overvåge din sundhedstilstand, og du kan let tage målingerne med til lægen eller andet sundhedsfagligt personale.

GPS’en er guld værd

Din mobil er sikkert også udstyret med en GPS. GPS’en er genial til at vise vej, og den hjælper dig med at styre uden om køer og færdselsuheld, så du altid kommer rettidigt frem.

GPS’en i telefonen kan også bruges til at måle og registrere dine gå- og løbeture, så du altid ved præcis hvor mange kilometer og har tilbagelagt, hvor du har været og hvor mange skridt du har brugt.

En anden fordel ved at bruge GPS er, at du altid kan finde en ledig parkeringsplads. Når du så har gået rundt og skal tilbage til bilen, så viser GPS’en dig præcis, hvor du har parkeret. Det er en ganske smart funktion, når du går rundt i en fremmed by.

Har du selv nogle tips og tricks vedr. mobiler?

Hvis du selv ligger inde med nyttig viden, tips eller tricks, så kunne du måske tænke dig at dele din viden. Hvis du har lyst til at skrive en guide eller fortælle om dine tips, så skriv en artikel og få den udgivet her på Helpdesken.dk.

Læs mere om hvordan du bliver skribent her.