Powerbank med hurtig opladning – Quick Charge

En powerbank med hurtig opladning benytter Quick Charge teknologien, og kan oplade din mobiltelefon væsentligt hurtigere end en almindelig powerbank – Vel at mærke, hvis din mobil understøtter Quick Charge teknologien.

I bunden af artiklen kan du se 3 bud på powerbanks med Quick Charge.

De fleste af os bruger mobilen mere og mere, men desværre er batteriets levetid ikke helt fulgt med udviklingen, og man løber hurtigt tør for strøm. Derfor er det vigtigt, at telefonen kan lades hurtigt op.

Når du bruger din powerbank, vil du naturligvis gerne have, at den lader din telefon hurtigst muligt. En powerbank med lynopladning er derfor yderst anvendelig, når du har brug for at få lidt hurtig strøm på mobilen.

Nogle mobilproducenter har deres egen teknologi til hurtigopladning, som kun fungerer med deres egne ladere. For at kunne benytte de powerbanks der er nævnt i artiklen, kræver det, at din mobil understøtter lynopladning. Du kan se i specifikationerne om din mobil har Quick Charge lynopladning.

Du kan sagtens bruge en Quick Charge powerbank til at lade enheder, der ikke understøtter lynopladning, men så får du selvfølgelig ikke glæde af den hurtige opladning.

Her kan du læse mere om, hvad du kan bruge en powerbank til, og hvordan den virker

Hvad er Quick Charge?

Quick Charge er kort fortalt en teknologi der gør, at der hurtigere kan sendes mere strøm til din telefon, end med traditionel opladning. Det betyder, at du på ganske kort tid kan lade din telefon, så du ikke behøver vente i timevis på en opladning.

Til telefoner med lynopladning, følger der en særlig adapter til stikkontakten med, som du kan bruge når du er derhjemme. En powerbank med hurtig opladning, gør dig uafhængig af en stikkontakt, og du kan hurtigt lade telefonen, så den kan holde nogle flere timer.

Powerbank med hurtig opladning

Der findes mange forskellige powerbanks på markedet, og det kan være svært at vælge hvilken powerbank, man skal købe og hvor mange mAh en powerbank skal have.

Andre artikler om powerbanks

Nu ved du alt om Anker powerbanks med Quick Charge. Hvis du vil læse mere om powerbanks og deres anvendelsesmuligheder, så kig på disse artikler:

Klik her hvis du vil læse flere IT produktanmeldelser.

Hjælp mig med at dele artiklen