Powerbank med hurtig opladning – Quick Charge

En powerbank med hurtig opladning benytter Quick Charge teknologien, og kan lade din mobiltelefon væsentligt hurtigere end en almindelig powerbank.

I bunden af artiklen kan du se 3 bud på powerbanks med Quick Charge.

De fleste af os bruger mobilen mere og mere, men desværre er batteriets levetid ikke helt fulgt med udviklingen, og man løber hurtigt tør for strøm. Derfor er det for mange vigtigt, at telefonen kan lades hurtigt op.

Når du bruger din powerbank, vil du naturligvis gerne have, at den lader din telefon hurtigst muligt. En powerbank med lynopladning er derfor yderst anvendelig, når du har brug for at få lidt hurtig strøm på mobilen.

Nogle mobilproducenter har deres egen teknologi til hurtigopladning, som kun fungerer med deres egne ladere. For at kunne benytte de powerbanks der er nævnt i artiklen kræver det, at din mobil understøtter lynopladning. Du kan se i specifikationerne om din mobil har Quick Charge lynopladning.

Du kan sagtens bruge en Quick Charge powerbank til at lade enheder der ikke understøtter lynopladning, men så får du selvfølgelig ikke glæde af den hurtige opladning.

Her kan du læse mere om, hvad du kan bruge en powerbank til, og hvordan den virker

Hvad er Quick Charge

Quick Charge er kort fortalt en teknologi der gør, at der hurtigere kan sendes mere strøm til din telefon, end med traditionel opladning. Det betyder at du på ganske kort tid kan lade din telefon, så du ikke behøver vente i timevis på en opladning.

Til telefoner med lynopladning, følger der en særlig adapter til stikkontakten med, som du kan bruge når du er derhjemme. En powerbank med hurtig opladning, gør dig uafhængig af en stikkontakt, og du kan hurtigt lade telefonen, så den kan holde nogle flere timer.

Powerbank med hurtig opladning

Der findes mange forskellige powerbanks på markedet, og det kan være svært at vælge hvilken powerbank, man skal købe og hvor mange mAh en powerbank skal have. Her får du et par eksempler på powerbanks med lynopladning.

De viste powerbanks kommer fra den amerikanske producent Anker, der blandt andre forhandles af Powerbanken.dk

Anker PowerCore+ 10.050 mAh

Anker PowerCore+ 10.050 mAh Anker PowerCore+ 10.050 mAh med Quick Charge 3.0 som sikrer dig hurtigst mulige opladning som markedet kan levere p.t. PowerCore+ 10050 mAh kan oplade en almindelig smartphone ca. 4 gange (det kræver at din mobil understøtter Quick Charge). Denne powerbank benytter også Quick Charge til at oplade sig selv og en fuld opladning kan klares på ca. 3,5 time, hvis du benytter en Quick Charge oplader. Du kan selvfølgelig sagtens oplade enheder der ikke har Quick Charge som f.eks. en højtaler eller lign.

499,00

Til shop

Anker PowerCore 20.000 mAh

Anker PowerCore 20.000 mAh Anker PowerCore med 20.000 mAh, hvilket skulle være nok til mere end 7 opladninger, af en iPhone 6. Det gør denne powerbank til camping, festival og vandreture i ødemarken.
Powerbanken kombinerer de to teknologier PowerIQ og Quick Charge, og "taler sammen" med din enhed for at finde den maksimale kapacitet din enhed kan lades med. PowerCore 20.000 har 2 USB udgange, så du kan lade flere enheder på én gang. Din enhed skal understøtte Quick Charge for at kunne gøre brug af lynopladning.

649,00

Til shop

Anker PowerCore+ 26.800 mAh

Anker PowerCore+ 26.800 mAh Anker PowerCore+ 26.800 mAh med Quick Charge 3.0 & PowerPort+ hører til i denne tunge ende af powerbank skalaen. Med en kapacitet på hele 26.800 mAh har den power nok til at lade en 12” Macbook eller en iPad Pro fra bunden. Powerbanken har 3 USB udgange, så du kan lade flere enheder på én gang. I pakken får du også en PowerPort+ 1 QC 3.0, som kan lade powerbanken fra bunden på ca. 6,5 time. Hvis du vil benytte Quick Charge teknologien til at lade din telefon, skal telefonen understøtte denne teknologi.

899,00

Til shop

Hvis du ikke har brug for en powerbank med Quick Charge og stor kapacitet, så findes der små powerbanks til under 100 kr.

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

Skriv en kommentar