Microsoft

Microsoft

Microsoft kategorien omhandler mange af Microsofts programmer og tjenester. Her finder du tips og tricks til at bruge programmerne, og vejledning i nogle af de enkelte funktioner.

Alle kender styresystemet Windows og Office pakken med Word, Excel, Outlook osv. Disse programmer er meget omfangsrige, og ofte bruger du sikkert kun en brøkdel af de funktioner og muligheder de tilbyder.

Læs med og få idéer og inspiration til at udnytte programmerne optimalt, og lær at bruge nogle af de funktioner, som du ikke kender i forvejen.

Hvad er Microsoft?

Microsoft er grundlagt af Bill Gates, og sidder i dag tungt på markedet af styresystemer og kontorprogrammer til PC’er og computere.

Siden starten af 1980’erne har Microsoft været markedsledende inden for programmer til kontorbrug og til private computere. Medmindre du køber en Mac computer, ligger der et Windows styresystem på næsten enhver computer der sælges i hele verden, og Microsoft er kendt af alle.

Microsoft har dog flere andre produkter der henvender sig til private brugere. Internet Explorer der senere blev afløst af Edge, er Microsofts bud på en internet browser, som følger med nye Windows computere.

Hvis du holder af computerspil, så kender du sikkert Xbox, som ligeledes er udviklet af Microsoft. Også internet tjenesten Skype er en af de helt store Microsoft tjenester.

Gennem årene har Microsoft produkterne har så stor popularitet, at de flere gange er blevet sagsøgt for at have en monopollignende status på markedet.

Tips til Microsoft programmerne

I Microsoft kategorien finder du artikler med tips og tricks til nogle af Microsofts programmer.

Som nævnt bruger du sikkert kun nogle ganske få af de funktioner og muligheder som f.eks. Windows og kontorpakken Office tilbyder – hvilket er superærgerligt.

I denne kategori finder du vejledninger til nogle af de kendte funktioner, men jeg vil også forsøge at kaste lys over nogle af knapt så kendte muligheder.

Hvad kan du læse om i Microsoft kategorien?

Hvis du vil søge efter et mere specifikt program, kan du bruge søgefunktionen øverst på denne side, eller du kan klikke på en af disse underkategorier:

Du kan selvfølgelig også blive her i hovedkategorien og scrolle igennem alle artiklerne om Microsoft. Ofte er det sådan at du først bliver opmærksom på en funktion, når du bladrer igennem artiklerne, og støder på en interessant funktion eller løsning.

Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet her på Helpdesken.dk, så du får besked om nye og opdaterede artikler. Du kan også følge Helpdesken.dk på Facebook, hvor der ligeledes ligger info om artiklerne.

Vil du selv skrive en artikel til Helpdesken.dk?

Hvis du selv ligger inde med viden om et Microsoft program eller en genial funktion, som du har lyst til at fortælle om – Så skriv en artikel.

På Helpdesken.dk er jeg altid interesseret i spændende artikler og guides, som kan have interesse for læserne. Samtidig kan du få lov til at udgive en artikel på en hjemmeside med mange daglige læsere.

Tjek alle artiklerne her i kategorien Microsoft. Scroll igennem indholdet her, eller hop til starten af kategorien.