Hvad er Office 365 og hvordan virker det

Hvad er Office 365 og hvordan virker Office 365 i forhold til en almindelig Microsoft Officepakke. Det kan du læse mere om i denne artikel. Du kan også læse om hvad Office 365 koster, og hvordan du køber en Officepakke online.

Det er alt sammen ret enkelt, og du slipper for at skulle betale mange tusinde kroner på én gang.

Hvad er Office 365

En traditionel Officepakke er et engangskøb, hvor du betaler et beløb og modtager en komplet Officepakke. Du kan installere Officepakken på én enkelt computer (medmindre du har købt mere end 1 licens) og du kan frit bruge Officepakken fremover.

Officepakken findes i forskellige udgaver, alt efter hvor mange programmer der skal følge med.

Det letteste er at købe Officepakken på nettet, og downloade installationsprogrammet. Du betaler og downloader med det samme, og efter et par minutter er du kørende.

Du kan købe den traditionelle Officepakke hos e-Gear.dk *Annoncelink*

Office 365 køber man ikke på samme måde, som den almindelige Officepakke. I stedet betaler du et mindre årligt beløb, for at få lov til at bruge programmerne både online og installeret på din computer.

Office 365 indeholder alle Microsoft Office programmerne som du allerede kender. Word, Excel, Outlook, Access og PowerPoint er allesammen inkluderet.

Derudover får du 1 TB (Terabyte) online lagerplads på Onedrive, gratis programopdateringer, gratis support, 60 minutters Skype taletid til mobiler og fastnet telefoner pr. måned og en Outlook.com mail med 50 GB (Gigabyte) lagerplads. Der findes apps til tablets og mobiltelefoner, så du også kan bruge Office 365, når du er på farten.

Hvad koster Office 365 om året

Office 365 købes online og kan installeres på din computer med det samme.

Der findes 2 forskellige versioner. En version med 1 bruger licens, og en version med licens til 5 brugere. 5 bruger udgaven er perfekt til f.eks. en familie med flere computere.

Indholdet af pakkerne er det samme. Den eneste forskel er antallet af licenser.

Licensen skal fornyes hvert år, men så er du også sikker på altid, at have den sidste nye version af Microsoft Office 365.

Tjek de aktuelle priser på Office 365 hos e-gear.dk.

Lær mere om hvordan Office 365 virker

Hvis du vil lære mere om hvordan Office 365 virker, og hvordan man bruger de forskellige programmer, vil jeg anbefale dig at klikke ind på Saxo.com.

Her finder du en masse bøger og hæfter med brugervejledninger til Office 365 *Annoncelink*

På Microsoft’s egen hjemmeside, kan du også finde en masse Her finder du en masse bøger og hæfter med brugervejledninger til Office 365

Flere tips til Microsoft og Office

Her på Helpdesken.dk findes der også en masse artikler om Microsoft og Officeprogrammerne

Du kan blandt andet læse om:

4 kommentarer til “Hvad er Office 365 og hvordan virker det”

 1. Ang. Office 365 og kryptering
  Jeg modtog en krypteret mail fra en der har Office 365.
  Det var noget rigtigt møg, for det første besværligt at åbne med kodeord. Men det værste var, at jeg ikke kunne printe den, når den er krypteret kan printeren ikke se den. Så det bør ændres i Offices kryptering. Den var ikke fra FBI.
  Mvh
  Marianne Grønbech

  • Hej Marianne

   Medmindre man sender følsomme oplysninger, er der ikke nogen idé i at kryptere sine mails.

   Det er afsenderen der vækger om en mail skal krypteres eller ej, det er ikke noget Office 365 gør som standard.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 2. Ja, det er afsenderen, der vælger at kryptere mailen, men det jeres system de benytter, og det er jer, der har bygget det op. Og derfor jer, der skal sørge for det, når modtages, kan printes. Det kan hverken afsender eller modtager gøre noget ved. Det er den måde I har lavet krypteringen på.
  Afsenderen brugte jeres Office 365. Altså er det jer.

  • Hej igen Marianne

   Jeg tror du misforstår hvem du skriver til. Helpdesken.dk er en privat blog der anmelder IT udstyr, og laver vejledninger til programmer osv. Bloggen har intet med Microsoft eller Office 365 at gøre, men vi skriver af og til guider og tips til f.eks. Office 365.
   Hvis du er utilfreds med Office 365, så vil jeg foreslå at du skriver til rette vedkommende hos Microsoft.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

Der er lukket for kommentarer.