Sådan får du linjenumre i Word dokument

Det er ikke ofte man har brug for linjenumre i Word dokumenter, men hvis du har brug for at nummerere linjerne i et dokument, kan det let lade sig gøre.

Linjenummerering kan f.eks. være en fordel, når du redigerer i et dokument, eller hvis du har behov for at henvise til specifikke linjer.

Få linjenumre i Word

Åbn dokumentet hvor du vil indsætte linjenummerering -> vælg fanen Sidelayout -> klik på Linjenumre

I Office 365 hedder fanen ikke Sidelayout, men blot Layout

Sådan får du linjenumre i Word dokument

I rullepanelet kan du se de forskellige valgmuligheder.

Blandt andet kan du vælge om nummereringen skal være fortløbende, eller om den skal starte forfra på hver side. Hvis du vil starte med et andet tal end 1, kan du klikke på Indstillinger for linjenummerering -> knappen Linjenumre i rullepanelet, og rette det i feltet Begynd med.

Hvis du ikke vil have linjenumrene med i den færdige version af dit dokument, kan du fjerne dem ved at markere teksten og vælge Ingen i rullepanelet Linjenumre.

Hvis du vil sætte linjenumre i en eksisterende tekst, skal du først markere teksten i dokumenter. Det gøres lettest ved at trykke på Ctrl+A.

Eksempelteksten på billedet (Lorem ipsum…) er indsat med kommandoen =Lorem()

Du finder flere IT vejledninger på forsiden

Shop IT produkter med Helpdesken.dk

Alle de IT produkter der beskrives i artiklerne her på Helpdesken.dk, har jeg samlet på en enkelt side, så du kan tjekke produkterne, og se hvad de koster hos Helpdesken.dk’s samarbejdspartnere – Se siden med IT Produkter

Hvis du køber et produkt via et link her på siden modtager Helpdesken.dk en kommision, som er med til at betale omkostningerne ved at drive siden. Produktet bliver ikke dyrere for dig.

Se f.eks. denne Office 365 pakke hvor der medfølger gratis online lagerplads og gratis opgraderinger.

Office 365 – 1 bruger licens

Office 365 – 1 bruger licens Office 365 Personal – 1 års licens til 1 PC/Mac, 1 tablet og 1 smartphone.
Komplet Office 365 med alle opgraderinger inkluderet, så du altid er sikret den seneste version. Office 365 er tilpasset til hver enkelt enhed, så du har adgang til at se og redigere dine filer alle steder fra.
Der følger 1 TB lagerplads på OneDrive med i prisen. Det er nok til at gemme 1 mill. dokumenter, 100 videoer, 10.000 sange og 70.000 billeder – samtidig, hvilket skulle dække de fleste personers behov for plads.
Hvis du har brug for mere end 1 licens til Office 365, så findes der også en 5 bruger licens, så alle i familien kan få installeret Office

399,00

Til shop

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

Skriv en kommentar