Outlook mail signatur med Facebook, Twitter og Linkedin logo

Kunne du tænke dig at få en flot Outlook mail signatur med links til dine sociale medier og evt. dit firmalogo, så dine kontakter altid kan finde dig?

Så læs videre her, og lær hvordan du indsætter billeder med links til Facebook, Twitter, Linkedin og andre sociale medier og firmaer på nettet.

Mail signatur design – 5 gode tips

Udseendet af din mail signatur viser hvem du er, og skal selvfølgelig have et flot og professionelt design.

Husk at alle du sender mails til, ser din signatur, og at signaturen ofte er det første indtryk andre mennesker får af dig.

Designet af signaturen kan være meget forskellig, og der er forskel på om du laver en signatur til dit firma, eller til den lokale forboldklub.

Her får du et par tips til designet, som du kan bruge til inspiration.

 1. Hovedformålet med signaturen er at vise dine kontaktoplysninger. Husk at få alle relevante oplysninger med, og husk links til sociale medier, men kun dem der er relevante. Hvis din Facebook profil primært viser opslag fra weekendernes udskejelser, er det måske ikke relevant i din firma signatur.
 2. Brug gerne et billede af dig selv i signaturen. Her gælder det også at det skal være et professionelt billede.
 3. Begræns anvendelsen af farver. For mange forskellige farver, kan få signaturen til at virke rodet.
 4. Husk links på alle logoer og ikoner, så man let kan klikke sig frem til relevant information.
 5. Hvis der er særlig information du gerne vil have at der lægges mærke til (f.eks. dit navn eller firmanavn, så kan du skrive det med store bogstaver.

Kort sagt skal din signatur indeholde kort, præcis og relevant information og gøre det let for andre mennesker, at komme i kontakt med dig.

Husk at kontrollere om din signatur også ser pæn ud på en mobiltelefon, og at alle links også virker der.

Hvis du vil have mere inspiration til at designe en flot signatur, så prøv at Google “mail signatur eksempler” og vælg billedvisning.

Opret og tilføj din nye Outlook mail signatur

Når designet er på plads, er du klar til at oprette din Outlook mail signatur.

Når du har åbnet Outlook skal du starte med at:

 • Klik på fanen Filer
 • Vælg Indstillinger
 • Klik på Mail
 • Klik på Signaturer
 • Klik på knappen Ny for at oprette en ny signatur
 • Giv signaturen et sigende navn. I eksemplet her, har jeg meget opfindsomt kaldt signaturen for Min Signatur.

I tekstfeltet skriver du dine kontaktoplysninger, og du kan eventuelt indsætte et billede af dig selv, eller måske et firmalogo, eller en QR kode.

Opbygningen af signaturen er helt op til dig selv, og det er kun din egen fantasi der sætter grænserne. Husk blot at holde informationen simpel og overskuelig.

E-mail signatur med Facebook, Twitter og Linkedin logo – Outlook 2010

Til højre i feltet, under punktet Vælg standardsignatur, skal du vælge hvilken mail konto signaturen skal bruges på. Det har kun betydning, hvis der er opsat flere forskellige mail konti i samme Outlook.

Du kan oprette alle de signaturer du vil, og hvis du ønsker det, er det muligt at vælge imellem flere forskellige signaturer til henholdsvis Nye meddelelser og Svar/videresendelser.

Hvis du ikke vil bruge den samme signatur i alle mails, kan du også undlade at vælge en fast signatur, og i stedet indsætte signaturen i de mails, hvor du ønsker det. Det gøres ved er klikke på Indsæt -> Signatur i en ny e-mail.

Links til sociale medier i Outlook mail signatur

E-mail signatur med Facebook, Twitter og Linkedin logo – Outlook 2010

Hvis du vil indsætte links til dine sociale medier som for eksempel Facebook, Twitter, Linkedin osv. som jeg har gjort her, er det også en mulighed.

Du kan selvfølgelig indsætte billeder og links til præcis de firmaer og organisationer du ønsker, princippet er det samme.

Find et logo på nettet til f.eks. Facebook, og gem det på din computer. Du kan f.eks. finde en masse gratis logoer og ikoner på Freepik.com. Husk at læse betingelserne for brugen af de enkelte ikoner, da der kan være særlige retningslinjer, der skal følges.

Vælg Indsæt billede knappen og placer logoet der hvor du ønsker det. Marker billedet og Vælg Link ikonet. Skriv URL’en (linket) til din facebook profil, som er noget i retning af:

https://www.facebook.com/DitBrugernavn

Hvis du vil indsætte flere logoer ved siden af hinanden, benytter du samme fremgangsmåde.

Husk at de billeder du indsætter, ikke må fylde for meget, så din mail bliver for “tung”. De fleste logoer og billeder kan komprimeres til omkring 10-20 KB. Se her hvordan man let kan komprimere billeder

Kunne du tænke dig at læse lidt om, hvordan du kan peppe dine e-mails op med flotte baggrunde og lækre skrifttype, kan du med fordel kigge på en artikel jeg tidligere har skrevet om at bruge Outlook brevpapir

Signaturer til Gmail og Outlook.com

Hvis du bruger Gmail eller Outlook.com, kan du også lave flotte signaturer. Læs artiklen Vil du have en flot mail signatur til din webmail

Andre relevante artikler med gode tips

Hvis du kunne lide artiklen om at designe en Outlook signatur, så vil du måske også have lyst til at læse nogle af de øvrige artikler her på Helpdesken.dk