De bedste rejseapps du skal have med på ferie

Her får du et bud på de bedste rejseapps, du skal have med, når du tager på ferie.

Mobiltelefonen er blevet en stor del af vores hverdag, hvilket vi lige så godt kan benytte os af, når vi rejser.

Udover apps, er der flere andre smarte ting til rejsen, som du ikke vil undvære.

Du skal selvfølgelig også have nogle fede gadgets med på ferie – Gadget huskeliste til ferien

De bedste rejseapps du skal have med på ferie

Der findes masser af gode apps til rejsen, og her er mit bud på de bedste rejseapps.

Du er meget velkommen til at skrive en kommentar under artiklen, og give et bud på dine egne favorit rejseapps.

Du skal være opmærksom på, at nogle af de rejseapps jeg nævner her, skal bruge internet for at fungere. De fleste apps, kan dog fungere uden internetforbindelse.

Heldigvis er roamingreglerne lempet, så det er muligt at bruge data inden for EU, men kommer du uden for EU, skal du være opmærksom på prisen for data.

Der findes der en masse trådløse netværk rundt om i verden. Derfor giver det god mening, at lægge ud med en app der finder gratis trådløse netværk.

Avast Wi-Fi finder – Find gratis trådløst internet

Bedste rejseapps - Avast Wi-Fi Finder finder gratis trådløse netværk i nærheden af digApp Store | Google Play

Du har sikkert prøvet at vade en fremmed by tynd for, at finde et gratis trådløst netværk. Avast Wi-Fi Finder finder gratis trådløse netværk overalt på jorden, så du kan spare penge på dataforbruget i udlandet.

Avast er kendt for at producere antivirus og sikkerhedsprogrammer til computere og mobiltelefoner. Derfor leder Avast Wi-Fi finder dig også kun til sikre netværk, hvor du uden risiko kan gå på nettet.

I app’en kan du let se, hvor der er netværk i nærheden af dig, men du kan også se hastigheden på det pågældende Wi-Fi netværk. Derved undgår du at gå hen til langsomme og mere eller mindre ubrugelige netværk.

Inden du tager hjemmefra, kan du downloade lister over netværk i de lande, du skal besøge. Det betyder, at du ikke behøver at være på nettet, når du leder efter et hotspot.

Yr – Den bedste vejr app

De bedste rejseapps - Yr - Den bedste vejr appApp Store | Google Play

En vejr app kan ikke sikre dig godt vejr, men den kan måske hjælpe dig med at finde den rette påklædning.

Yr er en norsk vejr app som drives af Norsk rikskringkasting (NRK) og Meteorologisk institutt. Yr er de senere år blevet rost for at være pålidelig og let at finde rundt i. Om Yr er mere pålidelig end andre vejrtjenester, skal jeg ikke kunne sige, men det er et faktum, at app’ens layout og brugerflade er lækker og let overskuelig.

Vejr app’en finder selv ud af hvor du befinder dig, og giver dig en lokal vejrudsigt. Hvis du hellere vil se vejrudsigten et andet sted, skriver du blot bynavnet i søgefeltet. Du kan finde vejrudsigter fra hele verden.

Du kan gemme flere forskellige byer, og en oversigt over de senest besøgte giver hurtig adgang til de rigtige vejrudsigter.

Den bedste vejr app, med det lækreste udseende.

Google Oversæt – App til oversættelse af skrift og tale

App StoreGoogle oversæt - Oversætter skrift, tale og billeder - En af de bedste rejseapps | Google Play

Google Oversæt er måske en af de bedste rejseapps der findes, eller i hvert fald en af de mest brugbare.

App’en oversætter tekst til 103 forskellige sprog, og den kan oversætte en samtale til 32 sprog, mens samtalen foregår. Det gør det meget lettere at færdes i udlandet.

Nu er det muligt, at kommunikere med mennesker der ikke taler engelsk, og det bliver lettere at begå sig på restauranter og hoteller.

Du kan oversætte en skrevet tekst blot ved at pege på teksten med telefonens kamera. Google Oversæt viser teksten på dansk (eller det sprog du ønsker) med det samme. Med app,en er kan du foretage offline oversættelser til mange sprog, så du lettere kan tyde vejskilte, menukort og regninger.

Hvis du befinder dig i et land med med et fremmed alfabet, kan du tegne bogstaverne ind på telefonens skærm og få dem oversat. Det er en uvurderlig funktion, hvis du f.eks. er i Kina, og har brug for at læse en tekst.

Valuta+ – Valutaomregner app

App StoreValuta omregner som hører med til de bedste rejseapps | Google Play

Valuta+ er en simpel valutaomregner app, som giver et hurtigt overblik over de ønskede valutaenheder.

På app’ens startskærm angiver du de valutaenheder, som du vil omregne. Hvis du f.eks. angiver danske kroner, Euro og Engelske Pund, kan du indtaste et beløb ud for den ene enhed, hvorefter der omregnes til de øvrige enheder.

App’en indeholder mere end 170 valutaenheder, hvilket dækker de flestes behov.

Der er mulighed for at aktivere en lokationstjeneste, som fortæller dig hvilken møntenhed der bruges, der hvor du befinder dig.

App’en er simpel at bruge, men det er netop det simple udseende, der gør denne penge omregner app let og overskuelig at bruge.

Kurserne opdateres når du har internetadgang, men du behøver ikke at være på nettet for at omregne valutaenheder.

Tryg på rejse – App der hjælper hvis uheldet er ude

App StoreTryg på rejsen - den bedste rejseapp at have med ved uheld og tyveri | Google Play

Tryg på rejse app’en hjælper dig, hvis uheldet er ude og du mister din bagage eller pas, eller hvis du bliver syg, udsat for tyveri eller andre uheld.

Tryg på rejse er udviklet af Tryg, men du behøver ikke at være Tryg kunde for at bruge app’en.

App’en giver dig svar på en masse af de spørgsmål du måtte have, hvis du kommer ud for en ulykke, eller hvis du på anden måde er uheldig på charterturen eller kør selv ferien.

Du kan gemme oplysninger om pasnumre, kørekort- og forsikringsoplysninger samt oplysninger om kreditkort og sygesikringsbeviser. Oplysningerne er beskyttet af et password, så ingen andre kan få adgang til dine personlige data.

Telefons GPS finder ud af hvor du befinder dig, og finder automatisk telefonnumre til politi, ambulance og brandvæsen det det pågældende sted.

God app der giver tryghed på rejsen.

Huskeliste – Rejse tjekliste app

App StorePakkeliste app og rejse tjekliste - De bedste rejseapps

Vi kender alle fornemmelsen af at have glemt noget, når vi er på vej på ferie. Huskeliste app’en er en enkel og overskuelig app, som du kan tilpasse efter dine egne behov.

På Rejse tjeklisten er der på forhånd indtastet en masse ting, du skal huske i forbindelse ferierejsen. Du kan selv tilføje flere ting, eller slette ting der ikke er relevante.

Du kan oprette lige så mange huskelister som du vil, og app’en virker uden internetforbindelse.

Huskeliste app’en kan også fint bruge i andre sammenhænge end pakkeliste til sommerferien. F.eks. kan du lave indkøbslister, tjekliste når du skal holde fest, eller måske en liste over ting der skal laves i huset eller haven.

Super enkel og lækker pakkeliste app.

Skyscanner – Find billige hoteller og flybilletter

App StoreBedste rejseapps - Skyscanner finder billige flyrejser og hoteller over hele verden | Google Play

Med skyscanner kan du finde, sammenligne og booke flybilletter og hotelværelser over hele verden. Du kan booke direkte i app’en, som er på dansk (samt en masse andre sprog)

Hvis du har brug for biludlejning, så hjælper Skyscanner også med det.

Du indtaster rejsedatoer og destinationer, så finder Skyscanner priser på flyrejser og hoteller.

Flypriser ændres sig ofte, men app’ens indbyggede prisagent kan hjælpe med at holde øje med dine gemte søgninger.

Hvis du mangler inspiration til din næste rejse, kan du bruge Udforsk funktionen. Udforsk giver dig forslag og priser på en masse forskellige destinationer i hele verden.

Postkortet Danmark – send flotte fotokort

App StoreBedste rejseapps - Postkort app til rejsen | Google Play

Tag et billede med din telefon, og send det som et godt gammeldags postkort. Postnord printer billedet med din egen tekst, og sender det som et almindelige postkort.

Du tager blot et billede, eller henter et eksisterende billede ind i app’en. Du kan vælge at bruge billedet som det er, eller du kan sætte en flot ramme omkring, og skrive tekst på billedet. Du kan endda oprette en collage af flere billeder til dit postkort.

Hvis du ikke selv vil tage et billede, kan du bruge app’ens motivbank. App’en finder selv motiver fra steder i nærheden af dig, hvis du giver app’en tilladelse til, at den må bruge din position.

Du kan også vælge imellem mange forskellige motiver i forbindelse med Jul, nytår, fødselsdag, takkekort og mange flere.

Som noget nyt kan du også sætte en video på postkortet. Videoen vises som en QR kode som kan scannes med en mobiltelefon, hvorefter videoen bliver afspillet på telefonen. Læs om QR koder her

Du kan vælge blandt flere forskellige postkortformater, og hvis du køber flere postkort på samme tid, har du mulighed for at få rabat.

Hvad er dine bedste rejseapps

Hvilke apps synes du er de bedste rejseapps? Hvis du har nogle forslag til apps til ferierejsen, så skriv meget gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af dine apps.

God ferie 🙂

Husk også ekstra strøm de bedste rejseapps

Når du nu begynder at bruge alle de bedste rejseapps til rejsen, risikerer du hurtigt at løbe tør for strøm på mobilen.

Husk derfor også at tage en powerbank med i kufferten, så der er ekstra power til din smartphone.

En powerbank er et eksternt batteri, som du kan bruge til at oplade din mobiltelefon, når du er på farten.

Se flere powerbanks her

Sandberg Powerbank 18200

Sandberg Powerbank 18200 Sandberg powerbank 18200 mAh er et kraftigt transportabelt backup batteri, der kan oplade en smartphone op til 7-8 gange.
Powerbanken har 3 USB porte, så du kan oplade flere enheder på én gang.
Denne powerbank er perfekt til camping og festival, hvor man er væk fra stikkontakten i længere tid, eller til familien der vil oplade flere enheder ad gangen.
Powerbanken oplades via computerens USB port eller i stikkontakten. En fuld opladning tager ca. 20 timer ved opladning i stikkontakten.
Sandberg 18200 har indbygget lommelygte og et LCD display der viser den aktuelle batteristatus.
En lækker powerbank til brugeren der har brug for power, lidt ud over det sædvanlige.
Læs mere om powerbanks og deres anvendelsesmuligheder her - Hvad er en powerbank og hvordan virker den

535,00

Til shop

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

Skriv en kommentar