Spar penge på mad med ny app – Too Good To Go

Spar penge på mad og hjælp til med at gavne miljøet, ved at undgå madspild.

Too Good To Go er en virksomhed der bekæmper madspild, ved at sætte forbrugere, som dig og mig, i kontakt med butikker og restauranter.

Forbrugerne kan, op til lukketid, købe de madvarer som butikken ellers ville have kasseret.

Det kan være brød, pålæg, mælk, ost og andre varer, som ikke kan sælges dagen efter. Det kan også være restauranter, der sælger den færdiglavede mad som er til overs, når restauranten lukker.

Den første Too Good To Go pose jeg købte var fra Brugsens bageri. Posen indeholdt 3 forskellige franskbrød, 3 tebirkes, 2 kernemælkshorn og 2 små kager.

Jeg gav 29 kr. for det hele, og posen stod klar til afhentning, da jeg kom.

Du ved ikke på forhånd, hvilke varer der er i posen, så det er selvfølgelig lidt af et lotteri. Hvis du er åben overfor mulighederne, er der mange penge at spare i hverdagen.

Hvis du går på de sociale medier f.eks. Instagram, og søger efter #TooGoodToGo, kan du se en masse billeder af de varer, folk har købt.

Jeg er stor fan af Too Good To Go, og siden jeg prøvede app’en første gang, for et års tid siden, er der kommet mange flere butikker og restauranter med – Hvem vil ikke gerne spare penge på madbudgettet, og samtidig bidrage til nedbringelse af CO2-udslippet og et sundere miljø?

Spar penge på mad med Too Good To Go

Too Good To Go er indtil videre repræsenteret i 9 europæiske lande, og i følge hjemmesiden skulle flere lande være på vej.

I følge Too Good To Go, bliver en tredjedel af al mad smidt i skraldespanden. Det er ikke godt for butikker og restauranters økonomi, og madspild er tilmed den tredje største synder i forhold til CO2 udledning.

Spar penge på mad og få råd til andre mere spændende ting, samtidig med at du gavner miljøet.

Det er gratis at benytte app’en, og det eneste du betaler for er maden. Du sparer minimum altid 50%, i forhold til varernes oprindelige pris.

Hvordan virker Too Good To Go’s spar penge app

Konceptet er meget simpelt og let at gå til.

Det eneste du skal gøre er, at installere Too Good To Go app’en på din telefon. App’en findes til iOS og Android.

Spar penge på mad med Too Good To Go app
Spar penge på mad med
Too Good To Go app

Når app’en er installeret, skal du oprette dig som bruger, eller logge på med din Facebook konto.

App’en finder selv ud af hvor du befinder dig, og viser butikker i nærheden, som er med i ordningen.

Det er muligt at markere de butikker du bedst kan lide som favoritter, så du let kan se deres tilbud.

I de seneste versioner af app’en kan man tillige indtaste, i hvilken by man gerne vil holde øje med tilbudene. Det er supersmart når jeg sidder på jobbet 50 km. hjemmefra, og gerne vil følge de lokale butikker.

I app’en vælger du hvilken butik eller restaurant du vil købe mad fra, og trykker på billedet.

Under den enkelte butik kan du se hvad maden koster, og i hvilket tidsrum du skal hente maden. Det er som regel lige op til butikkens lukketid.

Betalingen foregår i app’en via dit betalingskort. Når du har betalt, modtager du en kvittering i app’en. Kvitteringen viser du til personalet i butikken, som finder maden frem til dig.

Konklusion

Too Good To Go er uden sammenligning den bedste “spar penge app”, jeg har brugt i lang tid.

Konceptet med at jeg bidrager til at minimere madspild, og samtidig gør noget godt for miljøet, tiltaler mig meget.

Du skal være opmærksom på, at når du henter dine varer i butikken eller på restauranten, kan indhold og kvalitet svinge en del. Det hænger selvfølgelig sammen med, at posens indhold er de madvarer, der ikke er blevet solgt den pågældende dag.

Det betyder at indholdet vil variere, og at “udbyttet” nogle gange er bedre end andre. Konceptet er at minimere madspild, og det gør man jo ved at spise de madvarer der ikke er blevet solgt.

Hvis du kigger på Trustpilot ligger 85% af anmeldelserne af TGTG i kategorien “Fremragende”, hvilket må siges at være super flot. Desværre ser det ud til, at der ikke længere bliver svaret på brugeranmeldelserne, hvilket jeg synes er ærgerligt. Ved at svare på både positiv og negativ kritik, giver man udtryk for at der er tale om en seriøs forretning, der vil deres kunder det bedste. Undlader man at svare på kommentarerne, vil mange mene at det udtrykker ligegyldighed og arrogance.

Som nævnt er jeg stor tilhænger af både konceptet, og den måde det fungerer på, og jeg kan kun anbefale alle, til at teste TGTG’s lykkeposer af.

Læs mere på Too Good To Go’s hjemmeside

Hvis du vil læse mere om konceptet, eller tilmelde din butik, så gå ind på Too Good To Go

Kunne du lide “spar penge på mad” artiklen

Kan du lide at spare penge, så vil jeg anbefale en artikel på Fuldtidsmor.dk, der giver dig 13 tips til at spare penge på madbudgettet. Jeg kan også anbefale dig at læse “Spar penge, Spar tid, Skån miljøet – Spis dine madrester og Stop madspild” af Beate Mulvana Grandahl *Annoncelink*

Her på Helpdesken.dk, ligger der flere andre artikler om at spare penge, som måske også er noget for dig:

Hjælp mig med at dele artiklen