Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps

GoMore - Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps

Hvis budgettet er stramt, kan man lige så godt tage alle hjælpemidler i brug, så der ikke er problemer i slutningen af måneden. Læs artiklen “Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps” og kom i gang med det samme.

For at hjælpe med besparelserne, er her samlet 5 gratis apps, som kan være med til at spare dig penge. De forskellige apps er både at finde på Android og iOS, så alle smartphone brugere kan få glæde af dem.

Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps

Det behøver heldigvis ikke at være besværligt at spare penge i hverdagen. Med de rigtige apps kan du hurtigt få overblik over dine udgifter, finde gode tilbud og få mere ud af dine penge uden ekstra besvær.

Her får du en introduktion til nogle af de bedste gratis apps, der kan hjælpe dig med at spare penge og få styr på økonomien.

RedMaden

RedMaden - Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps
RedMaden – Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps

Det er synd at smide mad ud, ligegyldig om det er fra restauranter, supermarkeder eller den private husholdning. Holdet bag RedMaden har lavet en app, der kan være med til, at nedbringe mængden af mad der bliver smidt ud.

Det fungerer på den måde, at restauranterne i dit område lægger tilbud på tjenesten, og så kan du gå ind og købe dem. Det får du en kvittering for, som du skal vise, når du henter maden.

Du skal kunne acceptere at spise sent, men kan du det, så får du også meget billig aftensmad. Faktisk er det ofte meget billigere, end hvis du selv skal lave det.

RedMaden tjenesten er en ”win-win” situation, da restauranterne får lidt penge for deres overskudsmad, og du får et måltid mad til en meget nedsat pris.

Hvis du bor i et område hvor der ikke er så stort et udvalg, så kan du prøve den lignende app ”To Good To Go”, som tilbyder en tilsvarende tjeneste. 

MineTilbud

MineTilbud - Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps
MineTilbud – Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps

Her er et navn, som nogle måske har hørt i forskellige TV-reklamer.

En af de ting som MineTilbud tilbyder er, at man kan bestille specifikke reklamer. Hvis du eksempelvis kun ønsker at modtage Bilkas tilbudsavis, så bestiller du den. Resten af de reklamer du ellers ville modtage, bliver automatisk afmeldt.

Hvis du ikke har en forkærlighed for papirformatet, så kan du læse reklamerne direkte i app’en. Du kan markere de reklamer du læser oftest som favoritter, så du hurtigt kan finde dem.

Dertil har den en meget smart funktion, da den kan oprette en ”tilbudsagent”. Her taster du ind, hvad du er specielt interesseret i af tilbud. Hvis du eksempelvis spiser meget skyr, finder den alle de tilbud, der findes på det. Når der løbende kommer nye tilbudsaviser, giver appen dig en notifikation, hvis Skyr er nedsat igen.

Med MineTilbud er du derfor altid opdateret, så dine ture i supermarkedet bliver så billige som muligt.

Her kan du læse mere om minetilbud og se hvordan tilbudsagenten virker

Skype

Skype - Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps
Skype – Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps

De fleste mennesker kender Skype, men i dag findes programmet på langt flere platforme end det gjorde tidligere. Det betyder, at du kan have Skype med på ferie eller forretningsrejse, og dermed holde kontakt med din familie og venner hjemme.

Det smarte er selvfølgelig, at hvis du bruger et gratis og ubegrænset Wi-Fi, så koster det ingenting. Du skal bare sørge for at dem du vil “skype” med også har app’en installeret.

Når du bruger Skype på en smartphone, kan du også holde den op til øret, præcis som du plejer, når du taler i mobil. Du er altså ikke tvunget til at lave videoopkald. Appen er meget intuitiv og brugervenlig, så alle aldersgrupper kan være med.

I 2011 købte Microsoft Skype. Det betyder, at din Skypeprofil er koblet op på din primære konto hos Microsoft – Hvis du har sådan en. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at huske dit password, hvis der går længere perioder mellem at du ringer via Skype.

GoMore

GoMore - Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps
GoMore – Sådan sparer du penge i hverdagen med gratis apps

Når du kører på motorvejen, så oplever du ofte at mange kører alene i deres bil. Det er dyrt at betale benzin og nogle gange broafgift selv, og derfor kan det være fordelagtigt at dele udgiften. Her er GoMore en rigtig god tjeneste, hvis du ikke har noget imod samkørsel.

Det fungerer på den måde, at hvis du har en bil og ved at du eksempelvis skal fra Århus til Odense på en given dato, så kan du tilbyde turen på GoMore. Når du har gjort det, kan andre “købe” sig til et sæde, og på den måde dele udgiften.

Det vil for de fleste være billigere end at køre med offentlig transport, og så er det også bedre for miljøet. Man skal selvfølgelig være opsat på at møde andre mennesker, men hvis du er det, så er det anbefalelsesværdigt at prøve.

“Sådan sparer du penge i hverdagen” er skrevet af Sebastian Lausten – Mikonomi.dk

Flere tips til at spare penge

Hjælp mig med at dele artiklen