Lås iPhone og iPad med kode – Sådan gør du

Lås iPhone og iPad med en adgangskode så du sikrer, at ingen uvedkommende får adgang til dine data og apps.

Hvis du taber din iPhone/iPad, eller hvis den bliver stjålet, er der fri adgang til telefonen. Ved hjælp af iCloud kan du dog spore din iPhone og  du kan endda slette alt på telefonen, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis du f.eks. ikke er logget ud af Facebook, Twitter og lignende, vil vedkommende der finder din enhed, frit kunne læse med. Der vil ligeledes være fri adgang til mail, SMS, billeder, kontaktpersoner osv.

Sådan aktiverer du Lås iPhone med kode

Det er rigtig surt at miste sin iPhone, men det er meget værre, hvis den tillige ikke er låst med kode. Det er meget nemt at aktivere kode og automatisk lås, så skynd dig at få det gjort, inden det er for sent.

Lås iPhone og iPad med kode - iPhone Indstillinger Ikon

Gå ind i:

Indstillinger -> Touch ID & adgangskode  -> Slå adgangskode til

Her skal du indtaste en kode efter eget valg. For at sikre at du har tastet koden korrekt, bliver du bedt om at gentage indtastningen. Næste gang du trykker på Tænd/Sluk knappen for at slukke skærmen aktiveres funktionen, og du skal bruge din kode for at låse din iPhone op.

På nyere iPhones kan du tillige låse telefonen op med dit fingeraftryk. Du skal stadig vælge en kode, men Touch ID er en nem måde at låse telefonen op på.

Yderligere tilpasninger

Lås iPhone og iPad med kodeDer er mulighed for at tilpasse “Lås med kode” funktionen yderligere, hvis du vil det.

Kræv adgangskode – Angiv hvor længe skærmen skal være låst før der kræves kode. Det vil sige, at du kan udsætte tiden der går, før du skal indtaste koden for at låse skærmen op. Vælg mellem Straks eller efter 1, 5 eller 15 minutter. Straks foreslås som standard. Hvis du bruger Touch ID indstilles funktionen automatisk til Straks.

Det er muligt at ændre koden til 4 cifre, men det vil selvfølgelig svække sikkerheden. Du kan også vælge at koden skal være alfanumerisk, altså indholde bogstaver og du kan vælge en speciel numerisk kode.

Stemmeopkald – Slå mulighed for stemmeopkald til eller fra, når iPhone er låst

Tillad adgang, når låst – Vælg hvilke funktioner der skal være adgang til, selv om din iPhone er låst

Slet data Den sidste mulighed på skærmen er den ultimative sikkerhedsindstilling. Med denne funktion aktiveret, slettes alle data på din iPhone efter 10 forkerte indtastninger.

Lås iPhone automatisk

Med denne funktion kan du få din enhed til at låse sig selv automatisk efter en given tid. Funktionen finder du under:

Indstillinger -> Skærm & lysstyrke  -> Automatisk Lås

Hvis du glemmer koden!

Hvis du glemmer koden, skal din iPhone gendannes. Husk derfor altid at have en frisk backup på iTunes eller iCloud.

Mangler du tit strøm på mobilen?

Mangler du altid strøm på mobilen, når det apsser allerdårligst, eller er du ofte væk fra en stikkontakt i længere tid ad gangen, f.eks. på camping eller vandretur, så skulle du måske overveje at købe en powerbank. F.eks. denne kraftige Poweradd Apollo Pro med solceller – Se flere powerbanks her

GreyLime Power Solar powerbank på 8.000 mAh

GreyLime Power Solar powerbank på 8.000 mAh GreyLime Power Solar powerbank på 8.000 mAh er god at have med på jagtture, sejladser og på rygsækrejser. Som backpacker, festivalsgæst og udemenneske, skal du vælge en powerbank der kan klare strabadserne. Power Solar er en god powerbank til dig, der ofte er udendørs, for powerbankens 1,2W solcellepanel samler den strøm i løbet af dagen, så du aldrig løber helt tør. Og så har den tilmed også en effektiv LED-lygte med 3 forskellige funktioner. Kapaciteten på 8.000 mAh, giver dig 3-4 opladninger af din mobil, og med den medfølgende karabinhage kan GreyLime Power Solar fastgøres på din taske, så lader den op på turen. Powerbanken er robust og holder til at blive tabt. Den specielle plastic, der dækker alle kanter, beskytter elektronikken og dækker for ind- og udgange, så powerbanken bliver afvisende overfor vand, støv og andet skidt.

399,00

Til shop

2 kommentarer til “Lås iPhone og iPad med kode – Sådan gør du

  1. Hey.

    Har en bekendt som har købt en brugt iPad , problemet ligger i at den er blevet nulstillet for indhold, så da den starter op , beder den om den gamle Apple id , er der nogen mulighed for at gører noget.

    Mvh.

Skriv en kommentar