Hvordan sletter man alt på sin iPhone

Senest opdateret:

Annonce

Hvordan sletter man alt på sin iPhone f.eks. i forbindelse med salg af telefonen, så du sikrer at dine personlige informationer ikke kommer i de forkerte hænder.

Du skal altid sørge for at slette informationer som Apple-id, kontakter, beskeder, mails, billeder osv. inden du skaffer dig af med din iPhone, så dine personlige informationer ikke falder i forkerte hænder.

Når du skal slette din mobil, er det vigtigt at du følger den rigtige fremgangsmåde, så du ikke mister dine data.

Lav en sikkerhedskopi inden du nulstiller din iPhone

Hvis du har købt en ny iPhone, har du mulighed for at kopiere alt indhold fra den gamle iPhone til den nye.

Det eneste du skal gøre er, at lave en sikkerhedskopi i iTunes, enten via iCloud eller din computer, og indlæse den på din nye telefon. Sikkerhedskopien kan godt fylde adskillige gigabyte, så det er vigtigt, at du har rigelig plads til at gemme kopien.

Du skal være opmærksom på, at begge telefoner skal være opdateret med den seneste version af IOS, for at kopieringen kan gennemføres.

Jeg har tidligere skrevet en artikel om, hvordan man kan sikkerhedskopiere en iPhone og indlæse kopien på en ny telefon.

Hvordan sletter man alt på sin iphone

Når du har lavet din sikkerhedskopi (hvis du ønsker det), er du klar til at slette alt på din iPhone.

Selve operationen er ret simpel, men det tager lidt tid for din iPhone at gennemføre sletningen.

  • Start med at logge ud af iCloud
    • Tryk på Indstillinger og derefter på dit navn øverst på skærmen, scroll ned og tryk på Log ud
  • Gå tilbage til Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Slet alt indhold og indstillinger
    • Følg instruktionen på skærmen og indtast Apple-id og adgangskode, hvis du bliver bedt om det
For at nulstille din iPhone skal du gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Slet alt indhold og indstillinger
For at nulstille din iPhone skal du gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Slet alt indhold og indstillinger

Nu går din iPhone igang med at slette sig selv. Når den er færdig er softwaren på telefonen nulstillet, og telefonen skal indstilles forfra. Præcis som da du installerede den første gang.

Annonce

Slette alt på en bortkommen iPhone

Hvis du skulle være uheldig og miste din iPhone, er det stadig muligt at slette indholdet.

For at du kan fjernslette indholdet på din iPhone, skal Find min iPhone være slået til. Gå til denne side https://www.icloud.com/#find og log ind med dit Apple-ID.

Find din iPhone på listen (knappen midt i billedet, i toppen af skærmen) og klik på Slet iPhone. Bemærk at hvis du bruger denne fremgangsmåde, bliver alle data på din iPhone slettet, og du vil ikke længere være i stand til at spore den i Find min iPhone.

Hvis din iPhone skulle dukke op igen, kan du gendanne den fra en sikkerhedskopi.

Læs mere om at fjernslette en iPhone her.

Lignende artikler om iPhones

Her på Helpdesken.dk findes der en masse andre artikler med gode tips til iPhone. Læs blandt andet:

Annonce

Skriv en kommentar