Søg
Close this search box.

Hvad er 5G, og hvordan virker det?

Hvis du ikke vil gå på kompromis med din mobilforbindelse, så kan du med fordel holde øje med det nye 5G mobilnetværk. Med netværket kan du blandt andet se frem til superkorte responstider og øget kapacitet på netværket. Her på siden kan du læse meget mere om, hvad 5G er, og hvordan det egentlig virker. På den måde kan du forhåbentlig blive klogere på, hvilke muligheder du har med det nye netværk.

Vælg et 5G mobilabonnement, og få mere ud af hverdagen

Der er nok ingen tvivl om, at 5G er et netværk, der for alvor er kommet for at blive. Vil du have glæde af den imponerende 5G dækning, kræver det blot et 5G mobilabonnement og en 5G mobil. Du kan få den nye 5G-teknologi på mobiler som Apple, Samsung, SONY og mange flere. Netværket dækker mere end 80 % af Danmark, og du kan derfor med stor sandsynlighed få glæde af det imponerende netværk.

Med et mobilabonnement med 5G får du meget mere mobilabonnement for pengene. Eksempelvis er kapaciteten på 5G netværket langt større, end du kender det fra 4G netværket. Det betyder, at du altid er garanteret en stabil og hurtig forbindelse. På den måde slipper du blandt andet for dårlig forbindelse, når du befinder dig på steder, hvor der er mange mennesker samlet.

5. generations-netværket er kendt for at være Danmarks bedste mobilnetværk, da du også kan koble netværket til forskelligt udstyr i hjemmet. Der findes efterhånden mange moderne løsninger, hvor du kan styre det hele fra mobilen. Med en god og hurtig forbindelse til internettet i form af 5G kan du nemt justere lys, højttalere og andre Smart Home-løsninger fra din enhed.

5G i Danmark – oplev nye muligheder det næste årti

Højere hastighed, større kapacitet og lavere responstid er blot nogle af fordelene ved 5G nettet. Siden 5G blev taget i brug i løbet af 2020, har forbrugere med et 5G mobilabonnement haft markant forøget downloadhastighed. Faktisk er det nye netværk op til 20 gange hurtigere end 4G netværket. Det betyder, at det er muligt at arbejde med langt større mængder af data. På den måde kan du udveksle store filer med andre.

5G giver desuden bedre muligheder for at arbejde hjemmefra. Med de høje hastigheder og den øgede kapacitet får du en perfekt billedkvalitet på dine videomøder. Du slipper samtidig for unødig ventetid, og i det hele taget vil den trådløse teknologi bidrage til, at du kan tage dine kommunikations- og samarbejdsværktøjer til helt nye højder.

5G giver ikke kraftigere elektromagnetiske felter end de tidligere netværk, og du kan derfor uden bekymring tage det nye netværk i brug. Til gengæld kan du med 5G-udrulningen se frem til større udbredelse af blandt andet Internet of Things i form af selvkørende biler og øget produktivitet i fremstillingsvirksomheder.

Det nye netværk har stor betydning for udviklingen af services og forretningsmuligheder i fremtiden. Med et mobilabonnement med 5G kan du være sikker på at være teknologisk frontløber. Med hurtigere og mere effektiv adgang til internettet kan du streame, downloade og surfe, som du har lyst.