Diverse

Diverse kategorien på Helpdesken.dk er lidt anderledes end de øvrige kategorier. Der er her du kan finde de artikler, der ikke umiddelbart passer ind i nogle af de ørige kategorier.

B2B artikler

I Diverse kategorien finder du et par artikler, der primært henvender sig til B2B markedet, og handler om hvordan du kan beskytte din virksomheds data med angreb udefra.

Du kan også se, hvordan din virksomhed kan få glæde af at benytte freelancere der arbejder hjemmefra, eller hvordan dine egne ansatte kan inspireres til at arbejde hjemme.

Der er flere artikler på vej til Diverse kategorien

Der er planer om er skabe mere diversitet på Helpdesken.dk. Det betyder bl.a. at der fremover vil blive publiceret flere artikler, der ikke handler om IT, internet og computere, som ellers har være det promære emner på Helpdesken.dk siden 2012, hvor siden blev lanceret.

Årsagen til dette er den udvikling der sker omkring os med lynets hast. Her mener jeg f.eks. udbredelsen af husrobotter, Smart Homes, AI modeller som ChatGPT, Perplexity og flere andre. Dette er emner, der vil bliver skrevet meget mere om på Helpdesken.dk i fremtiden.

Se også de øvrige kategorier

De kendte kategorier på Helpdesken.dk findes selvfølgelig stadig:

Anmeldelser: Artikler om produktgrupper og specifikke produkter – både fysiske produkter og online services.

Guider: Her finder du forskellige guider, primært til mobiler, apps og computerprogrammer og online tjenester.

Google:  denne kategori er alt om Googles tjenester samlet. Både med hensyn til søgning på nettet, men også Google mange programmer og services.

Hjemmesider: Hvis du vil lave din egen hjemmeside, er dette kategorien at besøge. Der er primært information om Wordpress hjemmesider og tilhørende plugins.

Microsoft: Denne kategori henvender sig til alle med interesse i Microsoft programmer som, Office, Edge og meget mere.

Mobil: En samling af artikler om mobiler, smartphones og apps. Her er gode idéer til apps, mobiltilbehør, og selvfølgelig tips til brug af telefonerne.

Smart Home: En kategori om alle de nye produkter, der gør hjemmet smartere og mere intelligent. Du bliver overrasket over omfanget af produkter i denne niche.

Sociale medier: Alt om Facebook, Instagram og mange af de andre sociale medier, vi bruger i hverdagen. Lær at få flere følgere, bruge medierne og lægge gode billeder op.

Sponsoreret indhold: Her ligger artikler fra sponsorer, der har bidraget økonomisk til at holde siden i luften.