Vægt med kropsanalyse

En vægt med kropsanalyse kan give dig detaljerede oplysninger om din sundhedstilstand. Udover din vægt kan du bl.a. få oplysninger om muskelmasse, kropsfedt, BMI og en masse andre spændende ting – Men hvilken skal du vælge.

Markedet for personvægte med indbygget kropsanalyse er eksploderet, og efterhånden er det muligt at få en god vægt for nogle få hundrede kroner. Der findes selvfølgelig også de mere professionelle modeller som fortrinsvis bruges af personlige trænere og fitnesscentre. Disse modeller kan give meget præcise målinger, og har mange avancerede funktioner.

Tallet på vægten fortæller hvor meget du vejer, men hvis du vil vide mere om hvordan fordelingen af vægten tager sig ud – Så skal du have en vægt med kropsanalyse.

Køb din vægt med kropsanalyse hos Apuls - Se det kæmpe udvalg af forskellige vægte
Køb din vægt med kropsanalyse hos Apuls – Se det kæmpe udvalg af forskellige vægte

3 grunde til at vælge en kropsanalysevægt

Du kan hive mange oplysninger ud af en vægt med kropsanalyse. Her har du 3 grunde til at vælge en kropsanalysevægt fremfor en almindelig badevægt.

  • Harmonisk fordeling – Er der harmoni mellem fedt, muskler osv. i kroppen.
  • Følg udviklingen – Hvis du er begyndt at træne, kan du følge din udvikling.
  • Vægttab – De samlede informationer er en stor hjælp på din vægttabsrejse.

Selvom din indikerer at du måske vejer for meget, kan det jo også være at du bare er top trimmet, og at det er muskler alt sammen

Ud fra de informationer som en kropsanalyse vægt kan give, kan du se hvordan fordelingen af muskler, fedt osv. ser ud.

Hvis du er begyndt at træne, eller hvis du er i gang med et vægttabsforløb, kan du følge udviklingen. Det er let at se om din indsats bliver belønnet, eller om du måske skal forsøge at ændre strategi.

Hvilken vægt med kropsanalyse skal jeg vælge

Som nævnt er markedet for badevægte med kropsanalyse meget stort. Det kan godt betale sig at du sætter dig ind i nogle af mulighederne, inden du beslutter dig for en vægt.

Nogle af de funktioner der virker for avancerede lige nu, kan blive nyttige på et senere tidspunkt.

Efterhånden som du bliver mere veltrænet eller taber dig, stiger behovet for at dykke dybere ned i tallene. Hvis du gerne vil fastholde din fremgang, er en kropanalysevægt nærmest ikke til at undvære.

Langt de fleste af denne type vægte kan måle kropsfedt, vandprocent, muskelmasse og knoglemasse som er nogle af standardværdierne.

Desuden er nogle andre funktioner, du bør overveje om din vægt skal have:

  • Synkronisering med smartphone – Giver mulighed for at studere dine tal og din fremgang i en app. App’en kan hjælpe med fortolkningen og forståelsen af tallene.
  • BMI – Dit BMI tal er en simpel beregning af din højde i forhold til din vægt. Tallet indikerer om du er undervægtig, normalvægtig eller overvægtig.
  • Flere brugere – Hvis du skal dele vægten med andre, så vælg en model der kan håndtere flere brugere.
  • Automatisk genkendelse – Ved flere brugere kan nogle vægte automatisk genkende personer der stiger op på vægten. Så er du fri for selv af vælge brugeren.
  • AMR og BMR KalorieberegningBeregning af hvor mange kalorier kroppen bruger i hhv. aktivitet og i hviletilstand.
  • Design – Vægten må gerne se elegant ud. Den bliver snart din bedste ven, og skal selvfølgelig stå fremme.

De senere år har udviklingen og teknologien gjort os i stand til at hive meget præcise målingen ud af kroppen. Som nævnt i indledningen får du et redskab, der kan fortælle dig meget om din sundhedstilstand.

Køb vægt med kropsanalyse i dag

Køb din vægt med kropsanalyse i dag, og bliv klogere på din generelle sundhed.

Vi har mange andre guider her på Helpdesken.dk, som måske vil interesse dig – Se alle guider her.

Annonce

Skriv en kommentar