Hvordan laver man en Facebook side


Hvordan laver man en Facebook side til et firma eller et produkt? Du kan også lave en Facebook side til den lokale sportsklub, organisation eller noget helt andet.

Facebook sider er bruges af virksomheder og organisationer, der vil gøre kunder og medlemmer opmærksomme på nye produkter, begivenheder osv.

En Facebook side kan også indeholde åbningstiden og kontaktinformationer, så interesserede let kan få kontakt.

En Facebook side minder meget om en almindelig profil, og det er muligt at lægge tekster og billeder på siden. Andre personer kan følge siden, og få notifikationer, når der laves nye opslag.

Hvordan laver man en Facebook side

Start med at gå ind på www.facebook.com/pages/create

Nu skal du tage stilling til, hvilken type side du vil oprette.

Du kan vælge imellem:

  • Forretning eller sted i lokalområdet
  • Virksomhed, organisation eller institution
  • Brand eller produkt
  • Kunstner, band eller offentlig person
  • Underholdning
  • Sag eller fællesskab
Hvordan laver man en Facebook side til et firma eller en organisation
Hvordan laver man en Facebook side til et firma eller en organisation

Udfyld oplysningerne om den side du vil oprette.

Hvordan laver man en Facebook side
Hvordan laver man en Facebook side

Husk at bruge 5 minutter på at læse “Vilkår for Facebooks sider

Nu bliver du guidet igennem uploading af profilbillede, og beskrivelse af din Facebook side. Her vil du også få mulighed for at invitere dine venner til siden, men det kan være klogt at vente med det, indtil siden er helt færdig.

Har du irriterende venner på Facebook? – Så læs her – Skjul Facebook statusopdateringer fra irriterende venner

Fyld indhold på din Facebook side

Når du har indtastet de nødvendige oplysninger, er Facebook siden oprettet, og du er klar til at fylde indhold på siden.

Start med at vælge Rediger side og indtast alle oplysninger om din side. Du kan til enhver tid gå tilbage, og rette de oplysninger du indtaster.

Indtil din side er helt færdig, vil det være en god idé, at den er skjult for andre, så eventuelle besøgende ikke ser en halvfærdig side. Det gøres under menupunktet Administrer tilladelser. Her sætter du flueben i Sidesynlighed. Derved er siden kun synlig for administratoren.

Indtil du offentliggør fansiden, vises denne besked i toppen af siden.

Opret din egen Facebook fanside

Ønsker du på et tidspunkt at slette siden, kan du gøre det under menuen Administrer tilladelser.

God fornøjelse med at oprette din egen Facebook side.

Se lækre IT produkter på Helpdesken.dk

Alle de IT produkter der beskrives i artiklerne her på Helpdesken.dk, har jeg samlet på en enkelt side, så du kan tjekke produkterne, og se hvad de koster hos Helpdesken.dk’s samarbejdspartnere – Se siden med IT Produkter

Hvis du køber et produkt via et link her på siden modtager Helpdesken.dk en lille kommision, som er med til at betale omkostningerne ved at drive siden. Produktet bliver ikke dyrere for dig.

Se f.eks. denne Hub der udvider antallet af USB porte i computeren.

TP-Link USB hub m. strømforsyning

TP-Link USB hub m. strømforsyning Udvid antallet af tilgængelige USB porte i computeren med denne 7 ports USB 3.0 Hub fra TP-Link. De ekstra USB stik gør det muligt at tilslutte mere udstyr til computeren.
USB 3.0 kan overføre data med en hastighed op til 5Gbps, hvilket er 10 gange hurtigere end USB 2.0 (Hub’ens overførselshastigheden er afhængig af computeren den tilsluttes).
Udover de 7 ekstra USB stik, er der to ekstra stik, der udelukkende kan bruges til opladning af udstyr, f.eks. mobiltelefon.
Enheden tilsluttes en af computeren ledige USB, og kræver ingen yderligere installation. Den medfølgende adapter tilsluttes stikkontakten og sikrer strømtilførsel til de enheder du tilslutter

389,00

Til shop

Skriv en kommentar