Sådan får du vist billeder fra Instagram på TV skærmen

Nu kan du få vist billeder fra Instagram på TV, ved hjælpe af en app til iPhone og iPad.

App’en ImageCast gør det muligt for dig, at vise billeder fra din kamerarulle og billeder fra Instagram på TV skærmen, ved hjælp af Wi-Fi eller Chromecast.

Hvis du vil koble ImageCast direkte til dit TV, er det vigtigt at din telefon og TV er koblet op på det samme trådløse netværk.

Her kan du finde en liste over hvilke TV der er kompatible med app’en. Hvis dit TV ikke findes på listen, skal du bruge Chromecast metoden.

Sådan får du vist billeder fra Instagram på TV skærmen

Start med at hente app’en Imagecast – TV for Instagram. Som udgangspunkt er app’en gratis med reklamer i bunden af skærmen. Hvis du vil have en version uden reklamer, koster den 17,- kr.

Når app’en er installeret, skal du koble den sammen med dit TV. Tryk på det lille ikon i øverste højre hjørne af telefonens skærm, og vælg dit TV eller din Chromecast.

Hvis dit TV er koblet på internettet via det samme Wi-Fi netværk som din telefon, kan nogle TV kobles direkte sammen med app’en på telefonen. Ellers er du nødt til at bruge en Chromecast. Jeg bruger selv Chromecast metoden, og det virker perfekt.

Når app’en er koblet til TV’et trykker du på ikonet i øverste venstre hjørne på telefonens skærm, og vælger om du vil se billeder fra kamerarullen “My Device” eller fra Instagram.

Herefter kan du starte et slideshow, med alle dine billeder. I bunden af skærmen kan du vælge hvor længe hvert billede skal vises. Du kan vælge imellem 5, 10, 15 eller 20 sekunder.

Hvis du har rigtig mange billeder på din Instagram, så kan det godt tage et lille øjeblik at hente dem alle ind i app’en. Nogle gange er man nødt til at scrolle helt ned i bunden før alle billeder indlæses.

Sådan får du vist billeder fra Instagram på TV skærmen

Billederne er lånt fra ImageCast’s side på App store – Hent ImageCast her

Flere artikler fra samme kategori

I kategorien Sociale Medier finder du et bredt udsnit af artikler, men hvis det specifikt er artikler om Instagram, kan jeg anbefale dig at læse disse:

Hjælp mig med at dele artiklen