Sådan får du flere Instagram profiler på samme enhed

Hvis du har flere Instagram profiler, er det muligt at tilføje alle profilerne på den samme enhed (mobiltelefon og tablet), så du slipper for at logge af og på hver gang man skulle poste et billede på de forskellige Instagram konti.

Denne funktion kom med i Instagram app version 7.15, som efterhånden er gammel, så hvis du har en nyere version, kan du følge guiden herunder. Ellers må du hente den seneste version til IOS eller Android.

Få op til 5 Instagram profiler på samme telefon

Mange Instagram brugere har flere forskellige profiler, eller har behov for at administrere mere end én enkelt konto. Udover at nogen har mere end én personlig profil, kan det være profiler fra firmaer, klubber, foreninger osv.

Du kan have op til fem forskellige Instagram profiler på samme telefon eller tablet, som du kan skifte imellem uden at logge af og på.

Jeg har selv to Instagram profiler som jeg administrerer, og jeg må sige at denne funktion er guld værd.

Opret flere Instagram profiler på samme enhed

VIGTIGT – Inden du kan tilføje en ekstra Instagram profil, skal du først oprette den nye profil. Hvis du er i tvivl om, hvordan man gør det, så læs artiklen – Hvordan kommer man på Instagram

Dernæst er det “bare” at tilføje de profiler, du har brug for (men altså max. 5 profiler)

 • Åbn din Instagram app
 • Klik ind på din profil i nederste højre hjørne
 • Tryk på Indstillinger og vælg Indstillinger i bunden af skærmen
 • Kør helt ned i bunden og vælg Tilføj konto
 • Skriv dit Brugernavn og Adgangskode på den nye konto (husk at den nye konto skal være oprettet først)
 • Vælg Log på

Den ekstra konto er nu tilføjet. Du skifter mellem dine konti ved at trykke på din profil i nederste højre hjørne, og dernæst kan du vælge konto i toppen af skærmen – Simpelthen genialt 🙂

Hvis du vil tilføje flere profiler, så følger du bare samme fremgangsmåde igen. Husk at dine profiler skal være oprettede og aktive, før du kan tilføje dem.

Instagram Push-notifikationer – Slå til og fra

Instagram Push-notifikationer
Instagram Push-notifikationer

Du kan frit vælge, om du vil modtage notifikationer fra alle dine profiler, eller du kan ændre notifikationsindstillingerne fra konto til konto.

Gå ind i Indstillinger på den profil du vil ændre, og vælg Notifikationer

Her kan du sætte alle notifikationer fra ved at vælge Sæt alle på pause, eller du kan vælge at få besked ved nye:

 • Opslag, historier og kommentarer
 • Følger og følgere
 • Direkte beskeder
 • Live og IGTV
 • Fra Instagram

Du kan ligeledes vælge at få notifikationer på E-mail og SMS

Gå ind på den enkelte grupper, og tilpas notifikationsindstillingerne, så de passer til dig og dine ønsker.

Fjerne en Instagram profil fra din enhed

Hvis du vil fjerne en af dine profiler fra din enhed, går du ganske enkelt ind under Indstillinger på den pågældende profil og vælger Log af.

Andre artikler om Instagram

Hvis du kunne lide denne artikel om at få flere Instagram profiler på samme enhed, så er jeg sikker på, at du også vil synes om nogle af de øvrige artikler om Sociale medier, her på Helpdesken.dk.

Her er et par bud på nogle andre artikler om Instagram:

59 kommentarer til “Sådan får du flere Instagram profiler på samme enhed”

 1. Hej
  Har prøvet at oprette en ekstra profil uden held.
  Gør hvad i skriver, men der dukker en boks op som siger:

  Forkert brugernavn
  Det brugernavn, du har indtastet,
  synes ikke at tilhøre en konto.
  Kontroller dit brugernavn, og prøv igen.

  Håber i kan hjælpe.
  Vh Søren

  • Hej Søren

   Inden du kan tilføje den ekstra konto, skal du først oprette den. Når du er under “Tilføj konto”, så vælg linket nederst i app’en, hvor der står “Tilmeld dig”

   Når du har oprettet den nye konto, kan du tilføje den til din eksisterende konto.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 2. Jeg fortsætter lige med at spørge hvor Søren slap – for jeg har allerede en konto (privat) og nu hvor jeg så klikker på “tilmeld dig” så spørger den om jeg vil logge på med Facebook … men det er min anden profil jo også ? Kan jeg så klikke der og vælge et andet brugernavn – men knyttet til samme Facebook-login? Så jeg har en privat og en pffentlig … Giver det mening? Mvh Lisa

  • Hej Lisa

   Jeg ved faktisk ikke, om du kan logge på to forskellige Instagram konti med den samme Facebook konto, men det er jo bare at prøve. Hvis det mislykkes, kan du altid oprette en Instagram konto med dit telefonnummer eller din e-mail, og efterfølgende “linke” de to konti sammen ved at gå ind i indstillinger og trykke på Linkede konti.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

   • Jeg har problemer med at oprette endnu en profil til min oprindelige profil. Den siger, at der er opstået et problem. Hvad kan det være?
    Jeg har tidligere oprettet profiler og slettelsen igen uden problemer
    Hilsen Frederikke

    • Hej Frederikke

     Ud fra din beskrivelse, kan jeg ikke umiddelbart sige hvad problemet kan være.

     Du skal dog huske, at du ikke kan bruge den samme mailadresse, som du du har brugt på en anden konto.

     Hilsen
     Stig – Helpdesken.dk

 3. Hej er kommet til at oprette r to kontoer på Instagram til samme bruger, ved I hvis jeg sletter den ene om man så kan bruge mail adressen igen på den nye konto eller hvad gør jeg ?

  Mvh Rikke

 4. Hej jeg har en fan account og jeg vil ikke have nogen fra min klasse ser at jeg har en. Jeg har tilføjet begge kontoer, men kan andre se at jeg har tilføjet fan accounten til min personlige konto?og kan de finde ud af, at det er min?

  • Hej

   Jeg har Googlet lidt, men ikke fundet noget entydigt svar. Jeg er dog ret sikker på, at ingen kan se hvem der er administrator på en Facebook side.

   Du kan evt. sende linket til din side via kontaktformularen, så skal jeg prøve om jeg kan se noget.

   Ingen udover mig kan se, hvad du skriver via kontaktformularen.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 5. Hejsa

  Jeg forsøger at oprette en eksta konto på instagram… og det er lykkes, men den hedder ikke det jeg vil have.
  Det er min mail adresse, som jeg oprettede en ny konto med, den tager og bruger som profil navn.

  Kan jeg ændre det?!
  Hvis ikke hvordan får jeg så oprettet en ny konto uden at bruge mail adresse eller telefonnummer. Så er mit bud nemlig at kontoen kommer til at hedde mit telefon nummer, som er sidste mulighed jeg har. (Har kun 2 mailadresser, som er taget i brug)

  • Hej Cayenne

   Hvis du går ind på din profil i app’en og trykker Rediger profil, kan du omdøbe profilnavnet til det du ønsker (medmindre navnet allerede er i brug)

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 6. prøver forgæves at oprette 1 extra profil, men den skriver forkert adgangskode. Har læst tidligere kommentarer, men på min app, kommer muligheden tilmeld dig ikke op ?

  • Hej Birgitte

   Den ekstra konto skal være oprettet, inden du kan tilføje den til app’en.
   Hvis du mener, at du allerede har oprettet den nye konto, kan du prøve at logge på Instagram på en computer – https://www.instagram.com/?hl=da

   Hvis det virker, er kontoen aktiv, og du kan tilføje den i app’en. Hvis det ikke virker, er din ekstra konto ikke oprettet rigtigt.

   Håber du får løst problemet.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 7. Hej
  Jeg skal have slettet 1 af mine 2 konti permanent. Har prøvet og prøvet uden held den bliver ved med og figurere. Hvordan gør jeg?
  På forhånd tak

 8. Har mistet min gl tlf, kan ik logge på min insta konto… den er med min gl mail, og kan ik koden. Det 10 år siden.. hva gør man ?

 9. Hej jeg syntes i har nogen meget gode opslag.

  Men jeg ville bare spørge om man godt kan lave en ny insta profil selvom man ikke har en anden mail eller tlf nr ??

  MVH Naja-majbritt

  • Hej Naja-Majbritt

   Du skal bruge en anden mailadresse, hvis du vil oprette en ekstra profil. Du kan eventuelt oprette en Gmail og bruge den. Det er gratis at bruge Gmail.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 10. Hej!

  Jeg har slettet en tidligere konto, men når jeg skal ind og vælge blandt mine konti står den gamle konto der stadig. Det er selvfølgelig ikke muligt at komme ind på kontoen, da den er slettet – jeg vil bare også gerne have den fjernet blandt de andre konti. Kan I hjælpe med dette problem?

 11. Jeg har en IG-profil og vil gerne have én mere. Men selvom jeg forsøger at oprette en ny profil efter dine anvisninger og bruger en anden mailadresse end den, jeg har knyttet til min første IG-konto, får jeg bare besked om, at passwordet er ukendt. What to do? Skal man være logget ud af sin første konto for at oprette en anden?

 12. Kan I hjælpe med et løsningsforslag, hvis man er kommet til at oprettet 3 konti med samme mail, og man så har glemt adgangskoden til den ene. Når man siger glemt password, bliver adgangen sendt til en af de konti, hvor man godt kan huske password. Håber det giver mening.
  Kan man på nogen måde få adgang til kontoen igen, uden at miste de to andre?
  Vh. Pia

 13. Jeg har nu prøvet flere gange, skal man oprette en konto med navn et andet sted før man kan lave en ekstra i appen?

 14. Hej,
  Jeg har to konti men på den anden konto ( den sidste jeg har oprette) har jeg lille problem, når jeg tilføjer billede så er den vist i i min profil og kort efter den er væk dvs. når jeg går på min profil står det “del din første billede eller din første video” har prøvet med at del 5 billeder men de er væk, det nok noget med indstillinger men hvad ?
  VH Emil

  • Hej Emil

   Jeg har ikke noget rigtig godt bud. Hvis det virker på den ene profil, men ikke på den anden, så har du nok ret i, at det er et problem med indstillingerne. Prøv at logge ud af den nye konto, og ind igen, og derefter kan du prøve at sammenligne indstillingerne på de to konti. Det er mit bedste forslag.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 15. Halløjsa – håber virkelig I kan hjælpe:-)

  Jeg har 4 foreskellige profiler, og det går fint med at skifte mellem dem, men den nyeste oprettede profil, kan jeg ikke få lov at tilføje følgere. Den skriver ‘Handling blokeret. Denne handling…. Fortæl os hvis du mener, vi har begået en fejl’. Uanset om jeg trykker OK eller ‘Fortæl os’, så sker der ikke noget.

  Jeg har også prøvet at hoppe fra den ene wifi til den anden, men intet ændrer sig.

  Har I hørt om den problem stilling før?

  • Hej Line

   Jeg har kun hørt om det i forbindelse med, at man har været for aggressiv med at tilføje følgere, eller hvis ens billeder ikke overholder Instagrams regelsæt.

   Prøv at slå WiFi fra, og køre på mobildata, og se om det gør nogen forskel. Så kommer du i hvert fald på en helt anden IP adresse.

   Hilsen
   Stig- Helpdesken.dk

 16. Hej

  Jeg har oprettet to konti på min Instagram profil, hvor min “underprofil” ikke fik en særskilt adgangskode. Nu har jeg så brug for, at min kæreste også kan få adgang til denne konto uden at få adgang til min egen rigtige Instagram konto.

  Hvordan opretter jeg efterfølgende en adgangskode til underkontoen? Og kan jeg overhovedet det?

  Venlig hilsen
  Mia

  • Hej Mia

   De to konti skulle ikke have noget med hinanden at gøre. Det burde ikke kunne lade sig gøre, at bruge den samme mailadresse til to forskellige konti, så hvis din kæreste logger på den nye konto med den mail der hører til der, så kan han kun se indholdet på den pågældende konto.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

   • Hej Stig

    Jeg tror ikke, at du forstod mit dilemma rigtigt.

    Jeg har oprettet en ekstra profil under min rigtige profil. Sådan at jeg kan skifte imellem de to.:- jeg oprettede den anden profil fik jeg en valgmulighed, om jeg ville oprette et selvstændigt kodeord til den, eller bruge samme kodeord, som min første profil. Jeg valgte at bruge sammme kodeord, men har nu brug for at ændre den omstilling. Hvordan gør jeg det? Jeg har oprettet den i samme mailkonto.

    Venlig hilsen
    Mia

    • Jeg trykkede ved “har du ikke en profil? Opret en her” hvor jeg valgte et brugernavn, og der kunne jeg vælge om jeg ville tilknytte den til min eksisterende bruger, og om den skulle have et selvstændigt kodeord, hvor jeg her valgte at den ikke skulle have selvstændigt kodeord.

 17. Kære Helpdisk
  Jeg har to instagramprofiler – én på min telefon (Samsung) og én på min tablet (Samsung).
  Min tablet skal skiftes ud. Hvordan kan jeg logge på den instagramprofil jeg har på min tablet på en anden enhed?

  • Hej Lene

   Hvis du vil have begge profiler på din telefon, så skal du bare følge vejledningen herover. Når du har tilføjet profilen, skifter du imellem profilerne på telefonen. Alt efter hvilken profil, du skal bruge.

   Hvis det er en ny enhed, så skal du downloade Instagram app’en, og logge på med dit brugernavn og password.

   Hvis du ikke kan huske dit password, så kan du følge vejledningen her.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 18. Min mobil er død i regnvejr, og når jeg logger ind på min instagram kan jeg ikke se min tilknyttede profil. Hvis den tilknyttede profil hører til den mobil er den tilknyttede profil vel ikke gået tabt!? Hvis jeg logger på anden mobil eller bruger mit eget simkort på ny mobil er den der heller ikke?? Hvad gør jeg og hvordan kommer jeg ind på min tilknyttede profil? Mvh Mette

  • Hej Mette

   Dine Instagram profiler er ikke gået tabt, men du skal tilknytte dem igen på din nye telefon. Du burde egentlig bare kunne følge vejledningen i artiklen igen.

   Jeg håber det lykkes.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 19. Hej
  jeg har oprettet ny profil med din hjælp, og nu er alle mine kladder fra den 1. profil ikke tilgængelige?
  Jeg havde over 500, nu står der 62, men jeg kan ikke engang klikke på dem (froset mulighed).
  Jeg har lagt en masse arbejde i det. Er de bare forsvundet?
  Tusind tak for din tid!
  Martin

  • Hej Martin

   Det har jeg desværre ikke erfaring med. Har du prøvet at logge den ekstra konto ud igen, og tjekket om det går nogen forskel? Eller evt. logge af begge konti, og logge på igen.

   Jeg håber du får det løst. Del gerne løsningen her 🙂

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 20. Hej
  Jeg har problemer med mine virksomhedsprofiler.
  Jeg har selv en privat profil på Instagram, og ligeledes administrerer jeg to virksomhedsprofiler, og benytter netop den nemme mulighed for at skifte mellem de tre konti.
  Nu er musik i story så endelig kommet til Danmark, og det virker da også upåklageligt… på min private (dog offentlige) profil, men ikke når jeg skifter til de to virksomhedsprofiler – her dukker tagget simpelthen ikke op under klistermærker.
  Jeg har forsøgt både at geninstallere app’en, slukke og tænde telefonen, logge ud af alle profiler og ind igen, men intet har hjulpet. Min app er sidst opdateret for 3 dage siden.
  Har du et bud på, hvad problemet kan være, eller er det måske blot Instagram, der endnu ikke har fået fikset dette?

  Hilsen
  Astrid

  • Hej Astrid

   Jeg har forsøgt at finde et svar, men det er desværre ikke lykkedes. Hvis du selv finder ud af det, må du meget gerne skrive igen.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 21. Hej,
  Jeg har tilføje flere konti til min oprinde IG konto. Mit problem er, at jeg kun på “Hoved kontoen” kan uploade ubegrænset billeder, men på de andre konti til har tilføje til min “Hoved konto” kan jeg kun få lov til at uploade 10 billeder.
  Jeg tænkte at der var begrænsninger på hvor meget man kan uploade pr. dag, så jeg ventede med at uploade til dagen efter, men billederen kommer ikke frem på min profil.

  Kan i hjælpe??? Jeg kan ikke gennemskue hvad der er galt

  BH
  Lone

  • Hej Lone

   Der er en begrænsning på 10 billeder i et enkelt opslag, men ellers er jeg ikke bekendt med begrænsninger.

   Venlig hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 22. Hejsa!
  jeg vil gerne kunne planlægge instagram opslag i kreatørstudio. Jeg har en privat insta konto og en til min virksomhed. Begge med samme login. Det fungerer fint og nemt på mobilen, men på website kan jeg kun se min privatekonto. Jeg har ændret min virksomhedskonto til en kreatørkonto, men den vises stadig ikke. har du et bud på hvorfor det er sådan – og på hvordan jeg kan få den frem?
  mvh
  Dorte Marie

 23. Hej.
  Da jeg overvejer at oprette en instagram-konto til min arbejdsplads, vil jeg høre om det er muligt at overdrage en instagram-profil (som er oprettet under min egen private profil), til fx en kollega, hvis dette skulle blive nødvendigt en dag?
  Eller skal jeg oprette en profil, som jeg logger ind og ud af, når jeg skal fra den ene konto og til den anden?

  Hilsen Astrid.

  • Hej Astrid

   Hvis det på et tidspunkt bliver aktuelt at overdrage profilen, så vil det absolut være lettest, hvis de to profiler er adskilt. Du kan sagtens bruge funktionen, der er beskrevet i artiklen alligevel.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 24. Hej
  Jeg har to konti tilknyttet min profil. Efter jeg skiftede til ny telefon, var det kun min oprindelig konto der kom frem men den sekundære forsvandt. Jeg har forsøgt at søge efter den via mail, men da mailen bliver også bliver brugt på den oprindelige konto, så kommer kun den frem. I søgefeltet kan jeg finde den men den er ikke slettet. Har du et fif til, hvordan jeg kan finde den ?.

  • Hej Mads

   Er du sikker på, at du har brugt samme mailadresse til begge konti? Det burde ikke kunne lade sig gøre, at have to konti med samme mailadresse.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

   • Hej
    jeg har samme udfordring som Mads og jo den kører under samme e-mail, da man kan oprette fem forskellige “konti” under samme e-mail…
    Håber du kan hjælpe 🤯🤯

    • Hej Zitta

     Jeg har inden løsning på det desværre. Prøv evt. at logge på fra en computer, og tjek om du får adgang der. Så kan du i hvert fald teste om der er hul igennem til begge profiler.

     Hilsen
     Stig – Helpdesken.dk

Der er lukket for kommentarer.