Sådan får du flere Instagram profiler på samme enhed


Annonce

Nu er det endelig blevet muligt, at have flere Instagram profiler på samme enhed (mobiltelefon/tablet)

Indtil nu har det været nødvendigt, at logge af og på hver gang der skulles postes et billede på de forskellige Instagram konti, men fra app version 7.15 til IOS og Android er det løst.

Du kan nu have op til fem forskellige Instagram profiler på samme enhed, som du kan skifte imellem uden at logge af og på.

Mange Instagram brugere administrerer flere forskellige konti. Udover at nogen har mere end én personlig profil, kan det være profiler fra firmaer, klubber, foreninger osv.

Jeg har selv to Instagram profiler som jeg administrerer, og jeg må sige at det tidligere været ret besværligt.

Opret flere Instagram profiler på samme enhed

Flere Instagram profiler på samme enhed

Når du vil tilføje flere Instagram profiler på samme enhed, skal du først sikre dig, at du har opdateret Instagram app’en til sidste nye version.

Inden du kan tilføje en ekstra Instagram profil, skal du først oprette profilen. Hvis du er i tvivl om, hvordan man gør det, så læs artiklen – Hvordan kommer man på Instagram

Dernæst er det “bare” at tilføje de profiler, du har brug for (max. 5 profiler)

 • Åbn din Instagram app
 • Klik ind på din profil i nederste højre hjørne
 • Tryk på Indstillinger – tandhjulet (IOS) eller knappen med de tre prikker (Android) øverst til højre
 • Kør helt ned i bunden og vælg Tilføj konto
 • Skriv dit Brugernavn og Adgangskode på den nye konto
 • Vælg Log på

Den ekstra konto er nu tilføjet. Du skifter mellem dine konti ved at trykke på din profil i nederste højre hjørne, og dernæst kan du vælge konto i toppen af skærmen – Simpelthen genialt 🙂

Hvis du vil tilføje flere profiler, så følger du bare samme fremgangsmåde igen. Husk at dine profiler skal være oprettede og aktive, før du kan tilføje dem.

Notifikationer – Slå til og fra

Flere Instagram profiler på samme enhed

Du kan frit vælge, om du vil modtage notifikationer fra alle dine profiler, eller du kan ændre notifikationsindstillingerne fra konti til konti.

Gå ind på den profil du vil ændre indstillinger for, og vælg Push-notifikationsindstillinger

Her kan du vælge at få besked ved:

 • Nye “Synes godt om”
 • Kommentarer
 • Nye følgere
 • Accepterede anmodninger
 • Når nye Facebook venner kommer på Instagram
 • Anmodninger i Instagram Direct
 • Nye billeder i Instagram Direct
 • Når du bliver tagget på et billede
 • Påmindelse ved ulæste notifikationer
 • Når personer du følger lægger deres første billede på Instagram
 • Ved opdateringer
Annonce

Fjerne en Instagram profil fra din enhed

Hvis du vil fjerne en af dine profiler fra din enhed, går du ganske enkelt ind under Indstillinger på den pågældende profil og vælger Log af.

Andre artikler om Instagram

Hvis du kunne lide denne artikel om at få flere Instagram profiler på samme enhed, så er jeg sikker på, at du også vil synes om nogle af de øvrige artikler om Instagram, her på Helpdesken.dk

Annonce

27 kommentarer til “Sådan får du flere Instagram profiler på samme enhed”

 1. Hej
  Har prøvet at oprette en ekstra profil uden held.
  Gør hvad i skriver, men der dukker en boks op som siger:

  Forkert brugernavn
  Det brugernavn, du har indtastet,
  synes ikke at tilhøre en konto.
  Kontroller dit brugernavn, og prøv igen.

  Håber i kan hjælpe.
  Vh Søren

  • Hej Søren

   Inden du kan tilføje den ekstra konto, skal du først oprette den. Når du er under “Tilføj konto”, så vælg linket nederst i app’en, hvor der står “Tilmeld dig”

   Når du har oprettet den nye konto, kan du tilføje den til din eksisterende konto.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 2. Jeg fortsætter lige med at spørge hvor Søren slap – for jeg har allerede en konto (privat) og nu hvor jeg så klikker på “tilmeld dig” så spørger den om jeg vil logge på med Facebook … men det er min anden profil jo også ? Kan jeg så klikke der og vælge et andet brugernavn – men knyttet til samme Facebook-login? Så jeg har en privat og en pffentlig … Giver det mening? Mvh Lisa

  • Hej Lisa

   Jeg ved faktisk ikke, om du kan logge på to forskellige Instagram konti med den samme Facebook konto, men det er jo bare at prøve. Hvis det mislykkes, kan du altid oprette en Instagram konto med dit telefonnummer eller din e-mail, og efterfølgende “linke” de to konti sammen ved at gå ind i indstillinger og trykke på Linkede konti.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 3. Hej er kommet til at oprette r to kontoer på Instagram til samme bruger, ved I hvis jeg sletter den ene om man så kan bruge mail adressen igen på den nye konto eller hvad gør jeg ?

  Mvh Rikke

 4. Hej jeg har en fan account og jeg vil ikke have nogen fra min klasse ser at jeg har en. Jeg har tilføjet begge kontoer, men kan andre se at jeg har tilføjet fan accounten til min personlige konto?og kan de finde ud af, at det er min?

  • Hej

   Jeg har Googlet lidt, men ikke fundet noget entydigt svar. Jeg er dog ret sikker på, at ingen kan se hvem der er administrator på en Facebook side.

   Du kan evt. sende linket til din side via kontaktformularen, så skal jeg prøve om jeg kan se noget.

   Ingen udover mig kan se, hvad du skriver via kontaktformularen.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 5. Hejsa

  Jeg forsøger at oprette en eksta konto på instagram… og det er lykkes, men den hedder ikke det jeg vil have.
  Det er min mail adresse, som jeg oprettede en ny konto med, den tager og bruger som profil navn.

  Kan jeg ændre det?!
  Hvis ikke hvordan får jeg så oprettet en ny konto uden at bruge mail adresse eller telefonnummer. Så er mit bud nemlig at kontoen kommer til at hedde mit telefon nummer, som er sidste mulighed jeg har. (Har kun 2 mailadresser, som er taget i brug)

  • Hej Cayenne

   Hvis du går ind på din profil i app’en og trykker Rediger profil, kan du omdøbe profilnavnet til det du ønsker (medmindre navnet allerede er i brug)

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 6. prøver forgæves at oprette 1 extra profil, men den skriver forkert adgangskode. Har læst tidligere kommentarer, men på min app, kommer muligheden tilmeld dig ikke op ?

  • Hej Birgitte

   Den ekstra konto skal være oprettet, inden du kan tilføje den til app’en.
   Hvis du mener, at du allerede har oprettet den nye konto, kan du prøve at logge på Instagram på en computer – https://www.instagram.com/?hl=da

   Hvis det virker, er kontoen aktiv, og du kan tilføje den i app’en. Hvis det ikke virker, er din ekstra konto ikke oprettet rigtigt.

   Håber du får løst problemet.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 7. Hej
  Jeg skal have slettet 1 af mine 2 konti permanent. Har prøvet og prøvet uden held den bliver ved med og figurere. Hvordan gør jeg?
  På forhånd tak

 8. Har mistet min gl tlf, kan ik logge på min insta konto… den er med min gl mail, og kan ik koden. Det 10 år siden.. hva gør man ?

 9. Hej jeg syntes i har nogen meget gode opslag.

  Men jeg ville bare spørge om man godt kan lave en ny insta profil selvom man ikke har en anden mail eller tlf nr ??

  MVH Naja-majbritt

  • Hej Naja-Majbritt

   Du skal bruge en anden mailadresse, hvis du vil oprette en ekstra profil. Du kan eventuelt oprette en Gmail og bruge den. Det er gratis at bruge Gmail.

   Hilsen
   Stig – Helpdesken.dk

 10. Hej!

  Jeg har slettet en tidligere konto, men når jeg skal ind og vælge blandt mine konti står den gamle konto der stadig. Det er selvfølgelig ikke muligt at komme ind på kontoen, da den er slettet – jeg vil bare også gerne have den fjernet blandt de andre konti. Kan I hjælpe med dette problem?

 11. Jeg har en IG-profil og vil gerne have én mere. Men selvom jeg forsøger at oprette en ny profil efter dine anvisninger og bruger en anden mailadresse end den, jeg har knyttet til min første IG-konto, får jeg bare besked om, at passwordet er ukendt. What to do? Skal man være logget ud af sin første konto for at oprette en anden?

 12. Kan I hjælpe med et løsningsforslag, hvis man er kommet til at oprettet 3 konti med samme mail, og man så har glemt adgangskoden til den ene. Når man siger glemt password, bliver adgangen sendt til en af de konti, hvor man godt kan huske password. Håber det giver mening.
  Kan man på nogen måde få adgang til kontoen igen, uden at miste de to andre?
  Vh. Pia

Skriv en kommentar