Sådan kan du blokere en person på Instagram

Du kan blokere en person på Instagram, hvis du føler dig forfulgt eller stalket af personen, eller hvis du ganske enkelt ikke ønsker, at disse personer skal kunne se dine billeder.

Efterhånden som man får flere følgere på Instagram, er det også mere interessant for personer med lidt mere skumle hjemmesider og forskellige webshops, at begynde at følge dig.

Det gør de i håbet om at du følger tilbage, eller måske køber nogle af deres ydelser og produkter.

I disse tilfælde kan det også være en god idé at blokere en profil. Hvis du ikke ønsker at din profil skal følges af disse personer kan du blokere dem.

LÆS OGSÅ: Instagram artikelserie – Sådan får du flere følgere på din Instagramprofil

Hvad opnår du ved at blokere en person på Instagram

Når du blokerer nogen på Instagram opnår du at:

  • Personen ikke kan se din profil
  • Personen ikke længere kan se dine billeder.
    • Dvs. de har heller ikke mulighed for at like og kommentere
  • Hvis du følger personen du blokerer, vil du automatisk ikke følge dem længere

Selvom du blokerer en person, vil deres tidligere kommentarer til dine billeder stadig kunne ses. Du kan slette kommentarerne enkeltvis under hvert billede, hvis du ønsker det.

Dine egne kommentarer til personens billeder vil også stadig være synlige, selvom du blokerer personen.

Personen får ikke at vide at du har blokeret ham/hende.

Sådan blokerer du en person på Instagram

Start med at gå ind på personen du vil blokere.

Blokere en person på Instagram

Sådan blokerer du en person på Instagram

  • Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne
  • I boksen der kommer frem, trykker du på “Bloker”
  • I den næste boks trykker du på “Afvis”
  • Nu er personen blokeret

Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at fjerne blokeringen, så går du blot ind på profilen igen, trykker på prikkerne i hjørnet, og trykker “Fjern blokering” to gange.

 

Hvis du kan lide artiklen, så del den gerne:

4 kommentarer til “Sådan kan du blokere en person på Instagram

  1. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at fjerne blokeringen, så går du blot ind på profilen igen, trykker på prikkerne i hjørnet, og trykker “Fjern blokering” to gange.

    Jeg har nu fjernet en person jeg tidligere har blokeret.
    Jeg følger ikke ham, men følger han automatisk mig efter at jeg har fjernet blokeringen? eller skal han søge om at følge mig på ny?

    Når jeg blokkerede ham, kan han jo ikke se min profil, men er jeg stadig hans ven, så længe han ikke selv har gjort noget aktivt

    • Hej Eva

      Den letteste måde at kontrollere om din ven stadig følger dig er, at gå ind på din profil, vælge følgere og se om han er på listen over dine følgere.

      Brug søgefunktionen i toppen af skærmen til at søge efter ham.

      Hilsen
      Stig – Helpdesken.dk

Skriv en kommentar