WordPress tabeller sælger flere varer på din hjemmeside

WordPress tabeller sælger siger Simon Hansen, der har skrevet dette indlæg til Helpdesken.dk, om brugen af tabeller på sine WordPress sider.

Hvis du også har lyst til at skrive en artikel til Helpdesken.dk, så er på meget velkommen til at kontakte mig – Gæsteartikler til Helpdesken.dk

WordPress tabeller sælger

En af de store forandringer som jeg er på vej til at implementere på et par sider, er WordPress tabeller. Jeg driver, som jeg tidligere har skrevet om, en række affiliate-sider og de kører skam ganske fint.

Jeg har altid været af den opfattelse, at hvis jeg bare laver noget god tekst og lader folk følge med, så vil de godt selv kunne finde frem til det rigtige materiale. Dette er bare ikke nødvendigvis tilfældet.

Mit bedste eksempel er min side om dating, som havde et header-billede af et par der kysser. Ved at fjerne dette (og dermed komme tættere på toppen) og smække mine reklamelinks helt op i 2-3 linje af artiklen i stedet for 6-7 linje. Så endte jeg faktisk med at tjene omkring 30% flere kroner og ører, ikke helt præcist opmålt, men cirka.

11 WORDPRESS PLUGINS DU IKKE VIL UNDVÆRE

”Above the fold”

Fænomenet jeg ovenfor taler om, kendes i Google Optimerings-verdenen (Vil du vide mere: Søg på ”SEO”) som ”Above the fold”, hvilket dybest set blot betyder, at man ikke skal scrolle for at nå ned til noget indhold. Derudover dækker det også lidt over, at indholdet er så højt på siden som muligt -> Det er i hvert fald det man sigter efter.

Det har for mig vist sig at betyde op til flere tusinde kroner månedligt, så jeg er glad for at jeg er blevet bedre til at udnytte konceptet.

Brug tabeller

Wordpress tabeller

Et klassisk, simpelt, men samtidigt helt igennem fantastisk råd jeg gerne vil give videre, er brugen af tabeller.

Et eksempel er billedet ovenfor, taget fra min side Nytnetværkskabel.dk. Om den er lige så fantastisk lavet som jeg selv synes, må være op til diskussion. Ikke desto mindre er denne og andre initiativer med til at skabe en rigtig fin konvertering på flere af mine sider.

Det gratis plugin jeg i dette tilfælde benytter mig af er Tablepress, som gør det virkelig nemt og hurtigt, at lave nogle simple og ganske lækre tabeller, til hvad end du måtte bruge dem til.
OBS: Der findes mange lignende, gratis plugins, der kan lidt forskelligt. Tag endelig også et kig på dem! Det tager ikke mange minutter.

Sammenlign og vind

Hvad end du skriver om mobiltelefoner, underbukser eller fodbolde, vil de fleste bloggere nå et tidspunkt, hvor en sammenligning er sjov at lave.

Her er Tablepress og andre lignende ”Table”-plugins helt fantastiske. Du sætter blot informationerne op imod hinanden med et flot design og et produktbillede for hver og voila, du har en objektiv sammenligning af produktinformationer eller en mere subjektiv holdning til ”pros and cons”.

Hvad laver du så, Simon

Jeg er faldet pladask for et, dog betalt, Tabel-plugin som gør det nemt at sætte 3 hovedprodukter op imod hinanden, som man gerne ser det ved blandt andet hostingudbydere.

Pluginnet går under navnet ”Go Pricing”, koster små 200 kroner, og er fyldt til randen med spændende tabel-templates og unikke muligheder for at sammenligne produkter.

Jeg har ikke meget erfaring med pluginnet endnu, men har praktisk taget konstateret, at det er alle pengene værd. Brugervenligt og iøjnefaldende er det i hvert fald, og det er det absolut vigtigste, når man arbejder med blogs.

Rigtig god fornøjelse!
Mvh. Simon Hansen.

Hjælp mig med at dele artiklen