Valg af WordPress webhotel med god load hastighed


Når du vælger WordPress webhotel, bør du vælge en udbyder med en hvis standard.

Du kan lave nok så mange optimeringer, men hvis grundlaget (dit webhotel) ikke er i orden, så får du aldrig en god optimeret hjemmeside med en fornuftig load hastighed.

Valg af WordPress webhotel

Når du skal vælge Webhotel til din WordPress side, skal du starte med at vurdere dine behov.

Bruger du din hjemmeside professionelt, til dit firma eller din webshop, bør du stille højere krav til stabilitet og loadtid, hvorimod en hobby hjemmeside sandsynligvis kan acceptere en ringere loadtid.

Du får hvad du betaler for, og almindeligvis findes der tre forskellige hosting løsninger.

  • Shared Hosting
    • De billige webhoteller bruger det der kaldes Shared Hosting. Det betyder at din hjemmeside ligger blandt mange andre hjemmesider, og du skal derfor dele serverens kapacitet med andre hjemmesideejere.
  • VPS (Virtuel Private Server)
    • Med en Virtuel Private Server får du tildelt en større del af en server. En VPS server kan håndtere mange flere besøgende ad gangen. Tilbydes mange steder som enten “Managed” hvor du får hjælp til at opsætte serveren eller “Unmanaged”, som er en billigere løsning, hvor du selv står for konfigurationen af serveren.
  • Dedikeret server
    • Til meget store og tunge webløsninger, findes det der hedder en dedikeret server. Her får du din helt egen server, så du ikke skal dele serverkraft med andre kunder. En dedikeret server er en dyr løsning til meget store sites.

Ved valg af webhotel, kan du læse andre brugeres bedømmelser på Trustpilot.dk.

Der er ikke noget i vejen for at starte med et billigt webhotel og lave de optimeringer man kan. Hvis det ikke er nok, kan man vælge at opgradere, eller skifte til en anden udbyder.

Helpdesken.dk er hostet hos UnoEuro på deres billigste webhotel til under 10 kr. om måneden. Det er en ganske udmærket løsning til en side som min, der har forholdsvis få besøgende.

Indikation af at serverens svartid er for dårlig

Hvis du kører Google Pagespeed Insight på din side, og den foreslår at du skal Reducere serverens svartid, så betyder det, at serveren har været mere end 200ms om at svare. Det kan der være mange årsager til, men medmindre du har direkte adgang til serveren, er det ikke noget du kan gøre noget ved.

200ms lyder ikke af ret meget, men hvis dit mål eksempelvis er, at siden skal loade på 1 sekund, så har du allerede brugt 1/5 af tiden.

Prøv at køre en test med Pingdom Website Speed Test.

Wordpress server svartid

 

Hvis du har en meget lang gul markering, indikerer det den tid hvor browseren venter på data fra serveren, altså serverens svartid.

Hvis du er utilfreds med dit WordPress webhotel servers svartid, er den eneste mulighed at opgradere til en anden løsning.

Husk dog at Plugins og billeder også kan være med til at trække din hjemmesides hastighed ned. Læs Plugins dræber WordPress load hastighed og Komprimering af billeder på WordPress hjemmesiden

Lær mere om WordPress og beskyt din computer

Husk også at tjekke de andre IT produkter jeg har samlet på Helpdesken.dk/shoppen

WordPress manualen

WordPress manualen WordPress Manualen lærer dig at lave din egen hjemmeside eller webshop med WordPress. Manualen er for både begyndere og let øvede.
WordPress Manualen er på mere end 180 sider, og den guider dig på en grundig og lærerig måde igennem processen med at lave din egen hjemmeside eller webshop.
Manualen starter med at forklare hvad Wordpress egentlig er, og forklare hvordan du køber et domænenavn og vælger det rigtige webhotel.
Du guides igennem opsætningen af en hjemmeside og du bliver sat ind i plugins, SEO og sikkerhed.
Et helt afsnit fortæller om hvordan du laver en webshop med det gratis plugin Woocommerce.

199,00

Til shop

Norton Security

Norton Security De fleste ved efterhånden, at det er vigtigt at beskytte sin computer imod skadelig virus. Norton Security beskytter derudover også mod malware og sikrer dine personlige data, hvilket bl.a. forebygger identitetstyveri og økonomisk kriminalitet.
Norton Security beskytter ikke kun din computer, men også dine andre enheder som smartphone og tablets (iOS og Android), så du trygt kan anvende dem på internettet og du ved at både ud og din familie er sikret på den bedst tænkelige måde.
Omfatter 25 GB sikker lagringsplads i skyen for din pc med mulighed for at tilføje mere plads, når du får behov for det

389,00

Til shop

Skriv en kommentar