Billig powerbank – 3 powerbanks til 100 kr.

Kan man virkelig købe en billig powerbank til 100 kr.? – Svaret er: Ja, det kan du sagtens. De senere år er powerbanks blevet utrolig populære, og både den teknologiske og den prismæssige udvikling er gået stærkt.

Når du skal vælge powerbank, er det selvfølgelig vigtigt, at du kigger på dit behov.

Billig powerbank – Hvilken skal jeg vælge?

En billig powerbank kan måske lade din telefon 1-2 gange på en opladning. Hvis du har brug for at kunne lade din telefon flere gange, eller hvis behovet er at lade en tablet eller måske endda en laptop, så skal du have en powerbank med mere kapacitet. Ydelse og pris hænger naturligvis sammen, men selv en kraftig powerbank kan købes rimelig billigt.

Hvis du blot har brug for en halv eller en hel opladning af din telefon, kan du sagtens finde en billig powerbank, der dækker behovet. En powerbank med “lille” kapacitet, har den fordel, at den hverken fylder eller vejer ret meget, og nemt kan være i din lomme eller taske.

En powerbanks kapacitet måles i mAh (milli ampere timer). Jo flere mAh, jo højere kapacitet og som regel også højere pris. En almindelig smartphone skal bruge mellem 2000 og 3000 mAh til en fuld opladning. Du kan sikkert se i din telefons specifikationer hvor mange mAh der skal bruges.

Hvis din telefon f.eks. skal bruge 2000 mAh, skal du vælge en powerbank der modsvarer det.

Der vil være et vist strømtab i forbindelse med overførsel af strøm, så hvis du skal bruge 2000 mAh skal du vælge en powerbank der er 25-50% kraftigere, for at få strøm til en fuld opladning.

Her kan du læse mere om hvad en powerbank er, og hvad du kan bruge den til

Besøg Powerbanken.dk og Incover.dk (annoncelinks) som begge har et stort udvalg af powerbanks.

Andre artikler om powerbanks

Her er et par andre artikler om powerbanks, som du måske vil synes om:

Hjælp mig med at dele artiklen