Outdoor powerbank til udendørs brug

En outdoor powerbank er til dig der har brug for en powerbank, der kan holde til lidt af hvert.

En powerbank et batteri der beregnet til at oplade f.eks. din telefon, når du ikke kan komme til at lade den i en stikkontakt. En powerbank kan også lade andre elektroniske enheder f.eks. tablet, løbeur og andet. Her kan du læse mere om hvad man kan bruge en powerbank til.

Der findes adskillige powerbanks på markedet, der er beregnet til at tage med i naturen. Fælles for outdoor produkterne er, at de er stænk- eller vandtætte og at de har et solidt kabinet, der kan tåle at ligge i en rygsæk og i et fugtigt telt.

Disse powerbanks er særligt velegnede til vandring, skiture, adventure og camping og selvfølgelig er de er oplagt valg til at tage med på festival.

Powerbanks findes med forskellig kapacitet, alt efter hvor mange gange du har brug for at oplade din telefon. Som hovedregel kan du regne med at en powerbank på 10.000 mAh, vil kunne lade en smartphone 3-4 gange. Læs artiklen her hvis du er i tvivl om, hvor stor kapacitet din powerbank skal have, eller hop direkte til Powerbanken.dk og køb din powerbank allerede i dag (annoncelink).

De tre vigtigste fordel ved en Outdoor powerbank

  • En powerbank sørger for at din telefon ikke løber død for strøm i utide
  • En outdoor model er beregnet til brug i naturen og under ekstreme forhold
  • Funktioner som lommelygte og solcelle opladning er praktiske i naturen

Helt grundlæggende sørger en powerbank for, at du kan oplade din telefon, og andre elektroniske enheder, når du befinder dig i naturen, og ikke har mulighed for at oplade telefonen i en stikkontakt.

En outdoor powerbank er designet til at kunne klare fugt og snavs. Den er solidt bygget, og den går ikke i stykker hvis du taber den. De fleste outdoor modeller er vandtætte, dvs. at du kan tabe den i vandet, uden den tager skader. Andre modeller er stænktætte, så du uden problemer kan bruge den i regn og fugtigt miljø.

Udover almindelig opladning af telefonen, kan du finde powerbanks med ekstra funktioner, der er praktiske når du er på tur.

Indbygget lommelygte er især praktisk når du overnatter på mørke steder, eller hvis du har brug for lidt ekstra belysning i teltet.

Powerbanks med indbyggede solceller lader dig oplade powerbanken med energi fra solen. På den måde vil du kunne være væk endnu længere, og producere ekstra strøm til opladning af din telefon. Det tager lang tid at oplade en powerbank som solenergi, men de er et godt supplement til almindelig opladning.

Indkøbsguide til outdoor powerbanks

Når du skal vælge powerbank, er der flere parametre, du skal have med i overvejelserne:

  • Kapacitet – Hvor mange gange har du brug for at kunne oplade din telefon?
  • Vægt og størrelse – Jo større batteri der er i powerbanken, jo mere vejer den
  • Antal udgange – Hvis du vil oplade mere end 1 enhed ad gangen, skal du vælge en model med flere udgange
  • Batteri status – Hvis du vil kunne se, hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken, skal den have batteriindikator der viser energiniveau
  • Vandtæt – Har du brug for en helt vandtæt powerbank, eller er stænktæt godt nok

En outdoor powerbank er designet til at blive udsat for lidt af hvert. Du kan selvfølgelig sagtens bruge den under normale forhold, men den kommer især til sin ret, når du bruger den i naturen.

En powerbank holder i mange år, så det kan godt betale sig, at vælge en model med forskellige funktioner, så du er fremtidssikret.

Fandt du ud af hvilken powerbank du skal vælge?

Jeg håber du er blevet lidt klogere på outdoor powerbanks, og hvilken powerbank du skal vælge.

Du kan evt. læse artiklen Hvilken powerbank skal jeg vælge for, at få endnu flere råd til at vælge rigtigt.

Det vigtigste råd jeg kan give er – Vælg aldrig en powerbank med for lille kapacitet.

Prisforskellene er minimale, og du vil ærgre dig senere, hvis du køber for småt.

Powerbanken.dk er eksperter i powerbanks

Powerbanken.dk er en af de førende virksomheder indenfor powerbanks, kabler og opladere.

Brug rabatkoden pa10

Når du bestiller produkter hos Powerbanken.dk (annoncelink), så kan du få 10% rabat på alle produkter ved at bruge rabatkoden pa10.

Hjælp mig med at dele artiklen