Powerbank bedst i test fra GreyLime

GreyLime Power Stone powerbank er bedst i test hos både Politiken og Ekstra Bladet, og så er den ikke engang særlig dyr.

Det er modellen på 10.400 mAh, der er kåret som testvinder i bladenes powerbank anmeldelse, og 10.400 mAh er nok til at oplade din telefon 2-4 gange.

Power Stones lidt usædvanlige design vil gøre dine venner grønne af misundelse, og powerbankens lave vægt gør, at du knapt nok mærker, du har den i lommen eller i tasken.

GreyLime Power Stone powerbank bedst i test

Som nævnt er GreyLime Power Stone blevet kåret som den bedste powerbank i to avisers anmeldelser, hvilket jeg i øvrigt godt kan forstå.

Her er en powerbank i et lækkert, og lidt usædvanligt design. Power Stone ligner faktisk en sten, og den bløde overflade, gør den lækker at røre ved. Samtidig har man et godt greb om Power Stone. Den lidt ru overflade gør, at den ikke glider ud af hænderne.

Powerbank med lav vægt og høj ydelse

Selvom den store GreyLime Power Stone er på ikke mindre end 20.000 mAh, er det lykkedes at holde vægten nede på 405 gram (Power Stone 10.400 mAh vejer 240 gram). Den beskedne vægt gør, at du knapt lægger mærke til, at du har den i lommen eller i tasken.

10.400 mAh er nok til at lade en smartphone fra 0-100% ca. 2-3 gange (alt efter model). Det afhænger af din mobils batteri, hvor mange gange du kan oplade den. Her kan du læse mere om hvor mange mAh (milliampere-timer) din powerbank skal have

Power Stone kan også bruges til at oplade andre elektroniske apparater som f.eks. Bluetooth højtalere, tablets, kameraer osv. Det eneste krav er, at apparatet kan oplades via et USB kabel.

De 2 største Power Stone modeller har to USB udgange, så du kan oplade to enheder samtidig. Den ene udgang lader med høj kapacitet, og vil derfor kunne lade din mobil hurtigere, mens den anden udgang lader lidt langsommere.

Power Stone findes i 4 modeller

Hvis du ikke har behov for den største Power Stone model på 20.000 mAh, findes powerbanken også i 2.600, 5.200, 7.800 og 10.400 mAh, så det skulle derfor være muligt at finde en der har den rette kapacitet.

Ydermere kan du vælge mellem farverne beige, blå, grøn og sort.

Lad være med at vælge for småt, det vil du fortryde. Omvendt skal du være opmærksom på at en powerbank med stor kapacitet, er længere om at lade op, og vejer lidt mere end en med mindre kapacitet.

Der følger et USB kabel med, som du skal bruge til at oplade powerbanken, og hvis din telefon bruger den samme type kabel, kan du også bruge kablet til at lade telefonen med.

Nu ved du hvorfor GreyLime Power Stone er kåret som “Powerbank bedst i test” – Læs mere hos Greylime.dk

Hjælp mig med at dele artiklen