Powerbank bedst i test fra GreyLime

Senest opdateret:

Annonce

GreyLime Power Stone powerbank bedst i test hos både Politiken og Ekstra Bladet, og så er den ikke engang særlig dyr.

Det er den store model på 10.400 mAh, der er kåret i bladenes powerbank anmeldelse. Den kan i øjeblikket købes for:

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti.com 344,00 344,00 Til shop
Incover.dk 349,00 349,00 Til shop
Powerbanken.dk 349,00 349,00 Til shop

Klik her hvis du vil vide mere om powerbanks og deres anvendelsesmuligheder

GreyLime Power Stone powerbank bedst i test

[pg_sas_image product_id=’9441′ float=’alignright’]

Som nævnt er GreyLime Power Stone blevet kåret som den bedste powerbank i to avisers anmeldelser. Hvilket jeg iøvrigt godt kan forstå.

Her er en powerbank i et lækkert, og lidt usædvanligt design. Power Stone ligner faktisk en sten, og den bløde overflade gør den lækker at røre ved. Samtidig har man et godt greb om Power Stone. Den lidt ru overflade gør, at den ikke glider ud af hænderne.

Powerbank med lav vægt og høj ydelse

Selvom den store GreyLime Power Stone er på 10.400 mAh, er det lykkedes at holde vægten nede på 235 gram. Den beskedne vægt gør, at du knapt lægger mærke til at du har den i lommen eller i tasken.

10.400 mAh er nok til at lade en iPhone 6 fra 0-100% ca. 4 gange. Det kommer an på din mobils batteri, hvor mange gange du kan oplade den. Her kan du læse mere om hvor mange mAh (milliampere-timer) din powerbank skal have

Power Stone kan også bruges til at oplade andre elektroniske apparater som f.eks. Bluetooth højtalere, tablets, kameraer osv. Det eneste krav er, at apparatet kan oplades via et USB kabel.

Power Stone 10.400 mAh har to USB udgange, så du kan oplade to enheder samtidig. Den ene udgang lader med høj kapacitet, og vil derfor kunne lade din mobil hurtigere. 4 blå LED lamper viser hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken.

Annonce

Power Stone findes i 3 forskellige modeller

Hvis du ikke har behov for den største Power Stone model, findes powerbanken også i 2.600, 5.200 og 7.800 mAh. Det skulle derfor være muligt at finde en der har den rette kapacitet. Ydermere kan du vælge mellem farverne grå, sand og mårkeblå.

Lad være med at vælge for småt, det vil du fortryde. Omvendt skal du være opmærksom på at en powerbank med stor kapacitet, er længere om at lade op og vejer lidt mere end en mindre.

Der følger et micro USB kabel med til at oplade powerbanken. Hvis din telefon bruger micro USB, kan du du bruge kablet til at lade med. Hvis du f.eks. skal lade en iPhone, skal du bruge iPhone kablet i stedet. Der findes forskellige powerbanks der er specielt designet til iPhone

Nu ved du hvorfor GreyLime Power Stone 10.400 mAh er kåret som “Powerbank bedst i test”

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
Wupti.com 344,00 344,00 Til shop
Incover.dk 349,00 349,00 Til shop
Powerbanken.dk 349,00 349,00 Til shop

Andre GreyLime produkter

Vidste du iøvrigt at GreyLime er et dansk firma med fokus på design og kvalitet.

GreyLime har mange andre fede produkter. Bl.a. kan du her læse en anmeldelse af en lille mobil powerbank i ministørrelse og du kan kaste et blik på Powerbankens hjemmeside.

Annonce

Skriv en kommentar