Powerbank bedst i test fra GreyLime

GreyLime Power Stone powerbank bedst i test hos både Politiken og Ekstra Bladet, og så er den ikke engang særlig dyr.

Det er den store model på 10.400 mAh, der er kåret som testvinder i bladenes powerbank anmeldelse, hvilket er nok til at oplade din telefon 3-4 gange.

Power Stones lidt usædvanlige design vil gøre dine venner grønne af misundelse, og den lave vægt gør, at du knapt nok mærker, du har den i lommen eller i tasken.

GreyLime Power Stone powerbank bedst i test

Som nævnt er GreyLime Power Stone blevet kåret som den bedste powerbank i to avisers anmeldelser. Hvilket jeg iøvrigt godt kan forstå.

Her er en powerbank i et lækkert, og lidt usædvanligt design. Power Stone ligner faktisk en sten, og den bløde overflade gør den lækker at røre ved. Samtidig har man et godt greb om Power Stone. Den lidt ru overflade gør, at den ikke glider ud af hænderne.

Powerbank med lav vægt og høj ydelse

Selvom den store GreyLime Power Stone er på 10.400 mAh, er det lykkedes at holde vægten nede på 235 gram. Den beskedne vægt gør, at du knapt lægger mærke til at du har den i lommen eller i tasken.

10.400 mAh er nok til at lade en iPhone fra 0-100% ca. 3 – 4 gange (alt efter model). Det afhænger af din mobils batteri, hvor mange gange du kan oplade den. Her kan du læse mere om hvor mange mAh (milliampere-timer) din powerbank skal have

Power Stone kan også bruges til at oplade andre elektroniske apparater som f.eks. Bluetooth højtalere, tablets, kameraer osv. Det eneste krav er, at apparatet kan oplades via et USB kabel.

Power Stone 10.400 mAh har to USB udgange, så du kan oplade to enheder samtidig. Den ene udgang lader med høj kapacitet, og vil derfor kunne lade din mobil hurtigere, mens den anden udgang lader lidt langsommere.

4 blå LED lamper viser hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken, så du hele tiden ved hvor meget kapacitet du har.

Power Stone findes i 3 forskellige modeller

Hvis du ikke har behov for den største Power Stone model, findes powerbanken også i 2.600, 5.200 og 7.800 mAh, så det skulle derfor være muligt at finde en der har den rette kapacitet.

Ydermere kan du vælge mellem farverne grå, sand og mørkeblå.

Lad være med at vælge for småt, det vil du fortryde. Omvendt skal du være opmærksom på at en powerbank med stor kapacitet, er længere om at lade op, og vejer lidt mere end en med mindre kapacitet.

Der følger et micro USB kabel med, som du skal bruge til at oplade powerbanken. Hvis din telefon også bruger micro USB, kan du tillige bruge kablet til at lade telefonen med.

Hvis du skal oplade en iPhone, skal du bruge iPhone kablet i stedet.

Nu ved du hvorfor GreyLime Power Stone 10.400 mAh er kåret som “Powerbank bedst i test”

Andre GreyLime produkter

Vidste du iøvrigt at GreyLime er et dansk firma med fokus på design og kvalitet.

GreyLime har mange andre fede produkter. Bl.a. kan du her læse en anmeldelse af en lille mobil powerbank i ministørrelse og du kan kaste et blik på Powerbankens hjemmeside.