Sådan downloader du film på Netflix

Sådan downloader du film på Netflix, er skrevet af Victor fra techtjek.dk. Hvis du også har en artikel liggende, som du mener passer godt til Helpdesken.dk, så se her hvordan du bliver skribent

Sådan downloader du film på Netflix

Netflix er blevet det helt store, og vi har længe haft mulighed for at se mange rigtig gode film og serier. Men jeg tror ikke jeg er den eneste, som har savnet muligheden for at downloade film på Netflix.

Hvis du står i samme situation, og gerne vil downloade film – så du ikke behøver være på internettet – så er du kommet til det rette sted. Jeg vil nemlig vise dig trin for trin hvordan du downloader film og serier på Netflix, som du kan se hvor som helst og når som helst.

Alle kan downloade film på Netflix. Det er rigtig nemt og enkelt, og det koster dig ikke ekstra.

Trin 1. Find en film du vil downloade

Hvis du har et Netflix abonnement så ved du sikkert allerede hvordan du ser, og finder film på streaming-tjenesten. Det er lige til. Du kan enten søge på film ved hjælp af kategorierne i venstre side, eller ved at søge efter en titel.

Trin 2. Download filmen

Når du har fundet en film du gerne vil downloade, er der ikke andet for end at finde download-knappen og trykke download. Hvis der ikke er nogen knap, kan det være fordi filmen slet ikke kan downloades, og det er der nogle film der ikke kan. Hvis dette er tilfældet, så kan du desværre ikke få filmen ned på din enhed og se den offline. Hvis knappen er tilgængelig så tryk på den, og vent til loadingbaren når 100%.

Trin 3. Se film offline

Når loadingbaren er nået 100%, så er filmen downloadet på din enhed. Du skal være opmærksom på at filmene fylder meget, så du skal begrænse dig lidt når du downloader. Jo mere lagerplads du har på din enhed, jo flere film kan du få ned.

Når filmen er nede på din iPad eller Tablet, så er det bare med at få set film. Filmene kan ses på nøjagtig samme måde som når du er på internettet.

Hvis du vil have en liste over alle dine downloadede film, kan den findes i Netflix-appen’s menu ude i venstre side. Nemt og enkelt.

At downloade film kan være en rigtig god idé hvis du skal på ferie, eller hvis du er i et område uden internet. Du skal selvfølgelig være opmærksom på at filmene kun kan downloades når du er koblet op til internettet, og herefter kan de ses offline.

Flere artikler om streaming

Her er et par andre artikler om streaming af film og musik, som du måske vil finde interessante.

Alle artiklerne er her fra Helpdesken.dk og findes i kategorien Guider, hvor du finder en masse guider og vejledninger til programmer og services.

Hjælp mig med at dele artiklen